Nowe podforum targowiska?? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne forum

Notka

Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne…

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-08-21, 13:49   #1
kajasia222
Zadomowienie

GG do kajasia222

Nowe podforum targowiska??

A może by tak zrobić nowe forum targowiska-wszystko inne- mamy kosmetyki i ciuchy, ale np mam teraz taki problem że nie wiem gdzie mogę wymienić/sprzedać przyrząd do ćwiczeń, moją kolekcję gadżetów, poduszkę rehabilitacyjna, płyty, kasety itp. Może dziewczyny maja tez podobny problem, mamy w domu wiele rzeczy których juz nie potrzebujemy a może się przydadzą komuś innemu.
Co na to szefostwo??
kajasia222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-21, 13:53   #2
aleksandra999
Wtajemniczenie

Dot.: Nowe podforum targowiska??

Bardzo dobry pomysł
aleksandra999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-21, 15:15   #3
rzyrafka
Zakorzenienie

jedno ALE: to jest po pierwsze forum po drugie o urodzie wiec nie uwazam aby robienie z niego POZBYWALNI RZECZY NIEPOTRZEBNYCH bylo naprawde konieczne. Takie rzeczy mozna wystawic na ebayu,(który PODOBNO tez nic nie kosztuje). Wiem, pewnie glównym argumentem jest to ze tu sie znamy i jakos moze latwiej tak zrobic ale popatrz ile problemów jest na targowisku kosmetycznym z osobami logujacymi sie tu tylko po to by upchnac Wizazankom towary. W zamian proponuje na przuyszlosc robic bardziej przemyslane zakupy, albo wyzbyc sie checi zysku i oddac charytatywnie do domu dziecka czy innego miejsca. sprzet o ktrym piszesz mozna spróbowac wymienic miedzy sasiadami- na pewno w poblizu mieszka jakas pani czy pan któremu poduszka sie przyda a zwlaszcza jesli kosztuje mniej niz w sklepie (nie wiem co to ta poduszka wlasciwie ). Jesli nie- popytaj moze jest cos takiego jak komis takich rzeczy.
Krótko i zwiezle - jestem na NIE.
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-21, 17:06   #4
svenja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kajasia222
A może by tak zrobić nowe forum targowiska-wszystko inne- mamy kosmetyki i ciuchy, ale np mam teraz taki problem że nie wiem gdzie mogę wymienić/sprzedać przyrząd do ćwiczeń, moją kolekcję gadżetów, poduszkę rehabilitacyjna, płyty, kasety itp. Może dziewczyny maja tez podobny problem, mamy w domu wiele rzeczy których juz nie potrzebujemy a może się przydadzą komuś innemu.
Co na to szefostwo??
Plyty i kasety mozna wymieniac na www.oceniaj.net, do czego zachecam
Natomiast co do innych sprzetow, to mysle, ze to niezly pomysl, ale powinny miec zwiazek z uroda, np. depilatory, czy przyrzady do masazu, cwiczen, itd.
Stary 2005-08-21, 19:35   #5
xanka
Zadomowienie

GG do xanka
Post Dot.: Nowe podforum targowiska??

Cytat:
Napisane przez rzyrafka
Krótko i zwiezle - jestem na NIE.

Myślę podobnie jak rzyrafka.. też jestem na NIE. takie podforum - do sprzedaży "wszystkiego i niczego" przyciągnie tych, którzy nie chcą płacić prowizji na allegro...
Widzę jak Wizaż się rozrasta, co chwilę powstaje nowe forum.. i jakoś bardzo sceptycznie do każdego podchodzę (być może niesłusznie.. ..) i zastanawiam się kiedy straci swój pierwotny kształt, gdzie forum tematyczne - oznaczało głownie porady i to pod wodzą fachowca..
Jakoś mi to wszystko umyka
xanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-21, 20:06   #6
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Również nie jestem przekonany do pomysłu otwarcia kolejnego targowiska. Mamy aż nadto problemów z dwoma, trzecie dobiłoby mnie i Jelenia. Nie upilnowalibyśmy...
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-21, 20:40   #7
kajasia222
Zadomowienie

GG do kajasia222

Buuu
kajasia222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-28, 18:22   #8
effulla
Zakorzenienie

Wink Dot.: Nowe podforum targowiska??

Myślę że to dobry pomysł... skoro są targowiska z ciuchami i kosmetykami to dlaczego nie miałoby być z urządzonkami typu: lokówki, depilatory, prostownice, suszarki itp
Stary 2005-08-28, 19:36   #9
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez effulla
Myślę że to dobry pomysł... skoro są targowiska z ciuchami i kosmetykami to dlaczego nie miałoby być z urządzonkami typu: lokówki, depilatory, prostownice, suszarki itp
Dlatego, że sprzedawanie sprzętów tego typu na portalu o urodzie jest dziwne?
Jestem na nie, samo wprowadzenie sprzedaży ciuchów było dużym ukłonem w stronę wizażanek. Zdarzyło mi się zamknąć wątki z lodówką, a ostatnio nawet meblami...
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-28, 19:44   #10
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Jelonek
Zdarzyło mi się zamknąć wątki z lodówką, a ostatnio nawet meblami...
szkoda ze tego nie widzialam...

Ja tez jestem na nie - to by tylko zwabilo handlarzy, do takich rzeczy jest allegro na przyklad.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-28, 19:47   #11
rzyrafka
Zakorzenienie

targowisko ot mial byc chyba w zalozeniu umilajacy zycie Wizazanek dodatek, sluzacy tez blizszym poznaniu siebie nawzajem a teraz robi sie z tego miejsce handlu i i zmierza w kierunku prawdziwego bazarku osiedlowego- mnie sie to nie podoba wcale.
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-08-28, 20:43   #12
svenja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lexie
szkoda ze tego nie widzialam...

Ja tez jestem na nie - to by tylko zwabilo handlarzy, do takich rzeczy jest allegro na przyklad.
Hmmm, nie dalej jak wczoraj widzialam dziewczyne na targowisku sprzedajaca depilator, albo przyrzad do masazu antycellulitisowego. Zdarzalo sie to juz nieraz...
Stary 2005-08-28, 20:45   #13
Anahstasia
Zakorzenienie

Ja również jestem na NIE. Jeśli ktoś ma ochotę robić porządki i wyprzedaże to polecam Allegro
Anahstasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-29, 08:54   #14
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez svenja
Hmmm, nie dalej jak wczoraj widzialam dziewczyne na targowisku sprzedajaca depilator, albo przyrzad do masazu antycellulitisowego. Zdarzalo sie to juz nieraz...
Widziałam wątki z takimi przyrządami, ale dopóki były to jednorazowe oferty nie widziałam problemu. Jeżeli powstałoby specjalne forum dla tego typu sprzętów, byłoby takich ofert więcej, co już nie jest takie fajne.
Oczywiście, że można dopisać do regulaminu czego jeszcze nie sprzedajemy, żaden problem...- Zło?
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-29, 10:34   #15
aleksandra999
Wtajemniczenie

Dochodzę do wniosku,ze chyba tego typu forum raczej przyciągałoby hurtowników niż ułatwiałoby życie Wizażankom.No...ile z Was ma do sprzedania depilator czy abgymnic...?Może się mylę...?
aleksandra999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Techniczne forum

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości