|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
takie wyniki w 2 d.c. a owulacja.. ktoś pomoze? prosze:))
Hej, mam pytanie do tych z Was co sie znają na hormonach chociaz troche.. jak oceniacie takie wyniki w 2.d.c.
dodam ze w 3 dniu cyklu juz skonczył mi sie okres i to jakoś po południu, wieczorem ani widu ani słuchu ![]() progesteron 1,1 - dość wysoki jak na norme dla fazy folikularnej, w sumie juz sie miescił ładnie w podanej normie labolatoryjnej dla fazy owulacyjnej nawet (chyba od 1 do 3 było) prolaktyna 21 norma była do 29 fsh 6 (zaokragliłam, bo nie chce szukać wyników, ale 5 z przecinkiem) lh 6 (jak wyżej) stosunek lh do fsh 1,1 cykle mam od wielu miesiecy co 28, a zdarzyło sie raz czy dwa 27. myslicie ze przy takim progesteronie i okresie konczącym sie w 3 d.c. mogłam mieć faktycznie wcześniej niz w 14dc owu? I czy w tej sytuacji mogłam zajść przy stosunku (niezabezp., do konca) w nocy miedzy 9 a 10 d.c. ktoś wie ![]() bede wdzieczna za odpowiedzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.