|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
LUTY - Chanel, Mac, YSL, Nuxe, The Body Shop, Clinique
Cześć dziewczyny,
Na początku pragnę zaznaczyć, że poszukuję glownie rzeczy wyszczególnionych poniżej: WISH: 1. Chanel - pomadka Rouge Coco w odcieniu "Mademoiselle" lub "Rivoli" 2. Kredka lub paletka do brwi 3. Nars - róż do policzków w odcieniu "Douceur" 6. Dior - paletka cieni "Incognito" 9. Pielęgnacja SHISEIDO - najchętniej linia "Benefiance" !!! 10. Chanel n'19 EDP NA WYMIANĘ PROPONUJĘ: 1. Chanel - Rouge allure extrait de gloss w odcieniu "Fatale" (nr 61) nowy 2. Mac - Pro Longwear Lipglass w odcieniu "Show me!" użyty 1 raz 3. Clinique - 3 cienie w kremie "Touch tint for eyes", odcienie "Shimmer frost (05)", "Nude sparkle (06)" i "Plum glisten (03)" 4. The Body Shop - Shimmer Cubes nr 07, w 3/4 kosteczkach ubytek 5%, w 1/4 kosteczce ubytek ok. 20% 5. Konad - złoty lakier do stempelków, nowy 6. YSL - pomadka Rouge Pur w odcieniu "Star Red" (nr 137) użyta 1 raz 7. YSL - pomadka Rouge Pure Shine w odcieniu "Venus Rose" (nr 10) użyta 3 razy 8. L'Biotica - odżywka do rzęs, zużycie 10% Zapachy na wymianę: 1. Cacharel - Gloria EDT 30ml, ubytek 2ml 2. Nuxe Bio Beaute - EDP, 100ml, ubytek 20ml 3. The Body Shop - mgiełka do ciała o zapachu masła Shea, 100ml, ubytek 5ml
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: LUTY - Chanel, Mac, YSL, Nuxe, The Body Shop, Clinique
The Body Shop - Shimmer Cubes nr 07, w 3/4 kosteczkach ubytek 5%, w 1/4 kosteczce ubytek ok. 20%
coś u mnie? wycofuję się,jednak to nie moje kolory ![]()
BasicLab,Natural Secrets,Pharmaceris.... Edytowane przez Iwona75 Czas edycji: 2013-02-17 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
cos za
3. Clinique - 3 cienie w kremie "Touch tint for eyes", odcienie "Shimmer frost (05)", "Nude sparkle (06)" i "Plum glisten (03)" 4. The Body Shop - Shimmer Cubes nr 07, w 3/4 kosteczkach ubytek 5%, w 1/4 kosteczce ubytek ok. 20% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Glorię?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
masło wiśniowe + mydło w kostce + cethapil do mycia + cethapil krem
lub masło wiśniowe + cethapil do mycia + cethapil krem + pędzelek do korektora za zielone spodnie promod + 2 sweterki cubus + spioszki Z dwoma swetrami nie ma raczej najmniejszych szans na upchnięcie w jakiejkolwiek kopercie nawet bez spodni i spiochów nie wchodzą, spodnie jeden sweter i spiochy może wejdą, ale dwa swetry z pewnością nie. W sumie na razie w ogóle nie mam odpowiedniej opakówki, a koperta większa niż normalne A4 na poczcie kosztuje 3 zł więc wolałabym uniknąć chociaż tego, bo ostatnio za dużo wydaję na wymianki, a przy ich dużej liczbie robi się z tego wydatek ![]() In postem nigdy nic nie wysyłałam, musiałabyś mi udzielić paru wskazówek jak to nadać, bo nawet nie wiem nic o opakowaniach itp. Druga opcja kompletnie dla mnie odpada bo krem cetaphil i pędzelek są mi mniej potrzebne niż poprzednie rzeczy. Czy możesz mi napisać jak wyceniasz wartość tych rzeczy? Spodnie Promod kosztowały ponad 200 z (chyba 226)ł, swetry po 70 (139 za dwa), tańsze spiochy welurowe w Smyku kosztują około 40 zł, co daje 360 zł, nawet jeśli rzeczy nie są nowe chciałabym utrzymać ich wartość na poziomie chociaż połowy ceny. Wypróbuję w międzyczasie krem cetaphil i upewnie się, że mi pasuje. Czy mogłabyś mi też napisać czy mydło w kostce ma zapach i czy jest białe? (Mam alergię na wszystkie mydła zapachowe i barwione ostatnio). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.