sklep flagranti - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-06-16, 11:02   #1
trocka8
Wtajemniczenie

sklep flagranti

cześć!
dostałam wczoraj maila od sklepu flagranti:
Cytat:
Zamówienie numer 1xxx4 zostało przez nas przyjęte i zostanie zrealizowane po zaksięgowaniu płatności.

Wykorzystany kupon: 4xxx7

Mamy świadomość jak ważna jest dla Ciebie informacja o Twoim zamówieniu, więc każdorazowo informujemy mailowo o otrzymaniu płatności, a także o wysyłce Twojego zamówienia. Czas realizacji przesyłki podany jest w ofercie z której skorzystałeś nabywając kupon.

W przypadku ewentualnych pytań prosimy o kontakt pod adresem: kontakt@flagranti.pl. Prosimy podać w temacie wiadomości numer swojego zamówienia.

Pozdrawiamy
Zespół Storehouse
problem w tym, że nie miałam żadnego kuponu do tego sklepu, nic tam nie kupowałam, ba, nie wiedziałam o jego istnieniu i nigdy nie byłam na ich stronie nawet.
żeby było zabawniej dostałam również maila z serwisu transferuj.pl o zapłacie za to zamówienie.

Napisałam do nich oczywiście maila, że nic nie zamawiałam i w ogóle o co chodzi, sprawdziłam konto i żadnej opłaty tam nie ma.
i teraz się zastanawiam - ktoś chyba musiał podać im mojego maila przy zapłacie albo rozsyłają spam i reklamują się w taki dziwny sposób.

Dostała któraś z was coś podobnego?
trocka8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-16, 16:42   #2
201703061232
Konto usunięte

Dot.: sklep flagranti

Flagranti ogólnie jest bardzo dziwnym sklepem ( nie polecam). Nie wysyłają zamówień, okłamuja klientów w mailach. Może to ich taka (beznadziejna - jak cały sklep) reklama.
201703061232 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-16, 22:53   #3
aaanitka86
BAN stały

skoro zapłacono to tylko czekaj az przesyłka do Ciebie dotrze
aaanitka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-17, 07:38   #4
trocka8
Wtajemniczenie

haha, właśnie się okazało, że mój brat zrobił mi niespodziankę
Stary 2013-06-17, 11:21   #5
aaanitka86
BAN stały

Cytat:
Napisane przez trocka8 Pokaż wiadomość
haha, właśnie się okazało, że mój brat zrobił mi niespodziankę
to dobrego masz braciszka a co Ci kupił?
aaanitka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-17, 14:12   #6
trocka8
Wtajemniczenie

powiedział, ze niespodzianka, jak przyjdzie to napiszę
Stary 2013-07-18, 13:11   #7
Kusum
Zakorzenienie

29.06.2013 kupiłam grupon i od razu złożyłam zamówienie w sklepie Flagranti. Zapłaciłam za przesyłkę, przysłali mi potwierdzenie, że dostali płatność (tydzień później). I cisza Minęło już 14 dni roboczych, czyli prawie 3 tygodnie od zamówienia i nic. Mojej przesyłki nie widać. Denerwuję się, bo kupon był na prawie 400zł

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 14:18   #8
trocka8
Wtajemniczenie

ja dokładnie 2 tygodnie po otrzymaniu przez nich zapłaty dostałam info, ze nadali paczkę kurierem siódemka

była to pościel btw
Stary 2013-08-08, 13:36   #9
An12
Przyczajenie

Może jednak otrzymasz kiedyś przesyłkę. Ja zamówiłam i opłaciłam zamówienie 3.06 ( okulary przeciwsłoneczne ) i już 6.08 t.j. 2 m-ce i 3 dni otrzymałam przesyłkę ! Na maile z zapytaniami niestety nie otrzymywałam odpowiedzi,
An12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-08, 14:41   #10
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kusum Pokaż wiadomość
29.06.2013 kupiłam grupon i od razu złożyłam zamówienie w sklepie Flagranti. Zapłaciłam za przesyłkę, przysłali mi potwierdzenie, że dostali płatność (tydzień później). I cisza Minęło już 14 dni roboczych, czyli prawie 3 tygodnie od zamówienia i nic. Mojej przesyłki nie widać. Denerwuję się, bo kupon był na prawie 400zł
dobrze ze sie nie skusilam :O
do tej pory z gruponem mialam pozytywne doswiadczenia ale z tego sklepu nie zamawialam.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-08, 14:57   #11
Kusum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
dobrze ze sie nie skusilam :O
do tej pory z gruponem mialam pozytywne doswiadczenia ale z tego sklepu nie zamawialam.
Dostałam już przesyłkę. Tak jak pisało w ofercie, czyli, że mają 5 tygodni na realizcję. I tyle czekali. Strasznie długo, ale na szczęscie wszystko jest ok.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 11:47   #12
pimboLowa
Raczkowanie

hej,
żałuję, że nie przeczytałam tych opinii wcześniej.
Ja również zamówiłam zabawkę i nie mogę się doczekać, bo sklep na 14 dni roboczych na dostarczenie przesyłki i groupon umywa ręce. zamówiłam zabawke 01.08 a do dzisiaj nic nie otrzymałam... .
pimboLowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-20, 20:36   #13
Elfir
Zakorzenienie

zgłoś na policję oszustwo.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-22, 07:38   #14
kara_114
Przyczajenie

również NIE POLECAM.
Zamówiłam przez grupon okulary 17.07.13 do tej pory nie otrzymałam. Po ponad miesiącu informacja od sklepu
"Witamy serdecznie,
> >
> > Bardzo nam przykro, ale z przyczyn od nas niezależnych dostawa Panstwa produktu jest opozniona. W zaistnialej sytuacji bardzo prosimy o informacje czy zechca Panstwo poczekac na dostawe, która odbedzie sie w przyszłym tygodniu. Oczywiscie istnieje mozliwosc odstapienia od umowy. W takiej sytuacji prosimy o zgloszenie sie do groupona w celu zwortu kosztów za niewykorzystany kupon. Do nas natomiast prosze przeslac numer konta wraz z danymi osobowymi, abysmy mogli dokonac zwrotu za przesylke.
> >
> > Przepraszamy za te niecodzienną sytuacje.
> >
> > Pozdrawiamy
> > Zespół flagranti.pl"

Zgodziłam się zaczekać i oczywiście znów zero kontaktu.
TRZEBA ZGŁOSIĆ NA POLICJĘ TYCH OSZUSTÓW!!!
> >
kara_114 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-22, 17:37   #15
kennedy
Zakorzenienie

Czyzbys zamowila raybany od nich? Bo ja chcialam ale mnie tknelo vos
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-20, 14:25   #16
Christo_
Przyczajenie

OSTRZEGAM PRZED ZAKUPEM NA GRUPONIE od firmy FLAGRANTI.PL ( STOREHOUSE)
- zamówiłem tam okulary p-sloneczne Porsche Design za jakies 150zł. Ofertę na gruponie umiesciła firma flagranti.pl (storehouse ) - towar mial dotrzeć w 14 dni . Po miesiącu napisałem do Grupona jak i do flagranti.pl ze nie dostałem oplaconego zamowienia.
Grupon napisał, że przekazał pieniadze flagranti.pl a flagranti.pl mi odpisuje - sorry ale nie mamy tego towaru .
Gdy zapytalem kto mi zwróci pieniadze - Grupon twierdzi
ze flagranti.pl bo przelali im już pieniądze a flagranti.pl mi odpisuje, że Grupon ma mi oddać - po przepychance mailami przez 2 tygodnie zdecydowałem, że składam zawiadomienie o przestępstwie oszustwa .

NIGDY wiecej nie kupie nic od flagranti.pl a Grupon leci do śmietnika.
Wam radzę też dwa razy sie zastanowić nad zakupem u nich.
Christo_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-24, 23:31   #17
tomros7
Przyczajenie

Potwierdzam słowa poprzednika. Ja kupiłem przez GROUPON bokserki w sklepie flagranti.pl . Minęło ponad trzy tygodnie i nie otrzymałem przesyłki, ani informacji o przesyłce. Z tę firmą nie ma kontaktu, ponieważ nie podają telefonu, a na mejle nie odpowiadają. Odradzam zakup na flagranti.pl !!! Zostałem oszukany. Czekam na rozwiązanie ze strony GROUPON. Skoro Groupon wie o tym, że flagranti.pl to oszuści, dlaczego sprzedaje dalej kupony do tego sklepu i płaci im bez potwierdzenia odbioru towaru przez klienta? Według mnie GROUPON bierze za to całą odpowiedzialność !!!
tomros7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-25, 22:24   #18
pimboLowa
Raczkowanie

potwierdzam, ja napisałam do UOKIK maila, bo też wcześniej opisałam swoją sytuację, ponad miesiąc walczyłam z flagranti, zero odzewu na maile, groupon też się wykręcał, w końcu groupon nie oddał mi kasy w formie przelewu ale dali mi to jako " kwotę do wykorzystania na groupon", więc jakoś to zostało zwrócone, ale 20 zł od firmy flagranti, które wpłaciłam na przesyłkę to otrzymałam po chyba ponad dwóch miesięcy. Także również odradzam. naprawdę. szkoda nerwów.
pimboLowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-27, 11:40   #19
mgoniam
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Christo_ Pokaż wiadomość
OSTRZEGAM PRZED ZAKUPEM NA GRUPONIE od firmy FLAGRANTI.PL ( STOREHOUSE)
- zamówiłem tam okulary p-sloneczne Porsche Design za jakies 150zł. Ofertę na gruponie umiesciła firma flagranti.pl (storehouse ) - towar mial dotrzeć w 14 dni . Po miesiącu napisałem do Grupona jak i do flagranti.pl ze nie dostałem oplaconego zamowienia.
Grupon napisał, że przekazał pieniadze flagranti.pl a flagranti.pl mi odpisuje - sorry ale nie mamy tego towaru .
Gdy zapytalem kto mi zwróci pieniadze - Grupon twierdzi
ze flagranti.pl bo przelali im już pieniądze a flagranti.pl mi odpisuje, że Grupon ma mi oddać - po przepychance mailami przez 2 tygodnie zdecydowałem, że składam zawiadomienie o przestępstwie oszustwa .

NIGDY wiecej nie kupie nic od flagranti.pl a Grupon leci do śmietnika.
Wam radzę też dwa razy sie zastanowić nad zakupem u nich.
Bardzo chętnię się dołączę. jak do poniedziałku rano sprawa nie zostanie rozwiązana ja ide bezpośrednio do prokuratury i nie chodzi o pieniądze tylko o zasady...
mgoniam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-28, 00:54   #20
Christo_
Przyczajenie

Po mojej informacji ze zgłosze przestepstwo oszustwa oddali szybciutko kase za kupon ale oczywiscie zapomnieli o kasie za kuriera ..... czekam nadal

---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ----------

trzeba atakować na wielu frontach .... ja wpakowałem komentarz na profilu GRUPONA na fb i coś wtedy drgnęło .... mam takie wrazenie ze flagranti.pl aka storehouse aka bombata.pl ... liczy ze nie upomnisz sie o stówke czy dwie i zgarną dla siebie czy 2 dychy za kuriera ..... normalnie bym olal ale ... dla zasady nie odpuszcze kanaliom ANI GROSZA !!!

https://www.facebook.com/luspeka/about

to tego gościa te portale
Stary 2013-10-14, 12:13   #21
Sulepak
Przyczajenie

ekspres tassimo

właściciel w rozmowie telefonicznej obiecuje, że wyśle
Sulepak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-14, 14:12   #22
201604190934
Konto usunięte

no to i ja nie polecam
gra kupiona na gruponie doszła po 8 tygodniach, po skardze złożonej do firmy pośredniczącej w przelewach i oczywiście na policji
201604190934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-15, 18:40   #23
Christo_
Przyczajenie

Normalne jaja .... po 4 miesiacach po moich upierdliwych mailach o zwrot 20zł za kuriera które im przelalem ..... przelali ... uwaga ...10zł ..... ja pier....le .... normalnie rzygać mi sie chce na tą firmę ... ale nie odpuszcze ... mam duzo czasu i poinformowalem ich ze dopóki nie oddadzą co do grosza moich pieniedzy będę ich obsmarowywał na każdym mozliwym forum, portalu czy tablicy .... ciekawe czy 20 zyla warte jest tylu niepochlebnych opinii w necie ... skądinąd ZASŁUŻONYCHCH !!!

to jest profil właściciela flagranti.pl ale nie tylko bo też storehouse.com.pl , bombata.pl i luspeka

LUSPEKA Piotr Kapełuś

https://www.facebook.com/luspeka
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości