|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy warto kupić unbox Creed Aventus?
Zastanawiam się nad zakupem Aventusa.
Czy ten "model" warto brać pod uwagę? Perfumeria wymieniona w spisie godnych zaufania. Cena niższa o ok 45zł od produktu box (aktualnie chyba nie do kupienia) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Czy warto kupić unbox Creed Aventus?
Cytat:
Skoro perfumeria polecana to w czym problem? Pudełko nie jest warte tego aby płacić 45 zł więcej. A produkty w pudełku też można spokojnie nabyć w perfumeriach niszowych. W ogóle to znasz te perfumy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Krótko, ale znam.
Kupiłem jakiś czas temu w perfumerii wodę perfumowaną i aventusa (próbkę) dostałem gratis. Sam zapach mi się podoba, a jego trwałość mnie powaliła. Montale red V znika ze mnie niemal od razu. BB London, Bvlgari (różne) też. Z próbki zaaplikowalm 2 kropelki (nie jest w sprayu niestety) i po ok 12 dalej czułem zapach. Towar dość drogi, ale z uwagi na zapach i monstrualną trwałość biorę pod uwagę jego zakup. Wysłane przy użyciu Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Najlepiej przelej do sampla i się popsikaj ![]() Aventus jest zapachem kapryśnym, wiele osób o tym pisze ![]() Na mnie raz trwa 3 godziny, a innym razem 12. Potrafi też znikać i pojawiać się znikąd ![]() Dla mnie to kapitalne pachnidło, najlepszy letni zapach męski jaki znam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.