Kreatywny plebiscyt na najlepszy PREZENT ! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-24, 11:20   #1
onlydream
Przyczajenie

Kreatywny plebiscyt na najlepszy PREZENT !

Kochane, proszę o pomoc! Moja najlepsza (na ziemi) przyjaciółka wkrótce skończy 21 lat. Chcę jej zrobić naprawdę wyjątkowy prezent. Poprzeczka jest ustawiona wysoko, ponieważ w zeszłych latach, dostała ode mnie następujące prezenty (wymienię je, żebyście się nie dublowały, a kto wie, może ktoś się tym zainspiruje:

- zestaw do karaoke, bo kocha śpiewać
- uroczego chomika, o którym marzyła
- wszelkie rodzaje bielizny, kosmetyków, słodyczy, książek, płyt, koszulek (w tym ze zdjęciem), portfeli, kolczyków, kwiatów
- stylową pościel z olbrzymim czarno-białym zdjęciem męskiego torsu
- portret na zamówienie
- własnoręcznie zrobiony film i prezentację
- wielkie pudełko z którego wyskoczyłam ja i prezent
- kubek termiczny

Proszę nie piszcie, że prawdziwy przyjaciel ucieszy się z każdego drobiazgu, albo, żebym dała jej ramkę, żel pod prysznic czy inny bezpieczny prezent.
My dajemy sobie zawsze najbardziej oryginalne i niespotykane rzeczy.

Tym razem to musi być hit, zwłaszcza, że Ola kończy 21 lat.
Liczę na Waszą kreatywność, szczyptę szaleństwa i dobrą radę
onlydream jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-24, 11:35   #2
pendrak
Raczkowanie

Dot.: Kreatywny plebiscyt na najlepszy PREZENT !

Możesz zapakować jej prezent w 21 pudełek i włożyć coś do ostatniego albo poproś 21 kumpli żeby co 10 minut dzwonili do jej drzwi i każdy da jej po jednym kwiatku albo wymyśl jakiś prezent złożony z 21 jeden części i każdy zostawi jedną część, nie mam dzisiaj pomysłu
pendrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-25, 00:47   #3
onlydream
Przyczajenie

Podoba mi się to dzwonienie co z 21 kwiatkami:P
Stary 2012-03-04, 14:27   #4
sylwias134
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pendrak Pokaż wiadomość
Możesz zapakować jej prezent w 21 pudełek i włożyć coś do ostatniego albo poproś 21 kumpli żeby co 10 minut dzwonili do jej drzwi i każdy da jej po jednym kwiatku albo wymyśl jakiś prezent złożony z 21 jeden części i każdy zostawi jedną część
Daj jej np. 20 cukierków lub lizaków ale każdy schowaj gdzie indziej i niech na każdym będzie doczepiona kartka- wskazówka, mapa gdzie znajduje się kolejny (możesz też na każdej dopisać jakieś życzenia urodzinowe albo wierszyk). Niech się trochę pomęczy!A na końcu, na ostatnim cukierku miejsce gdzie znajdzie prezent
sylwias134 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 17:50   #5
Majka1503
EDUkator

Cytat:
Napisane przez onlydream Pokaż wiadomość
Podoba mi się to dzwonienie co z 21 kwiatkami:P
Też myślę, że to fajny prezent, ale może w ten sposób, że jak dostanie od jednego to od razu na horyzoncie pojawi się drugi.
Bo tak co 10 min, to musiałaby przez 3,5 h dostawać je

Drożdże: 10 III -10 VI; 09 VII-26 IX; 29 X - 26 XII 2012; 01 II-01 IV 2013; 12 IV - 12 VII 2014.
Dbam o włosy: od III 2012.
CG: od 5 VII 2012.

Majka1503 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-26, 09:45   #6
onlydream
Przyczajenie

No i trochę dziękiWaszej pomocy, trochę dzięki własnej otwartości na to co niecodzienne, wymyśliłam superprezent http://www.facebook.com/#!/events/332327926817153/
http://www.facebook.com/#!/21projekt/info
Podjacie dalej, ciągle potrzebuję ludzi)
Stary 2012-03-26, 23:33   #7
sylwias134
Raczkowanie

Nie włącza się u mnie mimo zalogowania na FB
sylwias134 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-24, 18:15   #8
smejli
Przyczajenie

Kreatywnie i oryginalnie dla Tż. ;)

Hej dziewczyny.

Jakiś czas temu zamówiłam na pewnej stronie zeszyt z własną okładką. Pomyślałam, że będzie to oryginalny pomysł na pewnego rodzaju drobiazg bez okazji dla mojego Chłopaka.
Zeszyt przyszedł bardzo solidnie wykonany, ma grubą okładkę, laminowaną, kołobrulion. Ma 25 kartek i taka liczba w zupełności mi wystarcza a na dodatek nie mam całkowitego pomysłu na ich zagospodarowanie. Chce aby na każdej kartce było coś innego,m osobnego. Na pewno chciałabym umieścić 2 teksty piosenek, kilka zjęć, myślałam nad grubym napisem 'kocham Cię' który wypełniłabym zdaniami czy wyrazami [ coś typu "za uśmiech'' ], chciałam odbić rękę i zrobić serce odbitymi liniami papilarnymi, ksero kartki, którą mi kiedyś podarował. Ale nadal to nie wszystkie kartki... Może macie jakiś pomysł i możecie mi pomóc?

Gdybym miała jakieś bilety do kina czy gdzieś, ale niestety nic takiego nie posiadam...
I od razu zaznaczam, że być może wydaje się to pomysł bardziej dla dziewczyny, ale ja chce włoży w to całe serce i to tylko 25 kartek, aby Go nie zanudzić poematami. ;]
smejli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-26, 11:16   #9
jemsiebie
Raczkowanie

Dot.: Kreatywnie i oryginalnie dla Tż. ;)

Cytat:
Napisane przez smejli Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.

Jakiś czas temu zamówiłam na pewnej stronie zeszyt z własną okładką. Pomyślałam, że będzie to oryginalny pomysł na pewnego rodzaju drobiazg bez okazji dla mojego Chłopaka.
Zeszyt przyszedł bardzo solidnie wykonany, ma grubą okładkę, laminowaną, kołobrulion. Ma 25 kartek i taka liczba w zupełności mi wystarcza a na dodatek nie mam całkowitego pomysłu na ich zagospodarowanie. Chce aby na każdej kartce było coś innego,m osobnego. Na pewno chciałabym umieścić 2 teksty piosenek, kilka zjęć, myślałam nad grubym napisem 'kocham Cię' który wypełniłabym zdaniami czy wyrazami [ coś typu "za uśmiech'' ], chciałam odbić rękę i zrobić serce odbitymi liniami papilarnymi, ksero kartki, którą mi kiedyś podarował. Ale nadal to nie wszystkie kartki... Może macie jakiś pomysł i możecie mi pomóc?

Gdybym miała jakieś bilety do kina czy gdzieś, ale niestety nic takiego nie posiadam...
I od razu zaznaczam, że być może wydaje się to pomysł bardziej dla dziewczyny, ale ja chce włoży w to całe serce i to tylko 25 kartek, aby Go nie zanudzić poematami. ;]
może ma jakieś hobby, do którego jesteś w stanie nawiązać? kibicuje jakiejś drużynie piłkarskiej?
jemsiebie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-26, 17:40   #10
smejli
Przyczajenie

hm, drużynie piłkarskiej nie. ale uwielbia samochody i bardzo. choć ja się panicznie o Niego boję i chyba raczej nie widzi mi się łączenie takich tematów - nie mam po prostu pomysłu.
smejli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-30, 09:29   #11
Domcia2605
Zakorzenienie

GG do Domcia2605

Moze Twoje marzenia z nim zwiazane albo wasze wspolne?
Domcia2605 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-30, 13:08   #12
Sandra0718
Przyczajenie

Może umieść na paru kartkach wasze wspólne zdięcia np. z wakacji. Tylko nie przesadź z ich ilością Jeśli piszesz pamiętnik możesz skserować to co napisałaś o waszej pierwszej randce, pocałunku itp. i tam umieścić. Myślę, że powinno mu się to spodobać
Sandra0718 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-30, 19:15   #13
karolkao89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sandra0718 Pokaż wiadomość
Może umieść na paru kartkach wasze wspólne zdięcia np. z wakacji. Tylko nie przesadź z ich ilością Jeśli piszesz pamiętnik możesz skserować to co napisałaś o waszej pierwszej randce, pocałunku itp. i tam umieścić. Myślę, że powinno mu się to spodobać
też jestem za tym jeśli prowadzisz pamietnik. Mój to bylby wniebowzięty jakby przeczytal co o nim sądziłam po 1 randce:P
karolkao89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-30, 17:27   #14
wizazankaka
Raczkowanie

kreatywność

hej. Mam nadzieję, że mi pomożecie. Moja przyjaciółka ma urodziny. Na prezent chcę przeznaczyć około 100zł. Nie jestem kreatywna i nie wiem, co mogę jej dać. Chciałabym żeby było to fajną pamiątką, bo w tym roku skończyłyśmy szkołę. Ja dostałam od niej album ze zdjęciami z liceum, więc to odpada. Myślałam o bransoletce z grawerem, ale nie wiem co mogłabym napisać. A co myślicie o bransoletkach Florentines? Albo żywe drzewko szczęścia. Proszę pomóżcie i podzielcie się pomysłami. Ona interesuje się fotografią, robi mnóstwo zdjęć, jest pomysłowa. Lubi się ładnie ubierać, ma tysiące kolorów szminek, ponieważ zawsze maluje usta i ma tysiące lakierów bo zawsze ma pomalowane paznokcie a co myślice o pozytywniku jako dodatku?

Edytowane przez wizazankaka
Czas edycji: 2013-04-30 o 18:11
wizazankaka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-30, 17:35   #15
pitu pitu
Rozeznanie

Dot.: kreatywność

poczytaj na podforum prezentowym, tam znajdziesz mnóstwo inspiracji
pitu pitu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-30, 18:12   #16
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267
Konto usunięte

może coś w ten deseń.. otwierany z waszymi zdjęciami
Załącznik 5229036
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-30, 18:51   #17
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Ostatnio sprezentowałam rodzicom na rocznicę ślubu personalizowaną gazetę:

http://www.kreatywa.net/2013/04/rocznica-slubu.html

Zrobiła prawdziwą furorę wśród znajomych. może pomyślisz o czymś takim?
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości