|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
przyczajona tygrysica
|
Błagam, gdzie to znaleźć?
Nie wiem, czy to dobry dział, ale nie znalazłam chyba odpowiedniejszego...
Na KWC przeczytałam wiele dobrego o toniku wzmacniającym z serii Rzepa firmy Joanna. Zapragnęłam go mieć .Dziś złaziłam całe miasto (małe, co prawda, ale zawsze...), przekopałam wszystkie sklepy on-line, na których trop wpadłam i nic. Wszędzie tylko szampon z tej serii. Więc jeśli ktoś mógłby podać adres internetowy jakiegoś sklepu on-line, w którym znajdę ten tonik to byłabym dozgonnie wdzięczna. Dodam, że google przekopałam. Wszędzie tylko szampon albo odżywka... A ja chcę tonik. Ten tonik: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=3819 Za wszelki ślad i informację serdecznie dziękuję. |
|
|
|
|
#2 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Błagam, gdzie to znaleźć?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
przyczajona tygrysica
|
Eh, sprawdzałam tam... I jak już napisałam wcześniej jestem z małego miasteczka, nie mam raczej styczności z dużymi, które są podane na tej stronie. Poza tym na stronie Joanny nie ma tego toniku.
(to jest trochę zastanawiające... Bo w google można znaleźć kopię strony, gdzie jest ten tonik, ale wchodząc na stronę Joanny już go nie ma... strona Joanny - http://www.joanna.pl/znajdz_produkt.asp?kategoria=4 kopia google - http://66.249.93.104/search?q=cache:...%C4%85cy&hl=pl czyżby wycofali go ze sprzedaży? Jest tylko odzywka, toniku nie ma...) Pomocy! |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
wejdz na stronke Joanny, kliknij zakladke Kontakt i napisz do nich maila z zapytaniem o ten tonik. Odpowiedza na pewno a Ty rozwiejesz watpliwosci
Pozdro
|
|
|
|
|
#5 |
|
przyczajona tygrysica
|
Dzięki za podpowiedź martecka
.Miłą Pani odpisała mi, że Tonik wycofano ze sprzedaży ponad rok temu, ponieważ znalazł mniej nabywców, niż się tego spodziewano... Szkoda, już myślałam, że znalazłam coś dla siebie .Pozostaje tylko wypróbować szampon i odżywkę (albo 2 w 1)... |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
ciesze sie ze moglam pomoc
mysle, ze na forum KWC znalazlabys jeszcze sporo bardzo dobrych kosmetykow, ktore sa rownie skuteczne za rozsadna cene ja osobiscie polecam linie z Joanny z fitokeratyna bodajze seria fioletowa, z tym ze jest ona polecana do wlosow suchych, zniszczonych farbowaniem. Nie wiem czym Ty sie kierujesz przy wyborze ale wloski po nich sa fajne miekkie i lsniace....moje farbowane dziady bardzo fajnie sie ozywily i wzmocnily a ceny tez oscyluja w granicach 7-8zl zycze powodzenia
|
|
|
|
|
#7 |
|
przyczajona tygrysica
|
Heh. W tym rzecz, że ja chcę swoje odtłuszczyć
. Dlatego szukam czegoś do przetłuszczających się, łojotokowych i z tego powodu wypadających. Ale z serii Rzepa jest jeszcze kilka kosmetyków, więc wypróbuję . Buźka.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
no chyba ze tak
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

.

Pozdro
.
mysle, ze na forum KWC znalazlabys jeszcze sporo bardzo dobrych kosmetykow, ktore sa rownie skuteczne za rozsadna cene