|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szkoła tańca na rurze - Wasze spostrzeżenia
Hej dziewczyny!
![]() Znajoma zastanawia się nad uruchomieniem w Lublinie szkoły tańca na rurze ![]() Mam więc do Was pytanie. Czy któraś z Was brała kiedykolwiek udział w takich zajęciach? Jakie są Wasze wrażenia? Wy, Wasze mamy, znajome byłybyście zainteresowane zapisaniem się na lekcje do takiej szkoły? Każda odpowiedź, pozytywna i negatywna, będzie baaaardzo cenna ![]() Zachęcam do dyskusji ![]()
![]() |
#2 | |
wańka wstańka
|
Dot.: Szkoła tańca na rurze - Wasze spostrzeżenia
Cytat:
Jeśli tak to jak długo? Ja brałam udzał w takich zajęciach. Prócz sprzętu itd. bardzo ważna jest dobra atmosfera. By dziewczyy bez względu na to z jakimi umiejetnościami, sylwetką przychodzą. Co do zainteresowania: to myślę, że może być różnie, bo taniec na rurze nadal jest kojarzony głównie z tańcem erotycznym i nocnymi klubami ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szkoła tańca na rurze - Wasze spostrzeżenia
Nie wiem czy moja odpowiedz sie przyda..
Ja chodze na zajecia z pole dance ale w Stanach. Zabawa jest super, dziewczyny podchodza do tego zupelnie na luzie. Swietnie rzezbi sylwestke, schudlam pare kilo ![]() osobiscie nic mi sie nie kojarzy erotycznie-cwiczymy w ubraniach jak na silownie/fitness. U mnie w grupie jest kilka 20parolatek, ale wiekszosc to sa kobiety 35+, moja kolezanka Polka, ktora ze mna chodzi ma 43 i chyb ama wiekszy fun na zajeciach niz ja ![]() Ja osobiscie polecam,sama zamowilam sobie juz x-pole (ta rurke ![]() ![]() Wazna jest na pewno grupa w ktorej sie cwiczy. Ja mialam to szczescie ze trafilam na rowne babeczki,a po treningu idziemy na kawe np. i pogaduchy a w trakcie cwiczen jest luzno i bardzo wesolo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.