|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Beyonce Pulse
Nie jestem jakąś koneserka perfum. Ale ostatnie perfumy Beyonce bardzo mi się spodobały zwłaszcza te pierwsze Heat. W lipcu przeczytałam gdzieś o premierze Beyonce Pulse planowanej na sierpień, oczywiście nie w Polsce. Do nas dotrą pewnie z lekkim opóźnieniem. Na allegro na razie znalazłam jedna ofertę, ale cena zwala z nóg. Strasznie jestem ciekawa jak one pachną, maja śliczne intrygujący flakonik. Możliwe że kupie sobie 15-tke dla samego flakonikuJ Jak pachną zna ktoś??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Beyonce Pulse
Cytat:
Po pierwszym psiknięciu stwierdzam, że ładnie pachnie, ale gdy spytałam się kumpeli co o nim sądzi stwierdziła, że na mnie pachnie tak samo jak heat beyonce. Zastanawiam się nad tym czy go nie sprzedać, chociaż używam go po to żeby nie stał na półce i się nie kurzył, sama nie wiem czy sprzedacz czy tez nie:/ mam do niego mieszane uczucia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Bylo cos o tym w watku o nowosciach i zapowiedziach, ale niestety ja nie widziaam jeszcze w perfumeriach. Mysle jednak, ze to tylko kwestia czasu, do nas na pewno trafia, sadzac po sukcesie Heat. I na pewno beda promocje w Naturze czy Rossmanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja widziałam je na allegro, sa tylko u jednego uzytkownika ;O
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
zapach banalny owocowy,slodki ...nic specjalnego.
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Mam 30 ml
![]() Na początku nos jest zaatakowany zapachem kremu pomarańczowo-waniliowego, takiego pysznego ciasteczka ![]() Po jakiejś godzinie pojawiają się świeże kwiaty, bez przesłodzenia, bez kwasu - zapach robi się bardziej wodnisty, taki z gatunków "ładny owocowo-kwiatowy". No - może gdzieś tam w tle przebrzmiewa jescze pomarańczka, ale bardzo dyskretnie. Początek więc mnie uwiódł , dlatego kupiłam, a potem....ładnie, intrygująco, ale nie powiem żeby to było coś, co może powalić na kolana. Ogólnie - bardzo przyjemny, bezpieczny, na wiosnę i wczesne lato ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2012-02-18 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
czy taki bezpieczny....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Perfume Lover
|
Cytat:
Źle podejrzewasz. Testery niczym nie różnią się od produktów. Jeny, kiedy te zabobony w narodzie wyginą... Pulse mnie zaskoczył, bo po opisach pomarańczowego kremu, nie spodziewałam się wiele. Nie jest to może nic wyrafinowanego, ale przyznaję, że spodobał mi się ten uroczy słodziak. Nie czuję wiele poza samą pomarańczą, ale nie pogardziłabym jakąś piętnastką.
![]() |
![]() |
#9 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Pulse bardzo mi się spodobał, kojarzy mi się z lżejszą, bardziej kremową wersją L de lolita Lempicka ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Moze moje pytanie bedzie dość trudne, ale czy któraś z Was zna perfum z wyzszej półki, ktory jest bardzo podobny do Beyonce 'Pulse'?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.