|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Mariza kosmetyki
Reklama na wizaż.pl jest płatna.
"Kobietom jest zawsze trudniej. Muszą stoczyć wielką bitwę o życie. A później sklejają porozbijane kawałki i robią to tak, że nikt nawet nie zauważy, że stoczyły jakąś batalię." Edytowane przez porzeczka2602 Czas edycji: 2012-08-18 o 05:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mariza kosmetyki
Reklama lub sprzedaż na tym forum jest zabroniona
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
popieram
![]() a co do jakości - miałam okazję testować lakiery - odpryskiwały już po jednym dniu, mimo nałożenia wielu warstw także oceniam na 1, przypuszczam że reszta kosmetyków będzie równie warta ![]() [to tylko moja opinia]
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wyżej ocenionych https://wizaz.pl/kosmetyki/szukaj.ph...&next=1&sort=8 ale większa ilość produktów ma mało opinii ![]()
Edytowane przez mg78 Czas edycji: 2012-08-17 o 18:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
wątek o kosmetykach Mariza już jest:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35796844 tam koleżanki Wizażank iwymieniaja sie informacjami,opiniami na ten temat. Jak kolezanki powiedziały reklama na wizażau i sprzedaż jest tu nie na miejscu o czym mowa w regulaminie ![]() ja też nie używałam ale dziewczyny polecają własnie olejek przyspieszajacy opalanie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
A co do ocen na KWC i w drugim wątku to piszą głównie konsultantki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Olejek przyspieszający opalanie - miodzio
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Mariza ma wiele produktów w dobrych cenach i dobrej jakosci. Ja uwielbiam np. linię SPA szczególnie mój ukochany peeling cukrowy o świetnym zapachu brzoskiwni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Jeżeli macie jakieś pytania dotyczące Marizy, chętnie odpowiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Zapraszam Was na szkolenie z pielęgnacji twarzy i podstaw makijażu, które odbędzie się w Gdańsku 21.11.2012
![]() Kazda osoba, która przyprowadzi kogoś ze sobą otrzyma upominek. Nauczymy Cię jak wykonywać profesjonalny makijaż oraz jak zadbać o dobrą kondycję twarzy. Dla uczestników - możliwość podjęcia współpracy z Polskim Producentem Kosmetyków MARIZA. Zakres szkolenia: PIELĘGNACJA: - budowa skóry - rozróżnienie typów cery - pielęgnacja poszczególnych typów skóry PODSTAWY MAKIJAŻU: - dobór odpowiednich kosmetyków - makijaż krok po kroku z pełnym instruktażem CZĘŚĆ BIZNESOWA: - informacje o firmie - możliwości, korzyści z podjęcia współpracy z firmą - techniki sprzedaży UCZESTNICY SZKOLENIA OTRZYMAJĄ NA ZAKOŃCZENIE CERTYFIKAT UKOŃCZENIA SZKOLENIA Z PIELĘGNACJI SKÓRY TWARZY I PODSTAW MAKIJAŻU Szkolenie trwa około 3 godziny. Koszt szkolenia: 10 zł/os. Szkolenie odbędzie się w GDAŃSKU 21 listopada 2012r. godz. 18:00 Ilość miejsc ograniczona!!! Miejsce: NOT ul. Rajska 6, Gdańsk Rezerwacja: tel: 502-973-838 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Witam,
Jeśli jest ktoś z okolic Katowic to zapraszam 22 listopada na Szkolenie z pielęgnacji twarzy i podstaw makijażu TERMIN SZKOLENIA: 22 Listopad 2012r. Godzina: 17:00 MIEJSCE SZKOLENIA: Szkoła Podstawowa numer 2 im. Jana III Sobieskiego ul. Rozdzieńskiego 82 Katowice KONTAKT: Monika Jaskólska +48 508 602 503 Edytowane przez Nika.83 Czas edycji: 2012-11-06 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
A ja uważam sie myli i to bardzo, a poza tym nie nalezy oceniać produktu po opakowaniu
Chcę mieć coś swojego. Coś co będę kochać. Bo ja tak naprawdę najbardziej w życiu chcę kogoś kochać... <3 czerwca 2013 - Pedagog resocjalizacyjny ![]() luty 2014 - Pedagog wczesnoszkolny i przedszkolny Studentka Pedagogiki rewalidacyjnej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.