|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
moja osobka- pomozcie-full service:D
oto moje fotki:
http://foto.onet.pl/albumy/album.htm...&q=mcdulka&k=2 doradzcie mi jaka fryzurke sobie zrobic i jak sie malowac. mam ochote na zmianke ![]() zdjecia sa z wakacji i na wiekszosci jestem bez makijazu (tylko blyszczyk) ![]() z gory dzieki ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
Co do fryzurki to chyba najlepiej zebys wtracila swoj watek na forum dotyczacego fryzur
![]() Na makijazu sie nie znam.. wiec nie wiem czy moja rada bedzie Ci pomocna.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Boisz sie nas? I slusznie, bo powinienes. W srodku mamy potepienie dla Ciebie i Twoich bliskich. Wybacz mi swoj strach... Jestem tylko noca.... Powstala w konkretnym celu... By gasic gwiazdy... Przepraszam ze gasze Twoja. Zabilam Cie.... Wybacz mi te chwile slabosci.........
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: moja osobka- pomozcie-full service:D
Jestes sliczna dziewczyna, makijaz Ci niepotrzebny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja bym powiedziała że jesteś na tyle śliczna że nie potrzeba ci żadnych zmian
![]()
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to samo mialam na mysli ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
ja tylko o włosach
![]() w ramach zmian proponuję delikatnie jaśniejsze pasemka, takie refleksy jakby od słońca! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie z dziewczynami, niczego Ci nie brakuje, wiec jak chcesz podkreslic swoja urode, to jedynie tusz do rzęs, odrobinka różu na policzki i jasne refleksy we włosach
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.