|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ankietka mojego TŻ
Cześć,
Mój TŻ ma do przeprowadzenia ankietę, prosił żebym wrzuciła gdzie się da bo potrzebuje różnych wyników. Ankieta adres mail na który przesyłajcie odpowiedzi: bodzioj@gmail.com Z góry dzięki w jego imieniu.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ma zielone pojęcie
|
Dot.: Ankietka mojego TŻ
Gdyby brakowało odpowiedniej ilości ankietowanych, to proponuję zrobić ankietę w serwisie do robienia ankiet. Ankieta, w której pytania są w pliku tekstowym, a odpowiedzi na nie należy wysłać na maila, to naprawdę bardzo niewygodna forma dla ankietowanego (a to nie jemu zależy na wynikach). Do tego rzadko kto ma ochotę podawać swojego maila. Pomijam już fakt, że znacznie zmniejsza to anonimowość ankietowanego.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie chce mi się tego wypełniać ze względów opisanych przez Chatul
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Może jestem przewrażliwiona, ale takie akcje kojarzą mi się od razu z wyłudzaniem maili. Jesteś stałą użytkowniczką, więc Cię o to nie podejrzewam, ale nie sądzę żeby osoby spoza forum chciały się w to bawić - baza maila stworzona w taki sposób to świetna pożywka dla spamerów.
Tak jak radziły dziewczyny - załóż na serwisie do tego służącym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kożystając z użyczonego konta mojej TŻ czy jak to się tam...
Chciałbym podziękować, za pomoc oraz wsparcie, cieszę się, że trafiłem na forum ekspertów w tej dziedzinie i dostałem szczegółową informację jak mam zrobić, żeby było dobrze... A nie zaraz, wiem co potrzebuję zrobić i NIE zrobiłem ankiety w serwisie do tego służącym bo nie odpowiada mi taka forma. Prosiłem jedynie o pomoc a nie dywagacje na naście postów. Pozdrawiam i życzę miłego dnia TŻ mojej TŻ
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ojoj biedny się obraził
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
jak ktoś nie chce robić w serwisie to zamiast zbierać maile mógłby np. założyć konto na jakims serwisie przechowywania plików, dać tu hasło i poprosić o wrzucanie ankiet
ale podejscie rzeczywiscie fajne, podobała mi się reklama obi a teraz moze mi sie zle kojarzyc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.