|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kreatywny plebiscyt na najlepszy PREZENT !
Kochane, proszę o pomoc! Moja najlepsza (na ziemi) przyjaciółka wkrótce skończy 21 lat. Chcę jej zrobić naprawdę wyjątkowy prezent. Poprzeczka jest ustawiona wysoko, ponieważ w zeszłych latach, dostała ode mnie następujące prezenty (wymienię je, żebyście się nie dublowały, a kto wie, może ktoś się tym zainspiruje
![]() - zestaw do karaoke, bo kocha śpiewać - uroczego chomika, o którym marzyła - wszelkie rodzaje bielizny, kosmetyków, słodyczy, książek, płyt, koszulek (w tym ze zdjęciem), portfeli, kolczyków, kwiatów - stylową pościel z olbrzymim czarno-białym zdjęciem męskiego torsu - portret na zamówienie - własnoręcznie zrobiony film i prezentację - wielkie pudełko z którego wyskoczyłam ja i prezent ![]() - kubek termiczny Proszę nie piszcie, że prawdziwy przyjaciel ucieszy się z każdego drobiazgu, albo, żebym dała jej ramkę, żel pod prysznic czy inny bezpieczny prezent. My dajemy sobie zawsze najbardziej oryginalne i niespotykane rzeczy. Tym razem to musi być hit, zwłaszcza, że Ola kończy 21 lat. Liczę na Waszą kreatywność, szczyptę szaleństwa i dobrą radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kreatywny plebiscyt na najlepszy PREZENT !
Możesz zapakować jej prezent w 21 pudełek i włożyć coś do ostatniego albo poproś 21 kumpli żeby co 10 minut dzwonili do jej drzwi i każdy da jej po jednym kwiatku albo wymyśl jakiś prezent złożony z 21 jeden części i każdy zostawi jedną część, nie mam dzisiaj pomysłu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Podoba mi się to dzwonienie co z 21 kwiatkami:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Daj jej np. 20 cukierków lub lizaków ale każdy schowaj gdzie indziej i niech na każdym będzie doczepiona kartka- wskazówka, mapa gdzie znajduje się kolejny (możesz też na każdej dopisać jakieś życzenia urodzinowe albo wierszyk). Niech się trochę pomęczy!A na końcu, na ostatnim cukierku miejsce gdzie znajdzie prezent
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EDUkator
|
Też myślę, że to fajny prezent, ale może w ten sposób, że jak dostanie od jednego to od razu na horyzoncie pojawi się drugi.
Bo tak co 10 min, to musiałaby przez 3,5 h dostawać je ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
No i trochę dziękiWaszej pomocy, trochę dzięki własnej otwartości na to co niecodzienne, wymyśliłam superprezent http://www.facebook.com/#!/events/332327926817153/
http://www.facebook.com/#!/21projekt/info Podjacie dalej, ciągle potrzebuję ludzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Nie włącza się u mnie mimo zalogowania na FB
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Kreatywnie i oryginalnie dla Tż. ;)
Hej dziewczyny.
Jakiś czas temu zamówiłam na pewnej stronie zeszyt z własną okładką. Pomyślałam, że będzie to oryginalny pomysł na pewnego rodzaju drobiazg bez okazji dla mojego Chłopaka. Zeszyt przyszedł bardzo solidnie wykonany, ma grubą okładkę, laminowaną, kołobrulion. Ma 25 kartek i taka liczba w zupełności mi wystarcza a na dodatek nie mam całkowitego pomysłu na ich zagospodarowanie. Chce aby na każdej kartce było coś innego,m osobnego. Na pewno chciałabym umieścić 2 teksty piosenek, kilka zjęć, myślałam nad grubym napisem 'kocham Cię' który wypełniłabym zdaniami czy wyrazami [ coś typu "za uśmiech'' ], chciałam odbić rękę i zrobić serce odbitymi liniami papilarnymi, ksero kartki, którą mi kiedyś podarował. Ale nadal to nie wszystkie kartki... Może macie jakiś pomysł i możecie mi pomóc? Gdybym miała jakieś bilety do kina czy gdzieś, ale niestety nic takiego nie posiadam... I od razu zaznaczam, że być może wydaje się to pomysł bardziej dla dziewczyny, ale ja chce włoży w to całe serce i to tylko 25 kartek, aby Go nie zanudzić poematami. ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kreatywnie i oryginalnie dla Tż. ;)
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
hm, drużynie piłkarskiej nie. ale uwielbia samochody i bardzo. choć ja się panicznie o Niego boję i chyba raczej nie widzi mi się łączenie takich tematów - nie mam po prostu pomysłu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Moze Twoje marzenia z nim zwiazane albo wasze wspolne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Może umieść na paru kartkach wasze wspólne zdięcia np. z wakacji. Tylko nie przesadź z ich ilością
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
kreatywność
hej. Mam nadzieję, że mi pomożecie. Moja przyjaciółka ma urodziny. Na prezent chcę przeznaczyć około 100zł. Nie jestem kreatywna i nie wiem, co mogę jej dać. Chciałabym żeby było to fajną pamiątką, bo w tym roku skończyłyśmy szkołę. Ja dostałam od niej album ze zdjęciami z liceum, więc to odpada. Myślałam o bransoletce z grawerem, ale nie wiem co mogłabym napisać. A co myślicie o bransoletkach Florentines? Albo żywe drzewko szczęścia. Proszę pomóżcie i podzielcie się pomysłami. Ona interesuje się fotografią, robi mnóstwo zdjęć, jest pomysłowa. Lubi się ładnie ubierać, ma tysiące kolorów szminek, ponieważ zawsze maluje usta i ma tysiące lakierów bo zawsze ma pomalowane paznokcie
![]() Edytowane przez wizazankaka Czas edycji: 2013-04-30 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Dot.: kreatywność
poczytaj na podforum prezentowym, tam znajdziesz mnóstwo inspiracji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
może coś w ten deseń.. otwierany z waszymi zdjęciami
![]() Załącznik 5229036 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio sprezentowałam rodzicom na rocznicę ślubu personalizowaną gazetę:
http://www.kreatywa.net/2013/04/rocznica-slubu.html Zrobiła prawdziwą furorę wśród znajomych. może pomyślisz o czymś takim?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.