|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dobór fryzury do fasonu sukienki
Witajcie.
Ślubuję w lipcu i powoli zaczynam wszystko kompletować. Od długiego czasu marzyłam o klasycznej princessce, ale ze względu na duży biust nie czułam się dobrze bez żadnych ramiączek. Wczoraj znalazłam idealną sukienkę - dół princesskowy, natomiast góra podchodzi pod szyję i delikatną tasiemką jest na niej wiązana. I tu pojawia się pytanie - wcześniej byłam zdecydowana na naturalne, rozpuszczone fale, ale do tej sukienki rozpuszczone włosy zupełnie mi nie pasują, bo optycznie bardzo skraca to szyję i całą sylwetkę. Proszę więc Was o rady odnośnie fryzury, jaką mogę dobrać. Chciałabym, aby fryzurka była dość skromna, zdecydowanie będę miała welon. Mam włosy sięgające mniej więcej do stanika, bardzo gęste, postopniowane, w kolorze jasny blond. Niestety wydaje mi się, że odpada zupełne zaczesanie grzywki pod górę, ponieważ mam wysokie czoło i włosy rosną nad nim w kształcie prostokątnym, co wygląda jakbym miała zakola... Twarz mam owalną, z lekko okrągłymi policzkami. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie, poniżej dodaję zdjęcie sukienki dla lepszej wizji ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobór fryzury do fasonu sukienki
masz rację, nie pasują rozpuszczone włosy... chyba że coś "na bok"..??? Masz swoje zdjęcie w tej sukni??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
mam, ale widać na nim tylko górę sukienki no i jakościowo niestety kiepskie, ponieważ robione na szybko telefonem... Góra jeszcze niedopasowana, ponieważ była to pierwsza przymiarka i nie miałam jeszcze odpowiedniego stanika... Ale wstawiam, może coś da
![]() Czy do upięcia na bok pasuje welon? Nie chcę przesadzić, dlatego pytam Was o zdanie ![]() http://img543.imageshack.us/img543/1...305175325x.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A jakaś fryzura spośród tych:
http://slub-jak-z-bajki.blogspot.com...i-stylowo.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Ja widzę wlosy spięte na prawy bok i grzywka
![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dołączam się do prośby - Ainhoa pokażesz fryzurkę? Chciałabym zobaczyć jak miałaś umocowany welon, upięcia na bok bardzo mi się podobają i dzięki Waszym sugestiom chyba się na takie zdecyduję
![]() ![]() Polecacie do upięcia na bok grzywkę prostą, równo uciętą czy raczej dłuższą zaczesaną na bok? Dziękuję za wszystkie podpowiedzi ![]() Edytowane przez xxsextasyyxx Czas edycji: 2013-03-20 o 07:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Może coś w tym stylu
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.