![]() |
#1 |
Gość
|
Emocje i coś jeszcze!
Teraz przy nadawniu wiadomości możecie ustawiać emocje posta(kliknijcie przy odpowiedniej ikonce).
Dodatkowo w stopce każdej wiadomości zobaczycie również informację ile razy ten post był czytany przez wszystkich użytkowników. Takie wodotryski, ale mi się podobają. [img]icons/icon27.gif[/img] Mam nadzieję, że Wam też [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon35.gif[/img] ZLO |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Emocje i coś jeszcze!
Teraz przy nadawniu wiadomości możecie ustawiać emocje posta(kliknijcie przy odpowiedniej ikonce).
Dodatkowo w stopce każdej wiadomości zobaczycie również informację ile razy ten post był czytany przez wszystkich użytkowników. Takie wodotryski, ale mi się podobają. [img]icons/icon27.gif[/img] Mam nadzieję, że Wam też [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon35.gif[/img] ZLO |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Re: Emocje i coś jeszcze! (!!!)
jak przeglądacie listę wszystkich wiadomości, po prawej stronie macie ikonkę minusa, plusa i napis "Oznacz jako przeczytane"
odpowiednio minus - zwija wszystkie wątki plus - rozwija (dłuuuuuga lista) Oznacz... powoduje, że ze wszystkich wiadomości znika czerwony napis "nowa!" - uwaga, nie będzie można tego odwrócić!!! Dodatkowo w nagłówku każdego posta możecie obok nicka zobaczyć, czy osoba nadająca wiadomość wcześniej się zalogowała, czy nie. To jest po nicku (tj. moje powyżej - "zlosliwiec" to jest co wpisalem w pole przy nadawaniu wiadomości, potem [admin] oznacza, że nadałem ją zalogowany jako administrator). Zrobiłem to, bo spotkałem się z kilkoma przypadkami, gdy nadający jako [guest] (czyli bez logowania) podszywał się pod inną osobę. Teraz sprawę mu nieco utrudniłem [img]icons/icon12.gif[/img] Myślę, że to wam troszkę pomoże [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon35.gif[/img] ZLO |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
jak przeglądacie listę wszystkich wiadomości, po prawej stronie macie ikonkę minusa, plusa i napis "Oznacz jako przeczytane"
odpowiednio minus - zwija wszystkie wątki plus - rozwija (dłuuuuuga lista) Oznacz... powoduje, że ze wszystkich wiadomości znika czerwony napis "nowa!" - uwaga, nie będzie można tego odwrócić!!! Dodatkowo w nagłówku każdego posta możecie obok nicka zobaczyć, czy osoba nadająca wiadomość wcześniej się zalogowała, czy nie. To jest po nicku (tj. moje powyżej - "zlosliwiec" to jest co wpisalem w pole przy nadawaniu wiadomości, potem [admin] oznacza, że nadałem ją zalogowany jako administrator). Zrobiłem to, bo spotkałem się z kilkoma przypadkami, gdy nadający jako [guest] (czyli bez logowania) podszywał się pod inną osobę. Teraz sprawę mu nieco utrudniłem [img]icons/icon12.gif[/img] Myślę, że to wam troszkę pomoże [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon35.gif[/img] ZLO |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dobra robota zlo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dobra robota zlo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ech, Zlo... Jestes Mozartem klawiatury!!!
[img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ech, Zlo... Jestes Mozartem klawiatury!!!
[img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
O ile pamiętam, to Mozart miał krótkawy żywot...
Ech.... Mickiewicz nie żyje, Kopernik kopnął w kalendarz... i ja coś się ostatnio cieniutko czuję... [img]icons/icon27.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
O ile pamiętam, to Mozart miał krótkawy żywot...
Ech.... Mickiewicz nie żyje, Kopernik kopnął w kalendarz... i ja coś się ostatnio cieniutko czuję... [img]icons/icon27.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Re: Emocje i coś jeszcze!
A na głównej stronie macie też małe streszczenie ostatnich postów z całego forum!
Od razu po wejściu na strony widać jakie są ostatnie wpisy na forum. To też tak w formie pomocnika i w ramach zbliżającej się wielkimi susami wiosny. Serdeczności i [img]icons/icon35.gif[/img] Zlo Sp. z z.l.o. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A na głównej stronie macie też małe streszczenie ostatnich postów z całego forum!
Od razu po wejściu na strony widać jakie są ostatnie wpisy na forum. To też tak w formie pomocnika i w ramach zbliżającej się wielkimi susami wiosny. Serdeczności i [img]icons/icon35.gif[/img] Zlo Sp. z z.l.o. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
A co w tym wszystkim oznacza:Hitow 21 albo hitow43????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A co w tym wszystkim oznacza:Hitow 21 albo hitow43????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Gość
|
Hity... hmmm... to takie internetowe okreslenie ile razy dany dokument byl czytany / otwierany.
Taki miernik popularnosci danego tematu [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Gość
|
Hity... hmmm... to takie internetowe okreslenie ile razy dany dokument byl czytany / otwierany.
Taki miernik popularnosci danego tematu [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
A mówiłam że czasem trzeba spać! Musisz o siebie dbać ,bo kto nam będzie takie fajne bajery na stronce umieszczał?..[img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
A mówiłam że czasem trzeba spać! Musisz o siebie dbać ,bo kto nam będzie takie fajne bajery na stronce umieszczał?..[img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Gość
|
Jedno nie ulega watpliwosci...
Jak spie, to nie moge pracowac [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Gość
|
Jedno nie ulega watpliwosci...
Jak spie, to nie moge pracowac [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Ale za to jak spisz to snisz... A wtedy rozne madre rzeczy przychodza czlowiekowi do glowy.... A może Ty masz jak Da Vinci??? I możesz nie spac wcale prawie... Albo jak Martin Eden - tylko 4 godzinki?[img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Ale za to jak spisz to snisz... A wtedy rozne madre rzeczy przychodza czlowiekowi do glowy.... A może Ty masz jak Da Vinci??? I możesz nie spac wcale prawie... Albo jak Martin Eden - tylko 4 godzinki?[img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Gość
|
Re: Da Vinci a zlosliwiec
...obawiam sie, ze mam z Da Vinci tylko jedna wspolna rzecz - zamilowanie do wloskiej kuchni [img]icons/icon12.gif[/img]
|
![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Gość
|
...obawiam sie, ze mam z Da Vinci tylko jedna wspolna rzecz - zamilowanie do wloskiej kuchni [img]icons/icon12.gif[/img]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Jak dobrze, już myślałam,że chodzi o ciastka.......
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Jak dobrze, już myślałam,że chodzi o ciastka.......
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Wiesz...zawsze to coś[img]icons/icon7.gif[/img] Dobry początek...Pomidorowy Zlosliwcze
![]() A moze makaronowy?[img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Wiesz...zawsze to coś[img]icons/icon7.gif[/img] Dobry początek...Pomidorowy Zlosliwcze
![]() A moze makaronowy?[img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Kojarzysz slodycz ze Zlosliwcem?! Hm.. to chyba dosc odlegle powiazanie...[img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Kojarzysz slodycz ze Zlosliwcem?! Hm.. to chyba dosc odlegle powiazanie...[img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.