|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
"Numery mówią" WSPOMNIENIA WIĘŹNIÓW KL AUSCHWITZ
Witam drogie Wizażanki
![]() Nie będę owijać w bawełnę, potrzebuję pomocy kogoś kto zna się na analizie literackiej utworów. Sprawa ma się tak: mój temat maturalny to Obozy koncentracyjne i łagry. Scharakteryzuj różne sposoby dokumentowania tego tematu w oparciu o wybrane teksty literackie. Jedną z książek, które wybrałam jest właśnie ta umieszczona w tytule - Numery mówią (autor zbiorowy). Siedziałam ostatnio 3h w bibliotece i nawet katalog Biblioteki Narodowej nie ma żadnych opracowań do tej książki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Holy Crap!
|
Dot.: "Numery mówią" WSPOMNIENIA WIĘŹNIÓW KL AUSCHWITZ
Najlepiej samemu przeczytać i wyciągnąć wnioski. Chyba największą satysfakcją jest samodzielna praca
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie opierasz to na tekstach literackich, ale jest b. dobry film o tej tematyce "Dzieci Hitlera" - film dostepny na YT
2004 - Boisz się, że ludzie z internetu odnajdą cię w prawdziwym życiu. 2014 - Boisz się, że ludzie z prawdziwego życia odnajdą cię w internecie. Edytowane przez dezire Czas edycji: 2013-03-27 o 11:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
masz super temat . Jest bardzo duzo ksiazek, nawet ja mam kilka. Zwlaszcza, ze sie interesuje ta tematyka, wiec tym bardziej Ci zazdroszcze. Masz duze pole do popisu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.