|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() raz, dwa, trzy
3 obiecane makijaze...
zaczne od tęczowego :P wiec cienie tak zoty- vertigo 58 zielony- vertigo 66 niebieski- vertigo 76 a na to nalozony matrix 53 fioletowy- vertigo 84 a na to nalozony potrojny inglot fioletowo-srebrno-bialy rozowy- vertigo 78(ciemniejsza kreska), jasniejszy rozowy- integra 50 (L)
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2006-08-07 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
![]()
nastepny- taki chyba chciala ewkaa
![]() kolory reggae (chyba tak to sie pisze ![]() zielony - vertigo 66 zolty - vertigo 58 czerwony- vertigo 86 a i blagam nie patrzcie na ten jasno zielony nie zauwazylam ze go nie roztarlam ![]() ![]() fotki 6258 i 6259 sa bez tuszu ![]() ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2006-08-07 o 14:08 Powód: Usunełam fotki buzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: raz, dwa, trzy
i obiecany racheli
kolor rozowy- fioletowy ![]() roz - vertigo 78, na to nalozony z wibo nr. 11 jasny rozowy fioletowy- vertigo 84, na to nalozony potrojny z inglota fioletowo-srebrno-bialy i jeszcze potem na calosc wibo 11 ciemny sliwkowy... rachelo o takie cos chodziło ? moglam zrobic np. zielono pomaranczowy zeby bylo widac roznice moze nastepnym razem a i uprasza sie o niepatrzenie na technike ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2006-08-07 o 14:09 Powód: Usunełam fotki buzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ślicznie
pierwsze to takie pawie oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Pieknie, cudenka!!! Najbardziej mi sie podoba dwojeczka, bo moj TZ to Jamajczyk
![]() ![]()
Edytowane przez aleksandra_119 Czas edycji: 2005-08-25 o 19:34 Powód: jak zawsze, literowka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
malinka_86 szalona kobieto !
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
aga
![]() ![]() ![]() ![]() aleksandra_119 - no ja tez lubie te kolorki myslalam o zalozeniu czapki ale co za duzo to niezdrowo ![]() froggie- ja tam bym wyszla a co ![]() ![]() ![]() ![]() Dreamgirl - ja szalona? ja? ja tam calkiem normalna jestem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ten pierwszy makijażyk podoba mi się ze wszystkich najbradziej
![]() ![]() Ciekawe jak ja bym "w czymś takim" wyglądała ![]() ![]() podoba mi się ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Bosko i ślicznie!!!!!!!!!!!!! Ja bym tak na miasto wyszła na bank i trzepotała oczętami żeby wszyscy te tecze zobaczyli i zazdrościli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkie trzy propozycje super i strasznie mi się podobają!!!!!!!A 3 ma kolorki idealne dla mnie wiec sobie cos podpatrze!!!!! ![]() Szalona i zdolna kobietka z Ciebie!!! ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Swietnie ci to wyszlo
![]() A jak tak wyjdziesz na miasto to gratuluje odwagi. Makijaz jest swietny ale ja bym chyba nie miala odwagi....;O |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
jaszmurka
![]() ![]() Alithia- dziekuje ![]() ![]() destiny a u nas nikt ich nie kupuje! doslownie nikt! az strach... zartujesz? zwinal sie? kurcze jakbym mogla tylko pomoc ![]() tanzanit- czesto wychodze w dosc intensywnych kolorach na miasto. wiec i taka tecza pewnie nikogo by nie zdziwila ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Witam
Makijaże ogolnie ładne,ale nie przepadam za takimi papugowatymi kolorami zwłaszcza jesli wszytskie są na raz,u kogoś mi sie podoba ale sama nie lubię tego u siebie i nigdy nie wyszłabym tak z domu,ale do odważnych świta należy... Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Malinko, powiem ci szczerze, że ten pierwszy makijaż podoba mi się bardziej, niż oryginał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no kazdy lubi co innego ja sie zle czuje w delikatnych i stonowanych makijazach.. za to lubie soczyste, intensywne i kolorowe ![]() ![]() ![]() ![]() GosikK teraz tom sie zawstydzila ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ooooo, o ja zła, o niedobra, niewdzięczna, i opóźniona jakaś
![]() ![]() Nie wpisałam się jako pierwsza ![]() Dobra, do rzeczy. 1. Jesteś śliczna ![]() 2. Niesamowicie wyglądasz w intensywnych kolorach ![]() 3. Jesteś śliczna ![]() 4. Dziękuję za makijaż nr 3!!! 5. Ale może spróbowałabyś użyć bardziej odmiennych kolorów, efekt byłby intensywniejszy. Róż i fiolet? Żółty i fiolet? Pomarańcz i zieleń?... Byłoby widać to... to co ma być widać. No wiesz ![]() 6. Już wiem, że byłoby mi dobrze w fiolecie ![]() No i tyle. Jak mię coś do móżdżka wpadnie, to dam znać.
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. nie jestem sliczna 2. wiem ze ladnie wygladam, ach ta moja skromnosc ![]() ![]() 3. jak juz mowilam nie jestem sliczna ![]() 4. prosze bardzo i czekam na wiecej ![]() 5. no myslalam o odmienych kolorach- wlasnie o pomaranczowo zielonym ![]() ![]() 6. sie dobrze ze sie wie ![]() i czekam na znak ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
o tak pierwszy jest mistrzowski
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
uprasza sie o nie zawstydzanie
![]() bo popadne w samozachwyt ![]() Dolly ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Wow, super makiajze , a zwlaszcza pierwszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
wow...swietnie ci wyszly...patrzylam z zachwytem
![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
![]() przede wszystkim podoba mi sie 3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Fajne, odważne, idealne ne letnie szaleństwa. Warto czasem odejść na chwilkę od klasyki i najzwyczajniej w świecie poszaleć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Malinko...widziałam wszystkie Twoje makijaże i bardzo mi sie podobasz w jednolitym makijażu,mam tu na myśli dwa kolorki(delikatne),wtedy wyglądasz bardzo elegancko i zmysłowo,a te makijaże są piękne,ale moim zdaniem są typowo letnie,takie letnie szaleństwo i wiadomo,że w takim makijazu nie poszłabyś do pracy
![]() W tym Twoim ''pokazie'' moim faworytem jest makijaż numer 3 takie lubię najbardziej. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
villemcia, suonko, Margarita- dziekuje
![]() Cytat:
![]() ![]() makijaze byly robione glownie na zamowienie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Twoje powieki wyglądaja jak skrzydełka rajskiego ptaka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
cudenka ale: w 1 propozycji to troche mi nie gra ten róz pod lukiem brw. drugi jest "odlotowy"
![]() ![]() Pozdrawiam sierpniowo ![]()
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
mary poziomkowa dziekuje
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tak w trzecim jest tak jak napisalas bo prosila mnie o to rachela ![]() ![]() ![]() no uspokoic? hmmm ja tam sie chyba nie uspokoje z kolorami ![]() chociaz tutaj mam troche zycia ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.