|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
białko na lamiace sie wloski ?:)
zawsze wiedzialam ze stosuje sie żółtko na wlsoki by byly lsniace i zdrowe ale dzis przeczytalam ze na koncowki na 30 min stosuje sie bialko jajka .i pomaga .stosuje ktoras z was ta kuracje ? ja chyba od dzis zaczynam .troche sie to ciągnac bedzie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: białko na lamiace sie wloski ?:)
ja tam wczoraj zastosowałam innego
![]() byłam ciekawa ![]() składniki: duuża łyżka miodu(prawdziwego nie sztucznego),troszeczkę mleka i soczku z cytrynki i to wszystko zagotować aż sie rozpuści miodek i jak będzie letnie to na włoski ![]() poczekac ze parę minutek i dokładnie spłukać bo mogą się włoski sklejać ![]() i oczywiścuie jakis dobry szamponik użyć po maseczce ![]() po tej maseczce włoski są miększe tak jak by wygładzone i bardzo ładnie lśnią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do jajeczka to można spró ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no ja tez sprobowalam dzis miodek z cytrynka i zoltkiem
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
mo ja pędzelkiem robiłam żeby było więcej na główce niż obok
![]() a twój sposób tez wypróbuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ponoc bialko pomaga na lamiace sie koncowki sa silniejsze ,co szkodzi probowac .a zoltko stosuje od dawna i wloski sa calkiem calkiem ,a musze o nie walczyc bo byly farbowane rozjasniane ,a teraz wrocilam do kolorku naturalnego i chce by byly mega zadbane .powodzenia
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
no to trzymam kciuki
![]() no a moje włoski to istnr sianko i chce aby były ładne mięciutkie itp ale to troszkę czasu minie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.