|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ujędrnić i zmniejszyć piersi
Hej, mam 20 lat i chciałabym ujędrnić i zmniejszyć piersi, pół roku temu urodziłam dziecko i chciałabym jeszcze ładnie wyglądać. Mam miseczkę 75D a chciałabym małe C i przede wszystkim chciałabym je ujędrnić i podnieść bo po ciąży mi trochę opadły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ujędrnić i zmniejszyć piersi
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post43606571 Oraz portal balkonetka.pl Bo same ćwiczenia niestety nie pomogą. W piersiach nie ma mięśni, wiec ćwiczenia ujędrniają okolice, intensywne mogą czasem zmniejszyć rozmiar piersi, ale też nie zawsze. Na kształt piersi ma wpływ tkanka tłuszczowa i gruczołowa, z której są zbudowane, skóra i więzadła Coopera. Dlatego biustonosz to jednak podstawa, oprócz tego możesz sobie dobrać jakąś pielęgnację skóry, ćwiczenia jak chcesz i powinno pomóc.
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Ujędrnić i zmniejszyć piersi
Cytat:
![]() ![]() Rzeczywiscie trudno jest "zmniejszyc piersi". Sama mam duzy biust i w moim wypadku niestety pomaga tylko schudniecie, co tez nie jest bardzo dobre dla piersi po traca na jedrnosci. Z wlasnego doswiadczenia polecam smarowac piersi kremem ujedrniajacym i robic zimno-cieply prysznic. No i koniecznie unikaj spania na brzuchu! Jesli male C bylo Twoim rozmiarem sprzed ciazy, to jest duza szansa, ze z biegiem czasu wrocisz do tej wlasnie miseczki. Z drugiej w czasie ciazy zmienia sie gospodarka hormonalna i powrot do "normlanosci" tez zabiera troche czasu... A od kiedy nie karmisz piersia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.