|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | |
Wtajemniczenie
|
sklep flagranti
cześć!
dostałam wczoraj maila od sklepu flagranti: Cytat:
żeby było zabawniej dostałam również maila z serwisu transferuj.pl o zapłacie za to zamówienie. Napisałam do nich oczywiście maila, że nic nie zamawiałam i w ogóle o co chodzi, sprawdziłam konto i żadnej opłaty tam nie ma. i teraz się zastanawiam - ktoś chyba musiał podać im mojego maila przy zapłacie albo rozsyłają spam i reklamują się w taki dziwny sposób. Dostała któraś z was coś podobnego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: sklep flagranti
Flagranti ogólnie jest bardzo dziwnym sklepem ( nie polecam). Nie wysyłają zamówień, okłamuja klientów w mailach. Może to ich taka (beznadziejna - jak cały sklep) reklama.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
skoro zapłacono to tylko czekaj az przesyłka do Ciebie dotrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
haha, właśnie się okazało, że mój brat zrobił mi niespodziankę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
powiedział, ze niespodzianka, jak przyjdzie to napiszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
29.06.2013 kupiłam grupon i od razu złożyłam zamówienie w sklepie Flagranti. Zapłaciłam za przesyłkę, przysłali mi potwierdzenie, że dostali płatność (tydzień później). I cisza
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
ja dokładnie 2 tygodnie po otrzymaniu przez nich zapłaty dostałam info, ze nadali paczkę kurierem siódemka
była to pościel btw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Może jednak otrzymasz kiedyś przesyłkę. Ja zamówiłam i opłaciłam zamówienie 3.06 ( okulary przeciwsłoneczne ) i już 6.08 t.j. 2 m-ce i 3 dni otrzymałam przesyłkę ! Na maile z zapytaniami niestety nie otrzymywałam odpowiedzi,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tej pory z gruponem mialam pozytywne doswiadczenia ale z tego sklepu nie zamawialam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dostałam już przesyłkę. Tak jak pisało w ofercie, czyli, że mają 5 tygodni na realizcję. I tyle czekali. Strasznie długo, ale na szczęscie wszystko jest ok.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
hej,
żałuję, że nie przeczytałam tych opinii wcześniej. Ja również zamówiłam zabawkę i nie mogę się doczekać, bo sklep na 14 dni roboczych na dostarczenie przesyłki i groupon umywa ręce. zamówiłam zabawke 01.08 a do dzisiaj nic nie otrzymałam... . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
zgłoś na policję oszustwo.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
również NIE POLECAM.
Zamówiłam przez grupon okulary 17.07.13 do tej pory nie otrzymałam. Po ponad miesiącu informacja od sklepu "Witamy serdecznie, > > > > Bardzo nam przykro, ale z przyczyn od nas niezależnych dostawa Panstwa produktu jest opozniona. W zaistnialej sytuacji bardzo prosimy o informacje czy zechca Panstwo poczekac na dostawe, która odbedzie sie w przyszłym tygodniu. Oczywiscie istnieje mozliwosc odstapienia od umowy. W takiej sytuacji prosimy o zgloszenie sie do groupona w celu zwortu kosztów za niewykorzystany kupon. Do nas natomiast prosze przeslac numer konta wraz z danymi osobowymi, abysmy mogli dokonac zwrotu za przesylke. > > > > Przepraszamy za te niecodzienną sytuacje. > > > > Pozdrawiamy > > Zespół flagranti.pl" Zgodziłam się zaczekać i oczywiście znów zero kontaktu. TRZEBA ZGŁOSIĆ NA POLICJĘ TYCH OSZUSTÓW!!! > > |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Czyzbys zamowila raybany od nich? Bo ja chcialam ale mnie tknelo vos
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
OSTRZEGAM PRZED ZAKUPEM NA GRUPONIE od firmy FLAGRANTI.PL ( STOREHOUSE)
- zamówiłem tam okulary p-sloneczne Porsche Design za jakies 150zł. Ofertę na gruponie umiesciła firma flagranti.pl (storehouse ) - towar mial dotrzeć w 14 dni . Po miesiącu napisałem do Grupona jak i do flagranti.pl ze nie dostałem oplaconego zamowienia. Grupon napisał, że przekazał pieniadze flagranti.pl a flagranti.pl mi odpisuje - sorry ale nie mamy tego towaru . Gdy zapytalem kto mi zwróci pieniadze - Grupon twierdzi ze flagranti.pl bo przelali im już pieniądze a flagranti.pl mi odpisuje, że Grupon ma mi oddać - po przepychance mailami przez 2 tygodnie zdecydowałem, że składam zawiadomienie o przestępstwie oszustwa . NIGDY wiecej nie kupie nic od flagranti.pl a Grupon leci do śmietnika. Wam radzę też dwa razy sie zastanowić nad zakupem u nich. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Potwierdzam słowa poprzednika. Ja kupiłem przez GROUPON bokserki w sklepie flagranti.pl . Minęło ponad trzy tygodnie i nie otrzymałem przesyłki, ani informacji o przesyłce. Z tę firmą nie ma kontaktu, ponieważ nie podają telefonu, a na mejle nie odpowiadają. Odradzam zakup na flagranti.pl !!! Zostałem oszukany. Czekam na rozwiązanie ze strony GROUPON. Skoro Groupon wie o tym, że flagranti.pl to oszuści, dlaczego sprzedaje dalej kupony do tego sklepu i płaci im bez potwierdzenia odbioru towaru przez klienta? Według mnie GROUPON bierze za to całą odpowiedzialność !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
potwierdzam, ja napisałam do UOKIK maila, bo też wcześniej opisałam swoją sytuację, ponad miesiąc walczyłam z flagranti, zero odzewu na maile, groupon też się wykręcał, w końcu groupon nie oddał mi kasy w formie przelewu ale dali mi to jako " kwotę do wykorzystania na groupon", więc jakoś to zostało zwrócone, ale 20 zł od firmy flagranti, które wpłaciłam na przesyłkę to otrzymałam po chyba ponad dwóch miesięcy. Także również odradzam. naprawdę. szkoda nerwów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Po mojej informacji ze zgłosze przestepstwo oszustwa oddali szybciutko kase za kupon ale oczywiscie zapomnieli o kasie za kuriera ..... czekam nadal
---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ---------- trzeba atakować na wielu frontach .... ja wpakowałem komentarz na profilu GRUPONA na fb i coś wtedy drgnęło .... mam takie wrazenie ze flagranti.pl aka storehouse aka bombata.pl ... liczy ze nie upomnisz sie o stówke czy dwie i zgarną dla siebie czy 2 dychy za kuriera ..... normalnie bym olal ale ... dla zasady nie odpuszcze kanaliom ANI GROSZA !!! https://www.facebook.com/luspeka/about to tego gościa te portale |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
ekspres tassimo
właściciel w rozmowie telefonicznej obiecuje, że wyśle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
no to i ja nie polecam
gra kupiona na gruponie doszła po 8 tygodniach, po skardze złożonej do firmy pośredniczącej w przelewach i oczywiście na policji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Normalne jaja .... po 4 miesiacach po moich upierdliwych mailach o zwrot 20zł za kuriera które im przelalem ..... przelali ... uwaga ...10zł ..... ja pier....le .... normalnie rzygać mi sie chce na tą firmę ... ale nie odpuszcze ... mam duzo czasu i poinformowalem ich ze dopóki nie oddadzą co do grosza moich pieniedzy będę ich obsmarowywał na każdym mozliwym forum, portalu czy tablicy .... ciekawe czy 20 zyla warte jest tylu niepochlebnych opinii w necie ... skądinąd ZASŁUŻONYCHCH !!!
to jest profil właściciela flagranti.pl ale nie tylko bo też storehouse.com.pl , bombata.pl i luspeka LUSPEKA Piotr Kapełuś https://www.facebook.com/luspeka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.