|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
problem z telefonem
Cześć kobitki mam do Was ogromną prósbę.Posiadam telefon samsung galaxy mini 2 i niestety wypadł mi i rozbiła mi się szybka czy znacie kogos moze kto miał by do sprzedania szybkę lub moze telefon nawet uszkodzony wazne tylko zeby szybka na wyswietlaczu była 100% dobra .prosze pomózcie ????
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Dot.: problem z telefonem
Nie znam nikogo, ale popatrz na all.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Zanieś telefon do serwisu, tam ściągną taką szybkę na zamówienie i ją zamontują. Tylko będzie to wydatek ok 200-300zł.
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
dziex za odpowiedz lukałam na allegro ale lipa same telefony zero częsci ale dzieki
---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Jeśli to będzie 200-300 zł za naprawę (a to możliwe, przecież to ekran pojemnościowy) to lepiej kupić nowy telefon.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
dwa lata temu kupiłam w plusie telefon samsung z klawiaturą qwerty i po miesiącu przez przypadek zaopiekował się tym telefonem mój synuś i mi całego "wyślinił" - bo akurat mu ząbki szły a on chciał spróbować jak smakuje telefon i też zaniosłam do serwisu - wymieniali mi wyświetlacz i jeszcze 3 inne rzeczy... pani z serwisu zadzwoniła i powiedziała że koszt naprawy będzie 230zł i czy się zgadzam... zgodziłam się bo telefon miał dopiero miesiąc a jak bym gdzieś indziej zaniosła to bym straciła gwarancję a tak miałam zachowaną... więc polecam ci iść do serwisu... jeśli koszt będzę duży to oni z serwisu zadzwonią do ciebie i zapytają czy się zgadzasz... a tak jak zaniesiesz gdzieś telefon to szkoda bo nie wiadomo czy ci pół części nie wymienią w nim...
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.