![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Piechotą do lata będę szła :)
Witajcie Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Ze swojej strony: mam na imię Ola, lat 21, 65kg przy 167 cm i marzenie wysportowanej sylwetki <3 Znajdzie się ktoś, kto będzie trwał w postanowieniach wiosennych ze mną?
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piechotą do lata będę szła :)
Cześć, widzę że masz podobny wzrost i wagę co ja
![]() ![]() ![]() ![]() Nawet jeśli nie będę się aktywnie udzielać, z racji tego, że jestem na innym wątku, to będę podglądać jak Ci idzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() O mnie: Ola, 19 lat, 65 kg, 168 cm ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ![]() ja sie odchudzam od polowy grudnia-waga ani drgnela cm polecialy juz ponad 10...staram sie zdrowo jesc-w lutym wogole nie jadlam slodyczy ale to bez sensu...pije wode i zdrowe herbatki i codzien cwicze po 30 minut na rowerku i steperku-czasem dluzej jak mam ochote...wynik to lepsza kondycja i znikajacy celulit ![]() mam 28 lat 164 cm 64 kg. moj cel to 60,59 kg...wiecej nie trzeba-lubie swoje ksztalty ![]() juz jestem na jakis watkach ale moze tu mi sie tez spodoba jak przyjmiecie ![]() a mam na imie aga ![]() milego wekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kawoholiczka
|
Cześć i czołem
![]() Dołączam, chociaż jestem już na jednym wątku (który sama założyłam ![]() ![]() Ćwiczę codziennie po około godzinę, ale pływam też 2x w tygodniu, ćwiczę na wf-ie, jeżdżę na rowerku stacjonarnym. Jem pięć małych posiłków dziennie, brak słodyczy i fast-foodów, nie słodzę herbaty, staram się unikać gazowanych napojów. Trzymam kciuki zarówno za swój cel, jak i za Wasze!
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
I ja dołączam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Hej Laski
![]() To tak, Karolina lat 19, 64kg, wzrost 168cm ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
witam
![]() ja zaczynam od jutra -- wiem, wiem - to najlepsze powiedzenie ![]() ale mam nadzieję, że tym razem wytrwam w swoim postanowieniu aktualna waga 63 kg przy wzroście 170 cm docelowa waga 55 kg może się uda do lata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a gdzie autorka watku witajaca nas serdecznie??:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
zniknęła autorka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
to zesmy se popisaly ze hoho
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Autorka wątku jest. Niestety nie mam czasu na zaglądanie częste tutaj
![]() Po raz tysięczny podeszłam do Insanity Asylum, mam nadzieję je skończyć tym razem ![]() Ktoś wyżej zadał pytanie odnośnie racjonalnego żywienia. Oczywiście 5 posiłków dziennie, zredukowane do najmniejszych ilości przetworzone jedzenie, zero słodkich napoi, jak i słodycze w normalnych ilościach. ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Dołączam do Was! wiek 22, waga ok. 64 kg, wzrost 168cm. Od grudnia staram się w miarę regularnie ćwiczyć, jednak dopiero teraz zaczęłam obserwować zmiany, to co na moje ciało i duszę działa najlepiej! ![]() Czekam na wiosnę, a przynajmniej na to, aż śnieg stopnieje i rozpoczynam bieganie na świeżym powietrzu. Obecnie 4-5 razy w tygodniu skakanka, zumba, ćwiczenia cardio na przemiennie. Cel-zobaczyć 5 z przodu na wadze i ujędrnić ciało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej kuleczka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- tobec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w podpisie widze ze ci sie udalo pieknie schudnac-brawo ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agafisia Czas edycji: 2013-03-19 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Agafisia ja miałam przestój w ćwiczeniach w styczniu ze względu na chorobę, co do cellulitu- widzę, że się zmniejszył, jednak na pewno do redukcji o 80% to mi jeszcze brakujee :P Więc chylę czoła!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
no bo ja glownie steper i rower wiec to nogi cwiczy...ale duzy mialam i fajnie zlazi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Podziwiam was dziewczyny. Mi tak ciężko zabrać się za ćwiczenia... Tak bym chciała mieć jakąś kompankę do ćwiczeń
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
lenka_01 ćwiczenia po krótkim czasie stają się prawdziwą przyjemnością! Warto posłuchać swojego ciała, jeśli jakieś ćwiczenia Cię nudzą, czujesz wyraźną niechęć- poszukaj innych! Jest mnóstwo możliwości, bieganie,pływanie, ćwiczenia w domu, siłownia, aerobik.. tym bardziej, że nadchodzi wiosna, w związku z czym ilość możliwości wzrasta! Sama zobaczysz- jak się porządnie spocisz, wreszcie poczujesz, że żyjesz :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ja cwicze od grudnia i dalej mi ciezko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Kochana, jak trening nie będzie sprawiał trudności- to znak, że nie przyniesie efektów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Chyba muszę zacząć coś na świeżym powietrzu gdy będzie trochę cieplej, a mam spore problemy z kręgosłupem przez co wiele ćwiczeń mi odpada. Bardzo chciałabym biegać, ale mam taką kondycję że po kilku minutach dopada mnie zadyszka przez co się zniechęcam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Lenka_01- w internecie można znaleźć informacje na temat planu rozpoczęcia biegania. Rozpoczynasz od 1 minuty truchtu po czym robisz 5 minut marszu i tak na przemian przez 40 minut. Po tygodniu czas marszu zmniejsza się, a czas biegu zwiększa. http://jak-biegac.pl/plan-treningowy...acych-biegaczy tu masz pięknie wytłumaczone, ja napisałam dosyć chaotycznie :P Mi w bieganiu pomaga utworzenie np.playlisty 40 minutowej, dopóki się nie skończy ja nie kończe treningu. Oczywiście jeszcze 40 minut nie przebiegnę, ale już jest dużo lepiej niż na początku-tyle, że na bieżni. Zobaczymy jak to będzie w plenerze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
o, to muszę tak zacząć, dziękuję za radę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Udało mi się schudnąć prawie 20 kg, ale to przez długi czas, z wieloma przystankami i wieloma kilogramami, które wróciły, później znów uciekły. Tylko wiesz jaki jest problem? Teraz, kiedy te 84kg ważyłam jakieś 2 czy 3 lata temu, nie widzę różnicy i nie doceniam siebie. A niestety mało zdjęć mam z okresu takiej wagi. A ciuchów starych już dawno się pozbyłam ![]() Sama na sobie, Kochana, przekonałam się, że 5 posiłków to najskuteczniejsze co może być. To właśnie dzięki temu (i ćwiczeniach 8minutes) schudłam kiedyś do 72kg (reszta z czasem przyszła). I staram się jak mogę by się pilnować. Idealna nie jestem, dużo razy nie uda mi się zaplanować wszystkiego. Plus pracuję w sklepie ze słodyczami niemieckimi, którymi mogę teoretycznie obżerać się do woli. I to trochę mało podbudowujące jest ![]() I moje łacińskie nazwy: Insanity Asylum/p90x - programy treningowe, dzięki którym nie tylko widzę spadek tłuszczu, ale widzę też wielką poprawę kondycji. Jestem zakochana po prostu w nich i szerzę miłość do nich tam gdzie tylko mogę ![]() Cytat:
http://weheartit.com/entry/45731196/via/tobec dla mnie wymarzone sylwetki, do której brnę <3 nie chcę byś chuda. Chcę mieć umięśnione ramiona, brzuch, nogi. Chcę być zdrowa i piękna <3 A ja dzisiaj trochę za dużo jajeczek zjadłam takich wielkanocnych czekoladowych (aż na 4 się połasiłam), więc jutro tylko 1 małe! Nie tknęłam za to coca coli, którą przekocham i to mnie zabija. Ćwiczyłam, oczywiście insanity asylum, minut 40, część vertical plyo, bo stwierdziłam, że nie mam ochoty na speed & agility. Jutro może pokuszę się o zumbe, bo powinnam w końcu nie robić tak ostrych ćwiczeń - niestety każdy mięsień błaga o pomstę do nieba. Więc potańczę trochę. Niestety przede mną powoli weekend na uczelni = tragiczne jadłospisy + zero ćwiczeń :< obym ie dała się KFC i czipsom zapijanym piwem - PILNUJCIE MNIE! <3 Dobranoc ![]()
Focus T25 + Ewa Chodakowska Edytowane przez tobec Czas edycji: 2013-03-19 o 23:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
kuleczka ja jestem len ogromny dlatego ciezko mi cwiczyc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tobec fajnie ze jestes ![]() ![]() ![]() ![]() od grudnia waga stoi w miejscu ale ponad 10 cm spadlo z brzucha talii i pupy-i to ladnie widac...moja zmora sa boczki-ale to cwiczeniami je zniszcze ![]() na uczelnie rob sobie salatki w pojemniki to nie bedzie cie kusilo niezdrowe zarcie ![]() dziewczyny mierzymy sie i wazymy 1 kwietnia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Ja się ważę co sobotę, wiem że to może za często ale mam lepszą motywację. Czasami np w piątek albo w czwartek wieczorem mnie strasznie kusi na coś słodkiego albo zwiększenie porcji kolacji i wiem że normalnie bym uległa ale jak pomyślę sobie że jutro czy pojutrze się ważę to mi się odechciewa bo chciałabym zobaczyć jak najmniej na tej wadze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ja mialam schowana wage przez miesiac, ale teraz stoi pod lozkiem-co dzien rano wlaze na nia...wiem bez sensu, ale nie umiem sie powstrzymac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Ja też zaprzyjaźniłam się z centymetrem, a co do wagi- fajnie zobaczyć mniejszą liczbę, ale nie przykładam do tego takiej wagi :p masłoo maślane tralala
![]() agafisia- 1 kwietnia to chyba nie najlepsza data na pomiar, toż to święta są :P Chyba, że nie dasz się ponieść emocjom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
nie nie ja nie obzeram sie bo sa swieta
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- ja mialam faze na punkcie wagi zwlaszcza ze stoi w miejscu ale olewam to...wzne ze cm spadaja a to widac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.