|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
podryw przez sms, gg, maila
Na uczelni wpadł mi w oko pewien chłopak, nie mieliśmy jednak okazji się poznać. Niestety studia właśnie się skończyły, poza tym nie mieszkamy w tym samym mieście, więc już pewnie nigdy go nie spotkam. Udało mi się zdobyć jego nr tel, gg i maila. Czy sądzicie że wypada mi do niego napisać? i w ogóle co napisać? Nie wiem nawet czy on jest wolny Czy faceci w ogóle lubią jak kobieta ich podrywa? Miał ktoś może podobną sytuację? Będę wdzięczna za wszelkie komentarze.
Online |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: podryw przez sms, gg, maila
Kiedyś usłyszałam od mężczyzny, że niektórzy z nich lubią,jeśli to kobieta przejmie inicjatywę od czasu do czasu.
Może coś w tym jest. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ciezkie pytanie,top chyba kwestia męzczyzny.
Jasne,ze inicjatywe mozna przejąć,DO CZASU. Potem robi sie nudno. A co mozna zapytac? To proste, wyobrazi zero :P? np bym napisala na fejsie,ze chyba sie znamy.I dalej to juz latwo napisac o uczelni itd:P
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sobie swojego TZ wyrwałam bardzo bezpośrednio, dostał karteczke z nr tel i komplement, że jest bardzo w moim typie. mnie osobiście podrywanie kolesi nie blokuje, o ile nie wydaje sie mega cwaniakiem, który wyolbrzymi całą sytuacje.
napisanie do kolesia to nie oswiadczyny, jest fajny z geby i chcesz sie przekonac czy ma rownie bogata osobowosc. Faceci lubią komplementy, puszą się i obrastają w piórka. nie widze w napisaniu do niego nic, a nic złego. nie ma też co kombinować. Jeśli on już wie, że Tobie się podoba, to wtedy on powinen przejąć pałeczke, jeśli tego nie zrbi, wiesz już na czym stoisz i dyskretnie się wycofujesz. no i nie narzucaj się,
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz jest bardzo popularną rzeczą to,że poznajemy ludzi przez różnego typu komunikatory internetowe. Zawsze można niezobowiązująco napisać a czy potem coś z tego wyjdzie,to już zależy od tego czy będzie taki jak sobie wyobrażałaś i czy on będzie chciał działać coś w tym kierunku.
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
Według mnie to głupi pomysł. Skoro nie było odwagi, żeby go poderwać w czasie studiów, a teraz nabrałaś jej, gdy mieszkacie w innych miastach? Jaki sens zaczynać znajomość?
No i dla mnie rozpoczynanie znajomości od gg, maila, smsa - nie odpisałabym. i nie odpisuję na takowe wiadomości. |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Napisać zawsze możesz i nie musi być to podryw na początek (w sumie w ogóle nie musi być, on po czasie sam mógłby spróbować). A z napisaniem naprawdę nie widzę problemu, jeśli z nim rozmawiałaś choć trochę w czasie studiów to zapytaj, co u niego. A jeśli nie aż tak dużo to musiałabyś się zapytać o coś związanego ze studiami (chociaż niekoniecznie...). Zapytaj po prostu, czy Cię pamięta i jak mu się wiedzie po studiach.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Rule Britannia - studia trwały niecałe 2 lata, do tego były zaoczne, nie byliśmy nawet w tych samych grupach ćwiczeniowych, więc widzieliśmy się raptem kilka razy, nie było za bardzo okazji do poznania i rozmowy.
Figula94 - no właśnie tak jak napisałam wyżej, nie rozmawiałam z nim, on nawet nie będzie kojarzył kim jestem, stąd też moje wątpliwości, czy w ogóle coś próbować czy dać sobie spokój, żeby tylko później nie żałować że może jednak mogłam spróbować. |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.