|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Impra??yy..:/
Moja kumpela robi 13!!urodziny
![]() ![]() No mam do was pytanko co moge tej osobie kupic na urodziny(moja przyjaciołka 13lat urodziny pod koniec wakacjii) pomozcie mi jakies prezenty wybrac co moge kupic???Zeby jej sie podobało ona tez nie wie co ona chce... trudny wiek i trudno wybrac prezent..ojeju.. A tak na marginesie to jak przygotowania do szkoły macie cos?? widziałyscie jakies okładki na ksiazki lub co mi radzicicie na uzywane ksiazki i na okładkach sa troche pomazane ![]() Dziekuje jestes big kochane moge na was liczyc ja to wiem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Impra??yy..:/
Eeee
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Bardzo miło wspominam takie właśnie małe urodziny dla koleżanek robione w takim wieku
![]() ![]() Nie wiem czy Twoja koleżanka używa kosmetyków - ale może jakiś ładny zestaw - płyn do kąpieli, balsam do ciała - Sephora ma taką fajną serię w ładnych, kolorowych pudełkach. Może jakiś zabawny kubek? Fajnym prezentem jest też zawsze dobra książka, jakiś subtelny naszyjnik albo pierścionek ze srebra... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Ja lubie dostawać takie rzeczy jak kadzidełka, olejki eteryczne, mydełka, sole do kąpieli, pachnące świeczki - z takich drobiazgów mozna fajny zestawik skombinować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
![]()
Dziekuje jestescie kochane
![]() uzywa kosmetyków przynajmiej tak mi sie wydaje hehe:P nie no na pewno uzywa jak kazda nastolatka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
hej 4 osoby to wystarczająco dużo by się dobrze bawić
a jeśli chodzi o prezent? hmmm, ja na jej miejscu chciałabym dostać coś czego sama bym sobie nie kupiła(ale bez przesady)no,ale nastolatce na pewno przydadzą się jakieś kosmetyki albo jakiś pasek,torba albo bibeloty których w sklepach na pewno jest masa np. ramka na zdjęcie czy jakiś misiu, to chyba cos takiego zresztą trudno doradzic jeśli owej solenizantki nie zna się osobiście ,ale moje propozycje wydaje mi się są uniwersalne pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.