|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ach, te rysy twarzy :P
Czesc. Mam wydatne usta, duze oczy, duza twarz, duze policzki itp... Mam poprostu grube rysy twarzy... Jak optycznie sprawic ,by twarz byla bardziej dziewczeca, delikatniejsza ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Blessed be the fruit
|
Dot.: Ach, te rysy twarzy :P
Twoja twarz już jest megadziewczęca
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Bronzer to ja juz uzywam
![]() Ale i tak dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Podstawa to odpowiednia fryzura, może być nieco geometryczna. Z makijażem spróbuj też nieco graficznych kształtów - np. kreska namalowana eyelinerem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jeżeli mieszkasz w jakimś większym mieście to przejdź się do galerii handlowych i zapytaj w Douglasie,Sephorze albo w Inglocie czy nie mają darmowych lekcji i pokazów makijażu
![]() Bardzo często takie akcje są organizowane,sama się na taki wybieram ![]()
Powiem,co wiem,lecz wiem na pewno Nie będzie to wcale myśl złota Najlepszą muzyką przed snem dla uszu Jest mruczenie mojego szczęśliwego kota ![]() Dbam o ciało używam ELANCYL ![]() Zapraszam do Klubu Jak wytresować faceta żeby...? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
To może poszukać gdzieś dobrej wizażystki która też nie będzie droga a nauczy makijażu dziennego i wieczorowego ?
![]()
Powiem,co wiem,lecz wiem na pewno Nie będzie to wcale myśl złota Najlepszą muzyką przed snem dla uszu Jest mruczenie mojego szczęśliwego kota ![]() Dbam o ciało używam ELANCYL ![]() Zapraszam do Klubu Jak wytresować faceta żeby...? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie do was dziewczyny. Jezeli sie ktos zna na kosmetykach to mi odpiszcie Otóż mam jasna karnacje i kupilam sobie podklad z revlonu nr 220 i chcialam was prosic o rade jakii do tego kolorku podkladu pasował by kolor rózu z bourjois???? z góry dziękuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.