![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dzień Kobiet-nie duży problem ale chcę się wygadać bo mi przykro:(
Witam. Na wstępie chcę przeprosić że piszę o takiej błahostce,juz wyjaśniam. Mam bulimię,jestem w trakcie leczenia, często tak proste sprawy wpędzaja mnie w smutek,przykrość a ja muszę to z siebie wyrzucić żeby nie dostać ataku. Jest wczesna godzina więc nie mam z kim pogadać. Kto przeczyta,z góry dzięki wielkie.
Wczoraj jak wiecie był Dzień Kobiet. Od 2 tygodni jestem w trakcie praktyk, jestem nimi podłamana,potrzebuję a raczej potrzebowałam odskoczni. Siostra Tżta zapytała czy chcę iść z nią i jej kumpelą na imprezę (tzn wiecie taką dla kobiet tzn "comber"). Zastanawiałam się czy Tz czegoś nie przygotowuje ale byłam w kropce bo głupio mi było go zapytać,to brzmiałoby tak jakbym się dopraszała podarunku czy czegoś. Chciałam wybadać czy czegoś nie planuje.Powiedziałam mu o tej imprezie,zapytałam co o tym myśli. Odpowiedział krótko:"Chcesz to idź." Zapytałam czy napewno,czy nie będzie zły że idę,odpowiedział że nie,że jeśli chcę to mi zapłaci za wstęp.Pomyślałam że jesli coś szykuje to przez weekend bo na wieczór i tak nie mógłby niczego przyszykować bo pracuje na nocne zmiany. Poszłyśmy tam wczoraj, Tż mnie podwiózł,ale nawet głupich życzeń nie złożył. Bardzo mi się podobało na imprezie. Dziś rano rozmawialiśmy,nadal nie dawało mi spokoju to czy coś przygotowywał,w kńcu zapytałam. Odpowiedział że tak miał dla nie niespodziankę przygotowaną ale to nic grunt że się dobrze bawiłam. Było mi szkoda,poczułam się głupio że poszłam na imprezę.Zapytałam czy mógłby mi teraz wyjawić co to było. Odpowiedział że nie,że źle się czuje i mam nie dopytywać bo trzeba było wcześniej myśleć. Jest mi teraz bardzo przykro,nie wiem kto tu zawinił. Pewnie ja bo się głupia nie zapytałam,ale z drugiej strony nie znoszę takich niedomówień.Powinnam go przeprosić? Czy słusznie jest mi przykro? Jeszcze raz sorki że taką bzdurę opisałam na wizażu,ale czuję się teraz lżej. Dzięki za przeczytanie Kochane ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzień Kobiet-nie duży problem ale chcę się wygadać bo mi przykro:(
Z góry uprzedzam,że jestem dosyć nieufnym człowiekiem. Dlatego nie traktuj mojej wypowiedzi "jako wyroczni".
Mi się wydaje,że Twój chłopak nie miał żadnej niespodzianki, a tekst o niej wymyślił na potrzebę chwili.
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po prostu się nie dogadaliście. Porozmawiaj o nim z tym spokojnie, wytłumacz, że powinien od razu powiedzieć i że chętnie skorzystasz z niespodzianki w ten weekend ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
No chyba żartujesz, a przeprosić za co? ![]() Strzelił focha, bardzo ładnie z jego strony. ![]() A ja jestem ciekawa, czy w ogóle coś miał, czy może nie podobało mu się tylko to, że poszłaś na imprezę bez niego? ![]() ![]()
![]() Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2013-03-09 o 07:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
Nie chce Ci powiedzieć, bo nic nie było i jeszcze z tego tytułu się obraża, że nawalił. ![]()
![]() Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2013-03-09 o 08:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Nic nie przygotował, bo nie chciał.
Faceci to myślace stworzenia. Gdyby nie byli, to nic by im w życiu nie wychodziło, zwłaszcza z kobietami. Jak chcą, to myślą. Oczywiście wiem są pary nieobchodzące dnia kobiet ale to nie ten przypadek. Tekst o daniu Ci pieniędzy obraźliwy, bez klasy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Pewnie macie rację. Mogło być tak że nic nie przygotował. To nie tak że przyjęłam postawę roszczeniową i chciałam koniecznie jakąś niespodziankę,zastanawiał am się tylko czy ta impreza nie bdzie kolidować z jakimiś jego planami(o ile takowe były). Myslę że te jego słowa: "trzeba było wczesniej myśleć" znaczyły ze powinnam wiedzieć że to oczywiste że coś przygotował a to że poszłam na imprezę znaczyło że mimo że wiem, to odrzucam opcję jego niespodzianki. Kochane dziękuję że nikt się tutaj jak do tej pory nie pogniewał że piszę tylko po to żeby się wygadać i to jeszcze o takiej głupocie napisałam. Dziewczyny niektóre tutaj piszą o chorobach,rozstaniach,itd . a ja zaśmiecam forum tym że jest mi smutno. Przepraszam
![]()
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Daj spokój, dojrzały chłopak, mając niespodziankę, po prostu umówiłby się z Tobą na wieczór, a nie później wymyślał, że "trzeba było myśleć wcześniej"....
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Nie oczekiwałam wielkiej niespodzianki, po prostu tego się właśnie bałam ze wyjdzie jak wyjdzie. Chciałam tylko wiedzieć czy ta impreza nie koliduje z czymś, żeby nie wyszło że go olałam. Poczułam się po prostu winna że cos przygotował,postarał sie a ja o tym nie wiedziałam bo tak jak powiedział "trzeba było wcześniej myśleć". Poza tym to nie o żaden prezent chodzi. Po prostu zauwazyłam że taka sytuacja/postawa-nie wiem jak to nazwać miała miejsce nie pierwszy raz. Czy spotkałyście się może z takim przypadkiem że np 1 osoba uwaza że ta druga powinna orientować się w jego myślach i planach nawet jeśli o tym nie poinformuje tej 2 osoby? przykłady: sylwester,zabawa taneczna-chłopak nie lubi tańczyć,mówi o tym otwarcie więc dziewczyna gdy on siada tańczy z innymi,ale gdy wychodzą z imprezy rzuca ze chciał więcej potańczyć ale ona cały czas z kimś tańczyła. Chodzi o to że nie wiem o co chodzi w takim zachowaniu że jedna osoba informuje drugą o planach to ta druga mówi o swoich gdy już jest za późno i skwituje to wypowiedzią: "bo ty wolałaś to czy tamto" albo "trzeba było myśleć". Wg mnie to nie w porządku i o to mi chodzi a nie o jakis głupi prezent
D. ![]() Blanka mój Aniołek ![]() Edytowane przez czarodziejka18 Czas edycji: 2013-03-09 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja zgadzam sie z wizazanka Queen Blair. Mysle, ze Twoj chlop klamie a Ty jeszcze masz wyrzuty sumienia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Mnie też się wydaje, że on "na biegu" odpowiedział Ci, że miał dla Ciebie jakąś niespodziankę, a tak naprawdę nic nie przygotował. Próbuje Ciebie obarczyć winą. Wyraźnie pytałaś czy możesz wyjść, czy nie będzie miał nic przeciw. Dla mnie sprawa jest jasna - nic dla Ciebie nie miał. Niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Nie przepraszaj go za nic , bo nic mu nie zrobiłaś. I nie łudź się , że miał coś przygotowane... Wczoraj było święto kobiet i kobiety miały się bawić super, a nie znosić fochy facetów
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
po drugiej stronie szafy
|
Ale masz faceta terrorystę emocjonalnego...
"trzeba było myśleć" - myślała buraku jeden, to ty udzielasz odpowiedzi wprowadzających ją w błąd specjalnie po to, żeby się potem powyżywać. Cham.
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Nic dla Ciebie nie przygotował. Jakby coś miał, to mógłby też dziś to zrobić/dać. Lub choćby powiedzieć, co chciał robić. Pomijając już fakt, że skoro tak bardzo mu zależało na wspólnym dniu, to czemu tego nie powiedział wcześniej.
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
sissy that walk
|
Facet jest po prostu śmieszny
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Logika Twojego mężczyzny:
Szykuję niespodziankę, więc powinna się domyślić, że ją szykuję i zostać ze mną, ale nie mogę jej powiedzieć, żeby została bo wtedy zaczęłaby się domyślać, a to popsułoby niespodziankę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
po drugiej stronie szafy
|
Taaa logika jest obłędna, dorzućmy do tego "trąbię od początku znajomości, że nie cierpię tańczyć, siedzę na imprezie jak kołek, to przecież OCZYWISTE, że powinnaś mnie kobieto błagać o taniec"
![]() No brak słów.
![]() |
#22 |
Marszałkini II RP
|
Tylko go nie przepraszaj!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ponoć to kobiety ciężko zrozumieć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Oj foszki stroi panicz
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Jeżeli chodzi o niespodzianki to pamiętam jak 2 lata temu na Walentynki TZ kupił mi prezent chociaż uzgadnialiśmy że nic sobie nie kupujemy i czułam się wtedy bardzo głupio bo ja nie miałam nic przygotowane. Już sama niewiem skąd wyniknęło to nieporozumienie ale po tamtym wydarzeniu zdecydowaliśmy że z okazji Dnia Kobiet, Dnia Chłopaka i Walentynek będziemy chodzić razem na kolacje. I ja wiem że kobiety lubią niespodzianki a tutaj wyłożyliśmy kawę na ławę, ale ta opcja bardzo nam się spodobała. W sumie to nadal jest niespodzianka bo niewiem czy TZ zaprosi mnie do chinskiej restauracji, tajskiej, polskiej, do pubu czy może rozganizuje piknik w parku
![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Niezły manipulator...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;39669658]No fajno, ze se kolacyjki robicie, ale zwiazek z tematem zerowy.[/QUOTE]
No ale jakby ustalili że obchodzą czy nie obchodzą Dnia Kobiet to by nie było zawodu czy fochów, do tego nawiązałam. Bo przecież mogło się okazać że facet Dnia Kobiet nie obchodzi a kiedy ona go następnego dnia spytała czy dla niej coś przygotował, to być może było mu głupio i dlatego powiedział że miał przygotowaną niespodziankę ale ona wybrała imprezę.
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.