|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Ile trwa u was dojście?
Cześć. Moje pytanie brzmi tak jak w tytule tematu, ale jest bardziej precyzyjne.
Mianowicie (Pytanie skierowane wyłącznie do Pań): Ile mija czasu aż dojdziecie podczas seksu przez penetrację od włożenia do orgazmu? Czy w trakcie pieścicie/ macie pieszczoną łechtaczkę lub inne miejsca? Jak długo trwa przed tym gra wstępna, i co przez nią rozumiecie? Czy partner robi wam palcówkę, minetę itp.? Dodatkowe pytanie: Czy potraficie dojść przez penetrację bez innych pieszczot. Np.: partner sciąga wam majtki i spontanicznie robicie to od tyłu, jedynie trzyma was za biodra. Edytowane przez vdfadpo Czas edycji: 2016-05-09 o 00:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
on tired little feet
|
Dot.: Ile trwa u was dojście?
Nigdy nie miałam orgazmu pochwowego.
Gra wstępna ok.2min. Jaki jest cel tych pytań?
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
W zależności od stopnia podniecenia - od kilku minut do trzech pchnięć gdy jest naprawdę gorąco.
Z zaskoczenia myślę że byłoby to gdzieś po środku. Nie potrzebuję dodatkowej stymulacji. Gra wstępna - ciężko mi powiedzieć, ponieważ nie wiem co do niej zaliczasz. Jeśli tylko fizyczną to potrafi trwać do godziny, czasem dłużej. Jeśli chodzi o psychiczną (która działa równie mocno) to nawet kilka dni, gdy się nie widzimy. Sent from my XT1068 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Jestem ciekaw, a w internecie dane są bardzo rozbieżne.
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- [1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;60129571]W zależności od stopnia podniecenia - od kilku minut do trzech pchnięć gdy jest naprawdę gorąco. Z zaskoczenia myślę że byłoby to gdzieś po środku. Nie potrzebuję dodatkowej stymulacji. Gra wstępna - ciężko mi powiedzieć, ponieważ nie wiem co do niej zaliczasz. Jeśli tylko fizyczną to potrafi trwać do godziny, czasem dłużej. Jeśli chodzi o psychiczną (która działa równie mocno) to nawet kilka dni, gdy się nie widzimy. Sent from my XT1068 using Tapatalk[/QUOTE] Raczej o fizyczną. Jej zdefiniowanie zostawiam odpowiadającym, bo każdy robi to trochę inaczej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
on tired little feet
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;60129571]W zależności od stopnia podniecenia - od kilku minut do trzech pchnięć gdy jest naprawdę gorąco.
Z zaskoczenia myślę że byłoby to gdzieś po środku. Sent from my XT1068 using Tapatalk[/QUOTE] Wow, trochę zazdroszczę. Bardzo się różni łechtaczkowy od pochwowego? Mam chyba jakaś niewrazliwa pochwę, bo mi stosunek rzadko kiedy sprawia przyjemność, wibrator to już w ogóle nie ma szans żeby było choć trochę przyjemnie :/
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Próbowałaś ćwiczyć mięśnie Kegla? Ja czuję że moje się wtedy mocno zadiskają, potrafię wzmocnić dzięki nim swoje doznania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
on tired little feet
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;60173531]Dosyć znacznie. Jest mniej intensywny, "pochodzi" z zupełnie innego miejsca.
Próbowałaś ćwiczyć mięśnie Kegla? Ja czuję że moje się wtedy mocno zadiskają, potrafię wzmocnić dzięki nim swoje doznania.[/QUOTE] Nie ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Thirky ja mam podobnie, nigdy nie miałam orgazmu pochwowego i jestem bardzo ciekawa jak to jest. Współżyje od 4 lat i ten brak orgazmu coraz bardziej rzutuje na nasz seks, bo pomijając okres gdy nie kochamy się przez kilka dni to czasem czuje irytacje tym jego grzebaniem się tam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
on tired little feet
|
Ja tak samo :/ u mnie wibrator nic nie zdziałał, wręcz przeciwnie, robi mi się aż niedobrze od tego, boli mnie, fujcia. Nie wiem o co w tym chodzi.
![]() |
#10 |
Pyskatka
|
Dojście do łózka? zazwyczaj kilka sekund, zalezy skad ide.
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Zalezy od pozycji
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pyskatka
|
Cytat:
![]() Poza tym jakie dojscie konkretnie?
![]() |
![]() |
#14 |
Szop pracz
|
Sama penetracja - jeszcze nigdy nie doszłam, trwa to już ładnych parę lat
![]() Łechtaczka - średnio z 10-15 minut myślę będzie. ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- [1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;60173531]Dosyć znacznie. Jest mniej intensywny, "pochodzi" z zupełnie innego miejsca. Próbowałaś ćwiczyć mięśnie Kegla? Ja czuję że moje się wtedy mocno zadiskają, potrafię wzmocnić dzięki nim swoje doznania.[/QUOTE] U mnie ćwiczenie mięśni kegla tez nic nie dało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Dorris23 jakoś każdy wie o jakie dojście chodzi i nie zadaje głupich pytań. W pierwszym poście masz klarownie wyjaśnione o jakie dojście chodzi to próbujesz dość marnie zazartowac z tematu. Zresztą nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Pyskatka
|
Zatem który to już raz?
![]() |
#17 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
A ja mam na odwrót - nigdy nie miałam łechtaczkowego, a mam pochwowe.
Dojście w od 5 do 10 minut, gra wstępna 5 minut. Obojgu odpowiada nam taka długość całej zabawy. Co prawda wcześniej też nigdy nie dostawałam pochwowego, ale odkryłam to z nowym chłopakiem. I nie sądzę, żeby to była kwestia innego zestawu męskiego przyrodzenia, tylko raczej z nowym lepiej nam idzie "współpraca" - czytanie siebie: pod jakim teraz kątem? jakie teraz tempo i power? ![]() @Thirky, może się to wydawać śmieszne, ale próbowałaś z dużą poduszką pod pupą? To zbliża pozycję żeby leżeć pod tym kątem, gdzie pobudza się ten mityczny punkt G. Nie wiem czy faktycznie jest to kwestia punktu G czy nie, ale gdzieś przeczytałam o tym leżeniu pod tym kątem, i u mnie po eksperymentowaniu z tempem i głębokością zadziałało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Też gdzieś o poduszce czytałem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
astro-loszka
|
To zależy od stopnia napalenia
![]()
![]() |
#21 |
sentimental animal
|
Łechtaczkowy - oj krótko, kilka minut, z tym że u mnie dojście raz to dopiero rozgrzewka, rzadko kiedy kończę na jednym razie
![]() Pochwowy - hm, zaczęłam mieć go bardzo niedawno, ale tak 15-20 minut, mam go dopiero jako któryś tam z kolei orgazm kiedy już jestem bardzo rozgrzana. Chyba kluczem u mnie było zaciskanie mięśni i miednica podniesiona do góry, zaczęłam to robić nieświadomie, wyszło przypadkowo :P Mi ogólnie nie trzeba długiej gry wstępnej, kilka minut wystarczy ![]()
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No ja mam tak ze chyba mam niewrażliwa ta pochwe.podcza stosunku nie czuje jakies przyjemnosci na zasadzie zebym jakos jęczała z rozkoszy ;/ ale tez nie moge powiedzieć że jest nie przyjemnie,czy boleśnie. orgazmu nie mam przyjemnosc jakas tam jest ale bez szalenstw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
U mnie to bardzo krótka piłka. Potrzebuje Max 15min Plus ok 5-10min gra wstępna. Obojgu nam pasuje taka ilość czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Kiedyś byłam krótkodystansowcem. Teraz potrzebuję większej ilości pieszczot.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ile ludzi tyle teorii ja sama raz dojdę w 5 minut czasem wcale. Z tym, że ja dochodzę od tyłu i koniec.
Gra wstępna? Im dłuższa im lepsza. Ale być musi. Całowanie po całym ciele, seks oralny, dotykanie. Oczywiście z obu stron. Nie dojdę poprzez szybkie numerki.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.