|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Chcę zostać konsultantką-pomożecie?
Witam dziewczyny.
Chciałabym zostać konsultantką oriflame ale nie za bardzo wiem jak to zrobić. Nie mam żadnej znajomej konsultantki i nie wiem gdzie we Wrocławiu znajduje się oddział oriflame. Chciałabym też poznać ogólne zasady(np.jak często trzeba składać zamówienia i na jaką kwotę)wiem że było już kilka takich wątków ale wiemteż, że wysokość wpisowego zmienia się stąd moje pytania. Może któraś z Was jest z Wrocławia i mogłaby mnie zapisać? Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę zostać konsultantką-pomożecie?
nie jestem z wrocławia...ale byłam kiedys w oriflame z tego co pamietam to nie ma ograniczenia kwotowego zamówien(przynajmniej tak było jak ja byłam). nie wiem gdzie we wrocku jest oddział oriflame...ale moze spróbuj zadzwonic pod numer podany na katalogu powiedziec ze chcesz byc konsultanktka to napewno cie skieruja w odpowiednie miejsce i podadza numer telefonu. Pewnie tez w ten sposob bedziesz moga sie dowiedziec o wysokosci wpisowego. Powodzenia
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Witam!
Zapraszam inne chętne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
www.oriflame.pl
Na ich stronce jest formularz(ż) zgłoszeniowy. Można też poczytać o roli konsultantek ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Zapraszam do Oriflame:
Przez pierwsze 3 katalogi, możesz zdobyć nagrody o wartości ponad 200 zł, za jedyne 3 zł w tym: - 80 pkt - otrzymujesz tusz + kremik uniwersalny (tzw miodek) - 80 pkt - otrzymujesz zestaw kosmetyków milk & honey - 80 pkt- otrzymujesz wspaniałe perfumy Eclat weekend dla Pań Wystarczy, że w katalogach pierwszych złożysz zamówienie za 80 PP, a nagrody będą Twoje ![]() Monika-adamska22@wp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Witaj! Jeśli chcesz zostać konsultantką to mam dla Ciebie naprawdę godną polecenia ofertę.
![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Jeżeli jesteś osobą aktywną, lubiącą kontakt z ludźmi lub wychowujesz dziecko i masz tylko część dnia wolnego od innych zajęć,lubisz niezależność i nienormowany czas pracy,chcesz wreszcie dobrze zarabiać lub jesteś osobą samotną i kontakt z ludźmi jest dla Ciebie rzeczą bardzo istotną,warto zastanowić się nad podjęciem pracy w naszej Firmie Napisz a otrzymasz Bezpłatny Poradnik online, w ktorym omówione są wszystkie możliwości i zasady pracy u nas . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Nieopłacona reklama
. Edytowane przez porzeczka2602 Czas edycji: 2013-04-13 o 05:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.