|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś organizatorka mi zamówi z aliexpress.com?
Witam, od razu przepraszam jeżeli wątek umieszczony jest w złym podforum. W razie czego proszę o przeniesienie. Tak jak w temacie
czy któraś organizatorka mogłaby mi zamówić coś z aliexpress.com? Nie posiadam karty wirtualnej, a koleżance podoba się taka sama sukienka, jaką ja wylicytowałam gdzieś indziej z racji tego, że jej się podoba, a za miesiąc obchodzi urodziny, chciałabym jej kupić taką samą. Czy mogę liczyć na pomoc, którejś z organizatorek?
Edytowane przez 32natalia57 Czas edycji: 2013-07-26 o 17:51 Powód: Błąd. |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy któraś organizatorka mi zamówi z aliexpress.com?
Ja mam zwykłą kartę bankomatową i bez problemu zrobiłam zamówienie
.
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Najważniejsze żebyś sprawdziła na koncie swoim w ustawieniach jaki masz limit na karcie. Ja to mam w zakładce karta i tam miałam ustawione 0 zł na Transakcje internetowe dlatego za pierwszym razem odrzuciło mi kartę a potem zmieniłam i wszystko poszło cacy
. Tam trzeba wpisać numer karty i security kod czy coś takiego - to jest na 2 stronie karty przy podpisie i tyle .
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
A może jednak któraś z organizatorek zdecydowałaby się zrobić zamówienie zbiorowe
?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.

czy któraś organizatorka mogłaby mi zamówić coś z aliexpress.com? Nie posiadam karty wirtualnej, a koleżance podoba się taka sama sukienka, jaką ja wylicytowałam gdzieś indziej