|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Makijaż poraz setny.. :)
Widze ze wiekszosc pyta sie o odpoweidni makijaz....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Makijaż poraz setny.. :)
Myslalam ze pomagacie kazdemu......
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Hejka,
Dziewczyny, które się znja na pewno Ci pomogą, tylko potrzebne by było: 1.Zdjęcie twarzy z bliska - na tym niewiele widać - z odgarniętymi włoskami, 2.Troszkę cierpliwości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem powinnaś zacząć od zmiany kolorku włosów, na bardziej popielaty, a nie żółtawy jak ten a buzia nabierze łaniejszego i delikatniejszego wyrazu.
![]() ![]() ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mają rację, niwiele widać na tej fotce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
No to teraz troszke bardziej wyrazne zdjecia....
![]() ![]()
Boisz sie nas? I slusznie, bo powinienes. W srodku mamy potepienie dla Ciebie i Twoich bliskich. Wybacz mi swoj strach... Jestem tylko noca.... Powstala w konkretnym celu... By gasic gwiazdy... Przepraszam ze gasze Twoja. Zabilam Cie.... Wybacz mi te chwile slabosci.........
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
hmmm...Mnie sie jakoś dalej wydaje ze lepiej byłoby i w popielatym odcieniu na główce...Hmmm...nie wiem.
Co do makijazu to kolorki do niebieskich oczków znajdziesz na forum, strasznie dużo tego, zwłaszcza w wątku o oczach. Jesli chodzi o wyszczuplenie buzi to polecam watrek o modelowaniu twarzy. Tam sa setki porad. Miom zdanie powinnaś nanieść róz o jakimś neutralnym odcieniu(brzoskwiniowo-cglasty) tuz ponizej kości policzkowych, skośnie w kierunku skronii(lub uzyc do tego pudru brązującego). Wrzucam kilka fotek, które powinny Ci jakoś chyba pasowac, moze coś sobie wybierzesz. ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
idą zdjątka
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.