|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dziennikarstwo zaoczne-KUL czy UMCS ?
Witam, chciałabym się zapytać czy opłaca się studiować dziennikarstwo zaocznie, jeśli w tym czasie szukałabym pracy w dziedzinie , dorabiała sobie kursy itp. i jeżeli już to lepiej na KULu czy UMCSie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziennikarstwo zaoczne-KUL czy UMCS ?
A zastanawiałaś się nad stacjonarnymi na umcsie? Składasz tylko papiery i Cię przyjmują, a z tego co wiem ( znajoma studiuje) to zbyt dużo nie mają nauki, większości zaliczeń z ćwiczeń polegają na zrobieniu prezentacji i z tego co widzę na potralu społecznościowym mają sporo wolnego czasu. Więc jeśli chcesz iść się czegoś nauczyć ( co nie jest gwarancją pracy po skończonych studniach) to raczej wybierz kul
![]() Chociaż nie wiem jak wygląda dziennikarstwo zaocznie na umcsie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziennikarstwo zaoczne-KUL czy UMCS ?
U mnie stacjonarne odpadają, muszę i chcę pracować na etat i jak wyżej wspomniałam, genialnie by było gdyby mi się udało znalezc prace w jakiejs gazecie czy coś, bo wiem że papierek pracy nie gwarantuje, tym bardziej przy dziennikarstwie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.