|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prośba do Nadine i dziewczynek odnośnie Racinj
Nadine proszę powiedz mi na jaką
halkę się zdecydowałaś do Racine - cały czas się waham . A kwiaty - myślę o bardzo długiej formie - zaproponowała mi kwiaciarka bordo róże z białym storczykiem plus troszkę zieleni pistacjowej - i właśnie te białe storczyki mnie frapują bo białe , a suknia ecre czy to nie będzie się kłóciło ? no i boję się , że może ten bukiet za wystawny do Racine bo ona sama w sobie strojna - jak myślisz ? Jeśli chodzi o biżuterię to zdecydowałam się ja zastąpić tatuażem na szyji - tylko nigdzie nie mogę znależć zdjęcia dziewczyn , któr miały taki tatuaż do Racine - może dysponujesz takimi zdjęciami ? Jak przygotowania ja już za tydzień ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prośba do Nadine i dziewczynek odnośnie Racinj
Oczywiście mam uzbierane fotki
![]() Co do halki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ghlight=Racine Na Kwiaty się już zdecydowałam, będzie to ok 25com średnicy wiązanka z róż ekri i różowych, owinięta tiulem ekri Co do biżuteri to prawdopodobnie jedynie złote kolczyki, pierścionek zaręczynowy i brazoletka na nogę ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Acha zdjęcie tatułażu na szyję, ja na tułaż się nie decyduje, bo suknia i tak jest już bardzo strojna
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A jak samopoczucie? Ja jestem coraz bardziej nerwowa i już nie mam siły
![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
dzięki za pomoc -wiesz jestem tydzień przed i radość przeplata paniczny strach włą
cznie z bólem brzucha co rano cią gle myślę czy wszystko dopiete czy ze wszystkim zdąż ymy , jak to wszystko wypadnie, , a w jaki sposób podpinasz tren na trójkąt( taki kuferek ) czy proste pionowe upięcie???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli podasz mi maila prześle Ci fotki, tam możesz sobie coś podejrzeć ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() naprawdę nie ma się co denerwować, na pewno wszystko będzie wspaniale ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Czy koleżanka też ma ten sam problem z "ą" jak ja?? Bo gdy używam tej litery to tak jakbym wciskała enter i przeskakuje mi kursor linijke albo dwie w dół , dziwne ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Nadin bardzo proszę prześlij mi fotki na adres grindgore@op.pl A do kościoła wypuszczasz tren ? boję sie , że sobie po wyjściu z kościoła z nim szybko nie poradzą
chodzi mi o podwią zanie tych trzech warstw . Ale chyba fajnie z trenem w kościele no nie . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
jeszcze zapytam o halkę- wzięłam z kołem ( waham się cały czas jeszcze , ale z kołem jest ta suknia cała wyeksponowana z detalami ) i nie wiem czy tak ma być ale z przodu suknia wydaje się krótsza i jakby delikatnie podnosi się koło do góry - ma być lekka luka pomiędzy dołem sukni i ziemią
czy masz ją do ziemi dokładnie bo już nie wiem może z moją halką coś nie w porzą dku , a może to jest tak dlatego ,że mam nową halkę ? Co są dzisz ? dzięki za pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.