|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
Pokaż wyniki sondy: Który typ wg Was ? | |||
CHANEL, Allure Homme |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 56,25% |
DAVIDOFF, Adventure Amazonia |
0 | 0% |
DOLCE GABBANA, Light Blue Men |
1 | 6,25% |
HUGO BOSS, Dark Blue |
1 | 6,25% |
LACOSTE, Red |
0 | 0% |
MEXX, Waterlove Men |
0 | 0% |
Yves Saint Laurent L'Homme Libre |
3 | 18,75% |
Bvlgari Man |
2 | 12,50% |
Paco Rabanne 1 Million |
0 | 0% |
Głosujący: 16. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Perfumy dla 26 latka
Witam
Planuję zakup perfum Wytypowałem kilka produktów 1.CHANEL, Allure Homme, 2.DAVIDOFF, Adventure Amazonia 3.DOLCE GABBANA, Light Blue Men 4.HUGO BOSS, Dark Blue, 5.LACOSTE, Red 6.MEXX, Waterlove Men 7.Yves Saint Laurent L'Homme Libre 8.Bvlgari Man 9.Paco Rabanne 1 Million Pytałem kilku kobiet każda ma odmienne zdanie Mam 26 lat i perfum tych chciałbym używać do wyjścia na imprezy do klubu itp. Na co dzień używam innego zapachu. Mi osobiście najbardziej się podobają Yves Saint Laurent L'Homme Libre i Bvlgari Man a także Paco Rabanne. Ale oczywiście one mają się podobać dla płci pięknej dlatego zadaję te pytanie do Was drogie Panie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy dla 26 latka
Cytat:
Mnie się podoba YSL Opium PH i Gucci PH, ale na liście nie masz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Mnie najbardziej urzekły Viktor & Rolf Spicebomb i Chanel Egoiste. Popieram jednak wypowiedź wyżej - kup te, które się Tobie podobają. Bez sensu wziąć jakieś na siłę i czuć się w nich nieswojo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Rozumiem że wszystkim kobietom nie będą się one podobać.Ale chcę wybrać ten produkt który jest najlepiej oceniany przez większość.Każdy z tych zapachów mi się podoba jednak ciężko mi się zdecydować który jest najlepszy.Chcę otrzymać tutaj Wasze opinie a później sobie z tych które zdobędą najwięcej głosów wybiorę który mi będzie pasował ale na chwilą obecną mam za dużo typów i chcę zmniejszyć ich ilość żeby wybrać z mniejsze ilości ten który mi będzie się podobał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Nie ma na liście, ale Lacoste Essential
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Jako kobieta mówię NIE dla Paco Rabanne 1 milion !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Zapewne tak
![]() kaaterina: ja zdecydowanie też!!! Jeżeli ja jako kobieta mam się wypowiedziec: 1.CHANEL, Allure Homme - ![]() 2.DAVIDOFF, Adventure Amazonia - ciekawy i niebanalny 3.DOLCE GABBANA, Light Blue Men - takie bez wyrazu, łatwy, banalny i nijaki ![]() 4.HUGO BOSS, Dark Blue - nie znam 5.LACOSTE, Red - nie znam 6.MEXX, Waterlove Men - przeciętny świeżak bez intrygującej zawartości ![]() 7.Yves Saint Laurent L'Homme Libre - znam wersje klasyczna i to naprawdę fajny zapach, libre z opisu nut zapowiada sie dobrze ![]() 8.Bvlgari Man - OK 9.Paco Rabanne 1 Million - migrenogenny słodki ulep! większości mi znanych kobiet się nie podoba ![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2013-03-14 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
armani - code
chanel - egoiste platinum dior - fahrenheit |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A który z w/w jest na liście pytającego Andrzeja_z_numerkami?
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2012-10
|
Klasyka Aqua Di Gio Giorgio Armani
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Dalam na Bvlgari Man, jednak moi faworyci sa poza (ponad) ta lista
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaa!!! Chodzę w spodniach, bluzach i glanach, gram w nogę, znam się na technice, juści jestem facetem ![]() ![]() Cytat:
![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2013-03-14 o 19:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Przede wszystkim to kup to co Tobie się podoba, a nie to co większa liczba ludzi. Zapach ma odpowiadać Tobie, a nie komuś ![]() ![]() Nie rozumiem czemu faceci oczekują aby perfumy podobały się paniom. Każdy człek ma inny gust, każdemu nie dogodzisz. Nie kupuj tego co podoba się większości, zainwestuj w coś oryginalnego, coś co Cię wyróżni z tłumu. No ale skoro ma być coś z listy to typuję tylko Allure lub L'Homme Libre ![]() BTW, Light Blue i Bvlgari Man to nie są kompozycje na wieczorowe wyjścia, a raczej casuale, nadające się do użytku codziennego, do pracy w biurze. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39768844]
Kolejny świeżak w dodatku oklepany do bólu, A ja znam wiele kobiet, które AdG nie znoszą, czują w nim ogóra kiszonego ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39773072]Fakt, małosolnego czują niektórzy w Tumulte
![]() ![]() ![]() A w którym miejscu?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Vegemamita
|
nie jestem chuopem jestem babom kliknęłam na CHANEL, Allure Homme
Ja również mogłabym Ci polecić parę zapachów z poza listy, ale rozumiem , że te zapachy to Twój wybór czyli wywąchałeś je wszystkie ![]()
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Bo czuć, takiego ogóra na koprze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39768844]Szczerze, średnie te typy trochę
![]() Przede wszystkim to kup to co Tobie się podoba, a nie to co większa liczba ludzi. Zapach ma odpowiadać Tobie, a nie komuś ![]() No ale skoro ma być coś z listy to typuję tylko Allure lub L'Homme Libre ![]() [/QUOTE] zgadzam sie , że to średnie typy do klubu , nawet bym powiedział ,ze wiekszosc z nich do klubu sie nie nadaje ...niepotrzebnie zawęziłeś poszukiwania do listy , którą przedstawiles .... tak więc , jesli to musi byc z tej listy to proponuje tak jak kolega powyzej albo Allure albo YSL Libre - reszta to zapachy na codzien , do pracy lub z innych powodów nie nadają sie do klubu,gdzie oczekujesz tego by sie w jakis sposób wyróżnić z tłumu pomyśl o dopisaniu czego do listy ..jest naprawde wiele dobrych zapachów.. i jeszcze jedno - bierz to co sie Tobie podoba a nie komus - bo to ty bedziesz zapach nosił Edytowane przez xentrix Czas edycji: 2013-03-16 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
To nie koniecznie muszą być z listy.Czekam na Wasze propozycję które sprawdzę.Bo w tej chwili tylko takie sprawdziłem.Czekam na Wasze sugestie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Może nie stricte wieczorowe wszystkie, ale dobre na wyjścia do ludzi: Gucci PH, Lacroix Tumulte PH, Rochas Lui, Montale Greyland, YSL La Collection M7 Oud Absolu, Kilian Straight to Heaven, Lagerfeld Kapsule Woody, Dsquared2 Potion, Michael Kors Michael, Azzaro Visit, Comme des Garcons Sequoia, D&G The One, D&G The One Gentleman, Montale Red Vetyver, Chanel Egoiste, Amouage Honour Man. Podkreśliłem typy, których sam najchętniej używam na wyjścia ![]() Ale będzie je trochę trudno przetestować, bo to nisza albo wycofane zapachy. Ja zasadniczo nie przepadam za typowymi imprezowymi zapachami, tj słodziakami, większość mnie mdli i bardzo szybko nudzi, a wręcz odrzuca. Wyjątkami są Muglerowskie A*Meny, klasyk jest najsłodszy, pozostałe trochę mniej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39814899]Całkiem niezłe zapachy klubowe: (...)[/QUOTE]
Ale lista imprezowa ![]() Prawie same kilery i zapachy z duża dozą słodkości. Jeszcze jedna do 2 osób da się w klubie znieść ale jak by tego użyło kilka osób to uduszenie 100% murowane. Oczywiście nic nie mam do tych zapachów lubię je (z wyjątkiem XS-ów). Znacznie bardziej przyjazna jest lista na wyjścia do ludzi ![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2013-03-18 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Przeciętne dziewczyny takie lubią najbardziej w miejscach typu klub ![]() Ja natomiast nie lubię zbytnio klubów ani ulepów dlatego też wolę raczej te zapachy na wyjścia do ludzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.