![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() I za to Was lubię...
W sumie temat wątku nietrafny, bo lubię Was za wszystko - jesteście wspaniałe i nie da się tego ukryć.
Kiedyś chodziłam sobie po jednym forum, oto link: http://www.magazyn13.pl/forum/viewfo...a17beeca507d7c Powiem nawet, że byłam tam zalogowana i pisałam tam, ale pod zupełnie innym nickiem. Cały czas na forum ogólnym. Brakowało mi tego, co jest tutaj, czyli wzajemnego zrozumienia, nie naśmiewania się i przede wszystkim nie wyzywania się od k, d, i śmieciar (jeśli ktoś przez przypadek podwójnie wysłał post, lub napisał coś, co innym nie przypadło do gustu). Było strasznie, więc postanowiłam stamtąd po prostu zwiać. Wy jesteście zupełnie inne, takie hmm...'rodzinne' ![]() ![]() Pozdrawiam Was serdecznie ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: I za to Was lubię...
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Rzeczywiście, aż się łezka w oku zakręciła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Sztuka jest stworzyc klimat,ktory UZALEZNIA i az chce sie wracac do niego bez konca,i w ogromej mierze to ludzie sa za to odpowiedzialni.Nie ma swiata idealnego,tutaj tez zdarzaja sie zgrzyty ale jest wiecej zrozumienia i checi dialogu,otwartej postawy i checi wypowiedzenia sie do konca.
Dobrze spotkac w tym e-zakatku osoby,ktore to rozumieja,daja taka mozliwosc i szanuja poglady innych.Uwazam,ze zawdzieczamy sobie duzo i mozemy byc DUMNE,ze jest taka spolecznosc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja tez BAWILAM SIE na innych forach a tym ZYJE
![]() ps. u na stez zdarzaja sie sprzeczki jesli jakas dziewczyna doda istniejacy juz watek... zdaje sie ze goraco bylo po zalozeniu watku o nazywaniu swoich ukochanych.... ale zawsze konczylo sie to zgoda a wymiana zdan byla lagodna.. na forum plotkowym nie spotyka sie raczej chamsta ale jak weszlam kiedys na fitness i tam dziewczyna napisala w jaki sposob zrzucila pare kilo to tame zaczely z niej kpic ze jakas nowa wchodsi i probuje je oswiecic a tu one stare bywalczyni sa... az mi sie zrenice rozszerzyly po przeczytaniu tego poniewaz nie spotkalam sie jeszcze z takim zachowaniem na forum... pozdrawiam wszystkei mile wizazanki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dopiero po napisaniu wiadomosci obejrzalam to forum z linku Paris... jesy okropne, niby sobie słodza sloneczkami, kotkami itp ale w cely wysmiania i wyszydzenia drugiej osoby. ich wypowiedzi sa puste a forum strasznie "zapaprane". wychodzi ze to ja teraz jestem tas niedobra hehehe ale to forum to jest dla takich "slodkich idiotek
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Poczytałam sobie troszkę tamto forum i włosy mi dęba stają
![]() A tutaj jest jak w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Home sweet home
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie...Dzisiaj wróciłam do domku po 4 dniach nieobecnosci i szybko wygoniłam tatę od komputera żeby poczytać wizaż
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coz moge powiedziec? To w duzej mierze zasluga naszych kochanych Moderatorow i calej Gory, ktora pilnuje porzadku... ale bez nas nie byloby tego forum. Ciesze sie, ze tu jestem! A klotnie byly, sa i beda - wiadomo jak to z babami, ale wydaje mi sie, ze to klotnie raczej na poziomie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Tez sie tylko tytaj czuje jak w domu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Mnie równiez bardzo podoba sie WIZAŻ
![]() ![]() ![]() ![]() Buziaczki dla wszystkich ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
wlasnie - atmosfere tworzymy my sami, wszyscy, ktorzy tu pisza, zagladaja i nad nami czuwaja
![]() ![]()
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Mnie nie było 2 tygodnie. Wróciłam w czwartek i jeszcze do tej pory nie nadrobiłam zaległości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
up up
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
http://www.magazyn13.pl/forum/viewto...4e6ae57ea3c49a
ten temat. no po prostu miodzio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Poprzeglądałam sobie to forum 13 i muszę stwierdzić że jest ono tak denne jak i ta gazeta..... banda 12 letnich chamów bluzgających na siebie na każdym kroku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Przy okazji mozna zobaczyc jak to "super" wyglada jesli mozna wstawiac obrazki w podpisach...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
![]()
Tak,ja też się nad tym zastanawiałam...co tu takiego jest,ze człowiek wchodzi i wyjsc nie moze?
![]() Wczoraj nawet o tym myślałam....inna atmosfera niż na pozostałych forach. Mam jedno- swoje własne,ale czasem mnie męczy ![]() Tutaj odpoczywam jak na zielonej trawce i bawie się jak dziecko... (juz docyć dorosłe)... Pozdrawiam wszsytkie mile wizażanki... ![]() ![]() ![]() Dzięki za świetny klimat..
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem tu od niedawna i też bardzo zaskoczyło mnie to że nie ma tu osób które wyzywają wszystkich na każdym kroku , na każde pytanie czy problem wizażanki mają odpowiedź , faktycznie jest tu taka wirtualna domowa atmosfera. ciesze się bardzo że tu trafiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Ja też jestem tu od niedawna. Najpierw czytałam i milczałam, później Was polubiłam i zaczęłam wreszcie pisać. Forum jest faktycznie ciekawe i takie cieplutkie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Wszystko zależy od kultury człowieka.
![]() Nie jesteśmy wulgarne i chamstwa w swoim otoczeniu nie tolerujemy . Mnie też bardzo odpowiada atmosfera Wizażu.Jest tak domowo ![]() Paris - ja też Ciebie lubię ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Ja miałam takiego stresa wstawiając swoje zdjęcia na paznokciach czy makijażach, jak przy egzaminach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hm czy autorka tego wątku nadal tak myśli??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
paris słonko. miło mi że się zbytnio nie przejełaś.
![]() teraz wiesz jak to jest z kobietami jak na człowieka się uwezmą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Paris dobrze, ze az tak barzdoe sie tym nie przejmujesz...taka juz natura kobiet , że czasem musza sie troszke "pokłocić"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.