|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() French farbką akrylową?
Czesc dziewczyny,mam pytanie dotyczące frencha farbka akrylową. Otóż czy można wykonać farbką french i żel ztego miejsca nie odpryśnie? Czy jednak wolnych brzegów nie należy pokrywac farbkami? Chce spróbować farbkami zrobić french,ale nie wiem czy nie spieprze robocizny. Prosze o odpowiedz,czy któraś z Was już może próbowała i ewentualnie jak długo sie trzymało? Buziaki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: French farbką akrylową?
Hmmm, mogłabyś zrobić farbką ale przed nabłyszczającym żelem pokryć farbkę żelem zwykłym i dokładnie zabezpieczyć wolny brzeg, powinno się trzymać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Nie wiem sama. Brzmi podejrzanie. Może lepiej uzyc odpowiednich kosmetyków. Przynjamniej masz pewnosc, ze nie odprysnie
![]() 'Chociaz,,, do odwaznych swiat nalezy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
jak juz sie uparlas to lepiej zrobic calosc pazurka kamuflazem a po opracowaniu namalowac skosnym pedzelkiem rzadkim zelem bialym koncowke french, cienka warstwa buildera, zmatowic i top gloss uv.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
jezeli mozna airbrushem to mozna i farbka akrylowa ale nalezy dokladnie zabezpieczyc wolne brzegi
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.