|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
tania apteka w Poznaniu
jest taka w ogóle? na osiedlowej jak zwykle asortyment nie dopisał, wiec wybrałam się do centrum nabyc La Roche, Hydaphase XL i co...? - na Sw.Marcin zabuliłam 72 zł;( Stąd moja prośba do Was: jeśli wiecie gdzie w Poznaniu moge kupić dermokosmetyki La Roche, Avene, Vichy po w miarę korzystnych cenach- napiszcie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: tania apteka w Poznaniu
Apteka przy centrum handlowym Piotr i Paweł na os. Kopernika jest dobrze zaopatrzona, ale nie orientuję się za bardzo w cenach. Nie jest ona w centrum więc chyba będzie taniej.Ja tam nie chodzę, chyba że w ostateczności, bo panie farmaceutki są bardzo niemiłe i kiedy obsługuję to robią taką minę jakby robiły Ci łaskę brrr...
![]() Wiem że na pewno Vichy (nie wiem jak La roche posay) jest też w aptece w Tesco na Kopernika, tam panie są miłe ale w cenach niestety też się nie orientuję. Myślę, że dobrze byłoby poprostu przejechać się tam i zapytać. Pozdrawiam Kamila |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
ja czesto kupuje kosmetyki La Roche i z tego co zauważyłam to najtańsze kosmetyki farmakologiczne są na Głogowskiej, przy Mc Donaldzie. Różnica w cenie ok 6-8 zł niż w centrum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
dzięki bardzo!
![]() ![]() ![]() A może znacie jakies Apteki w P-niu gdzie panie z chęcią i szczodrością obdarzają klientki próbkami? ![]() Ja najwięcej dostaję na Sw. Marcinie w tej mniejszej aptece (2-5próbek) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
No tak to się zgadza, kiedyś pytałam tam o próbki i panie powiedziały, że nie mają.
Ta apteka o której piszesz na św. Marcinie to jest naprzeciwko mojego wydziału tzn. historii. O ile sie nie mylę przy"Kuchciku"? Tam właśnie najczęśćiej dostawałam próbki, pamiętam, że próbkę dostałam też w aptece na Gwarnej (mają tam La rocha). Jest też taka duża apteka (w centrum niestety) tuż przy paderewskiego czyba to są al. Marcinkowskiego. Tam się możesz zapytać. Pozdrawiam Kamila |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
z próbkami nie miałam problemu w euroaptece w starym browarze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja zaopatruje się właśnie tylko w EUROAPTECE w Starym Browarze. Po tej aptece chodzi się z koszykiem, kosmetyki są na półkach do których można podejść, pooglądać, poczytać opisy na opakowaniach i nikt nie stoi ci nad głową. Nigdy jeszcze nie wyszłam z tamtąt bez próbki, zawsze dostawałam bez upominiania sie o nie przy każdym zakupie (fakt że nigdy mniej niż 60 zł am nie wydałam).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Próbki w aptece przy starym Santosie i na Starym Rynku, nie wiem, jak się ona nazywa, chyba "Pod Lwem" (na tej ścianie, gdzie jest Avanti), apteka w pasażu "Rondo" i wspomniane apteki na św. Marcinie.
Co do "taniości" - też bym chciała wiedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
hmm...
Zgodnie z Waszą radą odwiedziłam dziś Euroaptekę w Starym Browarze, licząc na to, że oprócz zakupów otrzymam cos miłego... Wydawało mi się, że zrobiłam wszystko jak trzeba ![]() ![]() Nie muszę chyba dodawać, że jestem rozczarowana. Nie kupuję oczywiscie kosmetyków dla próbek, aczkolwiek jest to jedyny sposób na przekonanie sie czy warto zainwestować w dany kosmetyk czy nie. Nie podoba mi się też wzrokowa selekcja klientów według jakis idiotycznych kryteriów, której obawiam się, zostałam dzisiaj poddana. Szkoda, bo all in all to fajna apteka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
hej Karaloohu, siedze wlasnie w e24 w Browarze i musze przyznac Ci racje - euroapteka jest cienka jesli chodzi o probki.Kiedys stalam w dluuugiej kolejce do kasy, przede mna mlody chlopak w dresie
![]() a ja chodze do apteki galenica kolo santosu ale tam tez rozie bywa - jestem w programie lojalnosciowym la roche wiec to tez troche inaczej jak sie kupuje czesto. niestety "selekcja na ryj" (sorry;O)) zdarza sie nie tylko w dyskotece ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
> Nigdy jeszcze nie wyszłam z tamtąt bez próbki, zawsze dostawałam bez upominiania sie o nie przy każdym zakupie
ja ogólnie nie lubię euroaptek, ale w tej wystarczyło, że powiedziałam czego potrzebuję (3 rodzaje szamponów Vichy) i dostałam bez problemu. nic nie kupowałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Re: tania apteka w Poznaniu
gdzie można tanio dostać kosmetyki Iwostinu (i próbki) w Poznaniu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć Dziewczyny,
Ponawiam wątek: gdzie w Poznaniu można najtaniej kupić kosmetyki La Roche Possay, Nuxe i Bioderma? Poprzednie wpisy są z 2004 roku, myślę, że warto by wątek zaktualizować ![]() Pozdrawiam i czekam na jakieś newsy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Dot.: tania apteka w Poznaniu
Biodermę na winogradach/piątkowie można kupić w małej aptece na Łokietka. Ceny duopack'ów są niższe ( w prawdzie o kilka zł, ale zawsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.