|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Akademia Zdrowia Rzeszów- TECHNIK FARMACEUTYCZNY 2010-2012.
Cześć. Wybiera się z Was ktoś może do Akademii Zdrowia w RZESZOWIE na Jagiellońskiej ??? Kierunek : technik farmaceutyczny???
![]()
Po to mam oczy, by samodzielnie oglądać świat, nie potrzebuję pomocy innych. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Farmacja ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 27.08.11. ![]() Edytowane przez PP1820 Czas edycji: 2010-07-15 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Akademia Zdrowia - TECHNIK FARMACEUTYCZNY 2010-2012.
ja się wybieram
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() ![]() ![]()
Po to mam oczy, by samodzielnie oglądać świat, nie potrzebuję pomocy innych. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Farmacja ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 27.08.11. ![]() Edytowane przez PP1820 Czas edycji: 2010-09-09 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
no to cóż do zobaczenia we wtorek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
no to ba, musimy dać
![]()
Po to mam oczy, by samodzielnie oglądać świat, nie potrzebuję pomocy innych. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Farmacja ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 27.08.11. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ja zapisałam się na po południu a Ty ?? zobaczę jak to będzie jeszcze wyglądało ,a skad jestes ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A ja na rano ... no właśnie ja też zobaczę jak będzie
![]() ![]() ![]()
Po to mam oczy, by samodzielnie oglądać świat, nie potrzebuję pomocy innych. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Farmacja ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 27.08.11. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
ja jestem z Ropczyc ;D trzeba się tłuc tymi autobusami ;/ ale myślę że nie będzie najgorzej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Witam was dziewczyny, ja niestety ze względów zdrowotnych musiałam zrobić sobie rok przerwy. Ale też zamierzam iść do tej szkoły, tyle że niestety w Łodzi mimo to jestem bardzo ciekawa jak to jest z tymi zajęciami rannymi i popołudniowymi, po ile godzin one są? o której się kończą i zaczynają? Byłabym wdzięczna za te informacje bo ciągle mam małe wątpliwości co do tej szkoły. Zwłaszcza, że konczyłam liceum humanistyczne, a moja chemia została oceniona na tróję ;/. Jakbyście mi napisały jak jest tam z nauką byłoby super.
dziękuję i życzę powodzenia w nowej szkole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dziękuję ci bardzo
![]() Jedyny problem to czy poradzę sobie z małym dzieckiem które niebawem przyjdzie na świat, bo tak się złożyło i z tą nauką. No ale uważam, że to będzie dla mnie lepsze rozwiązanie niż studia i szybciej zacznę zarabiać. A możesz mi powiedzieć jak to jest z zadaniami domowymi? Dużo ich jest? A zajęcia są 4 razy w tygodniu tak? I ile godzin w tygodniu mniej więcej macie? Wiem, że męczę ale muszę się wszystkiego dowiedzieć o tej szkole. Bo w sumie tylko ją biorę pod uwagę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Jedyny problem to czy poradzę sobie z małym dzieckiem które niebawem przyjdzie na świat, bo tak się złożyło i z tą nauką. No ale uważam, że to będzie dla mnie lepsze rozwiązanie niż studia i szybciej zacznę zarabiać. A możesz mi powiedzieć jak to jest z zadaniami domowymi? Dużo ich jest? A zajęcia są 4 razy w tygodniu tak? I ile godzin w tygodniu mniej więcej macie? Wiem, że męczę ale muszę się wszystkiego dowiedzieć o tej szkole. Bo w sumie tylko ją biorę pod uwagę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do godzin to na razie mam właśnie 4 razy w tygodniu. Ale odrazu nam powiedzieli na samym początku, że napewno zdarzy się tak, że będziemy chodzić 5 dni w tygodniu ze wzgloędu na to, że trzebabędzie nadgonić z materiałem ![]() Jak masz jeszcze jakieś pytania to pytaj śmiało. W prawdzie ja dopiero zaczęłam ale jak będę potrafiła Ci odpowiedzieć to odpowiem bo rozumiem to, że jesteś ciekawa - sama to przechodziłam ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Akademia Zdrowia jest naprawde w porzadku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- PP1820 - podasz mi Twoje gg lub e-maila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Ja też nie narzekam. Nauczyciele trafili się świetni. A co do tych zadań, o których wcześniej pisałam - to tak właśnie myślałam
![]() ![]() Anonim9 - moje gg wyśle Ci na priv.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.