|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Orbitrek dla szczupłej osoby
Witam
![]() Z góry przepraszam jeśli taki wątek się już pojawił, ale niestety niewiele na ten temat znalazłam, bo jeśli już ktoś pisze o orbitrekach to w kontekście odchudzania. Ja mam natomiast trochę inne pytanie. Jestem osobą bardzo szczupłą. Nie chcę schudnąć, a po prostu poprawić kondycję i raczej wyrobić mięśnie, poprawić wygląd ud, pośladków. Czy orbitrek mi w tym pomoże? Może jest tutaj też ktoś kto używa go w takim celu? Bardzo proszę o odpowiedź, pozdrawiam ![]() Edytowane przez lara999 Czas edycji: 2013-04-04 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rzabbocop
|
Dot.: Orbitrek dla szczupłej osoby
Cytat:
Jak zaczniesz ćwiczyć to będziesz musiała więcej jeść, żeby nie schudnąć bardziej |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Orbiterek dla szczupłej osoby
Czyli lepiej trenować na wyższych obciążeniach orbitreka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rzabbocop
|
Jak chcesz poprawić kondycję to ćwiczysz szybko, mogą być nieco wyższe obciażenia natomiast jeśli chodzi o mięśnie to prawdziwy trening siłowy z obciażeniem, serie 6-15 powtórzeń, 2-3 serie, po 1-2 ćwiczenia na partię mięśni.
Ćwiczysz całe ciało w jednym treningu, zaczynając od dużych partii mięśni - nogi/ pośladki - klatka - plecy - barki - ręce gdzieś pomiędzy możesz wrzucić jakieś ćwiczenie na brzuch |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie wizażanki! właśnie założyłam konto, z nadzieją, że mi pomożecie
Pewnie będę się powtarzać, ale nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie, a w sieci jest wszystko...i nic Od czego by zacząć.. Przy wzroście 160 cm, waże 45 kg.. Chciałabym zacząć robic jakieś ćwiczenia na brzuch, ktory pomimo mojej szczupłej sylwetki jest nadzwyczaj "wydęty" i strasznie mnie to denerwuje:/ myślałam także o ćwiczeniach na uda i pośladki, moze dzięki temu nabrałabym też masy, i miałabym szanse na zdobycie paru kilogramów? Czy któraś z Was robiła może takie ćwiczenia, i moze mi coś polecić? z góry bardzo serdecznie dziękuję za odpowiedzi! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.