|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() gdzie mój wątek?
Witam,
wczoraj założyłam nowy wątek w dziale Perfumy. To mój pierwszy w życiu wątek. Ostatni krok mówił, iż pojawi się on po weryfikacji moderatora. Do dzisiaj się nie pojawił... Co się stało? Mam go wpisać raz jeszcze? Hmm... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
amor vincit omnia
|
Dot.: gdzie mój wątek?
moderacja i zatwierdzanie postów trwa. są dni, kiedy danego moderatora z przyczyn niezależnych od niego np. nie ma.
nie zakładaj nowego wątku, tylko poczekaj na pojawienie się poprzedniego. jeśli po 3-4 dniach się nie pojaw- napisz bezpośrednio do moderatora danego podforum, być moze go nie było lub przeoczył wątek w natłoku obowiązków związanych z moderacją działu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Za co ostrzeżenie za SPAM
Witam, nie wiem po co jest to forum, jak nie można się nawet zapytać o sklep. Wczoraj umieściłam temat z zapytaniem o pewien sklep ( oto link do mojego zapytania:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=672423), bo miałam nadzieję, że któraś z forumowiczek kupowała tam kosmetyki, a nigdzie w necie nie mogłam znaleźć opinii o tym sklepie. Poza tym na stronie też nie ma zbyt wielu informacji. Spytałam chociaż bałam się że może to zostać uznane za SPAM. No i jak. Nie minął dzień i dostałam 1 punkt karny. A nie mam nic wspólnego ani z tą stroną, o którą pytałam, ani z tą firmą. W ogóle nie mam nic wspólnego z kosmetykami, oprócz bycia konsumentką No to już chyba jakaś cenzura, skoro nie można się spytać o poradę.
Jestem zniesmaczona takim traktowaniem forumowiczów i posądzaniem pochopnie o SPAM. Edytowane przez barbara_sg Czas edycji: 2013-01-28 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Za co ostrzeżenie za SPAM
Nie rozumiem - proszę o wyjaśnienie
Temat: Dot.: Asequrella https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post40164295 Dostałam ostrzeżenie - nie wiem dlaczego... ... pisałyśmy z dziewczynami sposoby na większe libido w wątku ASEQURELLA - i mi pomogło własnie TO co tam napisałam, chciałam pomóc innym... to znaczy ze nie mogę podawać marek produktów? przeciez ciagle w wątkach włosowych podaję mnarki, seboradin, albo jakieś kapsułki, coflarm, merz special, silicia, megakrzem... nie rozumiem ![]() Nie reklamuję, tym bardziej że to nie konkretna firma a ogólnie nazwa preparatu więc za co dostałam to ostrzeżenie? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.