|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
brak okresu.
Witam kochane
Na początku chciałabym prosić o wyrozumiałość i szczere odpowiedzi, ponieważ jestem bardzo zdenerwowana i spanikowana obecną sytuacją. Kiedyś miałam problemy hormonalne ale wyleczyłam to tabletkami anty. Wszystko było okej miałam okres tak jak powinnam mieć. 16 Marca powinnam mieć okres a do dziś go nie mam. Mam bóle piersi, jajniki bolały mnie 16 Marca. I jestem poddenerwowana wiecie o co chodzi pms i te sprawy Nie współżyłam ani razu ponieważ nie jestem gotowa. Bawić się może bawiłam ale wątpię by to był powód braku okresu, nie było kontaktu z penis - pochwą robiliśmy wszystko oddzielnie. Dodam, że w tym miesiącu byłam przeziębiona i miałam jelitówkę. nie wiem już co myśleć i robić.. Bardzo proszę o pomoc.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: brak okresu.
przecież jest dopiero 18
skoro sama piszesz, że byłaś przeziębiona, to nie ma nic dziwnego w tym, że okres Ci się przesunął.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;39827281]przecież jest dopiero 18
skoro sama piszesz, że byłaś przeziębiona, to nie ma nic dziwnego w tym, że okres Ci się przesunął.[/QUOTE]tylko, że pierwszy raz mi się zdarza i jestem wystraszona. Bo zazwyczaj nawet jak jestem chora okres jest taki jaki powinien być. Tylko w tym miesiącu coś jest nie tak. No nie oszukujmy się, chyba od zabawy w ciąży nie jestem..
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
możne sie nakręcasz, nerwy przeziębienie... jak sytuacja nie ulegnie zmienie idz do lekarza. Po co się stresować???
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Myślę, że dwa dni to nie jest powód do paniki i stresu
Szczególnie, że byłaś chora.Wyluzuj, okres na pewno się pojawi. |
|
|
|
|
#6 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
już się kąpałam w ciepłej wodzie.. myślę o luteinie. Ale nie wiem czy to dobry pomysl
|
||
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Wyluzuj
To tylko 2 dni spóźnienia. Nawet jeśli do tej pory miałaś miesiączki jak w zegarku to nie znaczy, że nie mogą się przesunąć. Byłaś chora więc zapewne to jest powodem. Co do zabaw to raczej mało prawdopodobne żeby zajść w ciąże. Jeszcze zależy co robiliście, ale jeśli nie było kontaktu pochwy ze spermą to nie ma szans na ciąże. |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
nie nie było nic..
juz mi lepiej..
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Czekaj spokojnie na okres
Mi się kiedyś okres przesunął o jakieś 3 tyg.. Tak po prostu ze stresu. Ciąża zdecydowania odpadała, ale i tak się denerwowałam bo przez te tygodnie musiałam chodzić z podpaską tak na wszelki wypadek a tego bardzo nie lubię.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
ja mam dokładnie to samo dlatego czekam i czekam.. Chciałabym ciążę wykluczyć ponieważ robimy wszystko oddzielnie.. Dla świętego spokoju.. Nawet jak dotykam pierś to mnie boli, szwagierka mówi że nie mam co panikować
ale raczej nie było starcia pochwa sperma bo bym to napewno zauważyła
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Z tego co widzę to chyba nie jesteś tym aż tak bardzo przejęta. Sama mam problemy z okresem. Wyrównywałam to '' luteina'' ale jak to tabletki wydaje mi sie że to sztuczny okres. 2 dni to nie tak dużo . Stres bardzo silnie wpływa na nasz organizm i uważam że to przez niego możesz mieć to owe spóźnienie. Poza tym jak się bardzo chce żeby okres przyszedł to tym bardziej nie przyjdzie bo znowu dochodzi stres. Nie myśl o tym na spokojnie czekaj na niego. Skoro jeszcze nie współżyłaś nie możesz być w ciąży
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
wyleczylas tabletkami anty? kto Ci takich bzdur nagadal?
tabletkami anty to mozesz co najwyzej odwlec problem w czasie, jedyne uzywane w celach leczniczach diane |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.

Na początku chciałabym prosić o wyrozumiałość i szczere odpowiedzi, ponieważ jestem bardzo zdenerwowana i spanikowana obecną sytuacją. Kiedyś miałam problemy hormonalne ale wyleczyłam to tabletkami anty. Wszystko było okej miałam okres tak jak powinnam mieć. 16 Marca powinnam mieć okres a do dziś go nie mam. Mam bóle piersi, jajniki bolały mnie 16 Marca. I jestem poddenerwowana wiecie o co chodzi
nie wiem już co myśleć i robić.. Bardzo proszę o pomoc.

skoro sama piszesz, że byłaś przeziębiona, to nie ma nic dziwnego w tym, że okres Ci się przesunął.