|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zapadniete oczy- przeszczep tluszczu?
Panie Doktorze,
Pisal Pan w jednym z poprzednich watkow o przeszczepie korium, niektorzy o sztucznym wypelniaczu.Mnie najbardziej interesowalby przeszczep wlasnego tluszczu. Czy mozliwy jest przeszczep tluszczu w dolne okolice oczu aby wypelnic zapadniete miejsca? 1.Jakie sa zwiazane z tym powiklania? 2. Czy moze sie pojawic przy zbyt duzym przeszczepie tluszczu efekt wylupiastych oczu lub asymetria? 3. Czy wystarczy jeden zabieg czy trzeba zrobic przeszczep 3 razy? 4.Czy istnieje zagrozenie naruszenia jakiegos nerwu etc. 5. Jakie i jak dlugo utrzymuja sie negatywne skutki tej operacji? 5.Czy Pan taki zabieg wykonuje i jesli tak to w jakim przedziale cenowym. Dodam, ze zapadniecia pojawily mi sie z wiekiem, wczesniej oczy moje byly normlane, bez dolow. Z gory dziekuje za odpowiedz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: zapadniete oczy- przeszczep tluszczu?
ciekawa jestem czy zrobilas przeszczep. jak nie moze chcialabys wybrac sie ze mna do budapesztu. rozeznalam sie w temacie - od dwoch lat planuje, w koncu sie zdecydowalam. najlepsze sa metody dr colemana i dr Bermna z tym ze oni sa brdzo ddrodzy i w stanach. dr berman sam polecil mi lekarza ktory praktykuje jego metode na wegrzech. ok 90% tluszczu sie utrzymuje na wiele lat.wzbogacony jest plazma. co ty na to? ja bede wracac do polski w sierpniu i planuje wtedy wyjazd do Budapesztu - chcialabm z kims, szukam wspoltowarzyszki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: zapadniete oczy- przeszczep tluszczu?
Kidy chcesz jechac na przeszczep tluszczu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.