dziwne - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-04-25, 18:28   #1
klaudi011
Przyczajenie

dziwne

Witajcie,
niedawno natrafiłam na to forum i zdecydowałam podzielić się moimi spostrzeżeniami. Może któraś z Was wypowie się obiektywnie, lub jest w podobnej sytuacji. Mnie co raz bardziej taka sytuacja zaczyna irytować.

Od kilku miesięcy mam chłopaka, z którym dobrze mi się układa. Widuje sie z nim okolo 2 dni w tygodniu, czesto w weekendy, bo oboje mamy malo czasu. Duzo pracy, zajec dodatkowych, sport itp.
To nie jest moj pierwszy chlopak. Jestesmy juz po 20ce Oboje juz nie studiujemy, tylko pracujemy. Mieszkamy okolo 100 km od siebie, ale ze wzgledu na prace spotykamy sie w jedym miescie.

Przechodzac do sedna. Chodzi o moich znajomych, szczegolnie kolezanki -najbardziej singielki. Od kiedy z nim jestem z trudem udaje mi sie z kimkolwiek umowic. Tzn dla mnie oczywiste jest to ze ja nie mam ochoty chodzic z tymi osobami sama(bez chlopaka) na imprezy, dyskoteki. Kiedys bedac sama oczywiscie mi sie to zdarzalo, szalalam z tymi dobrymi kolezankami... ale teraz w takich miejscach wole isc z nim potanczyc. Czy to dziwne? (chce obiektywnej oceny) Teraz od kiedy jestem w zwiazku, nie udaje mi sie namowic zadnej z kolezanek, szczegolnie tych samotnych na wyscie gdzies wspolna paczka ( nie tylko ja i chlopak ale takze pare innych naszych wspolnych znajomych). Oczywiście ze spotykam sie z nimi od czasu do czasu sam na sam, w babskim gronie. Ale mimo to jest mi z tego powodu przykro. Szukam z nimi kontaktu, a czuje sie olewana. Mój chlopak jest otwarty, bardzo towarzyski nie sadze zeby az tak nie przypadl im do gustu...
Jeśli spotykamy sie wspólnie np dwie pary to oczywiscie sytuacja wyglada zdecydowanie lepiej. Nie ma takich komplikacji
Z czego ta sytuacja moze wynikac? Czy mozna cos z tym zrobić?Czy przyjazn moze sie rozpasc z takiego powodu...

Edytowane przez klaudi011
Czas edycji: 2013-04-25 o 18:30
klaudi011 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-25, 18:41   #2
Polly Inn
Raczkowanie

Dot.: dziwne

oczywiscie, ze przyjazn moze sie rozpasc, jesli Twoje kolezanki nie chca spedzac czasu z Twoim chlopakiem to umow sie z nimi sama, niekoniecznie na dyskoteke. dbaj o przyjazn bo na koniec zostaniesz tak jak ja z chlopakiem a bez przyjaciolek
Polly Inn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-25, 18:52   #3
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudi011 Pokaż wiadomość
Witajcie,
niedawno natrafiłam na to forum i zdecydowałam podzielić się moimi spostrzeżeniami. Może któraś z Was wypowie się obiektywnie, lub jest w podobnej sytuacji. Mnie co raz bardziej taka sytuacja zaczyna irytować.

Od kilku miesięcy mam chłopaka, z którym dobrze mi się układa. Widuje sie z nim okolo 2 dni w tygodniu, czesto w weekendy, bo oboje mamy malo czasu. Duzo pracy, zajec dodatkowych, sport itp.
To nie jest moj pierwszy chlopak. Jestesmy juz po 20ce Oboje juz nie studiujemy, tylko pracujemy. Mieszkamy okolo 100 km od siebie, ale ze wzgledu na prace spotykamy sie w jedym miescie.

Przechodzac do sedna. Chodzi o moich znajomych, szczegolnie kolezanki -najbardziej singielki. Od kiedy z nim jestem z trudem udaje mi sie z kimkolwiek umowic. Tzn dla mnie oczywiste jest to ze ja nie mam ochoty chodzic z tymi osobami sama(bez chlopaka) na imprezy, dyskoteki. Kiedys bedac sama oczywiscie mi sie to zdarzalo, szalalam z tymi dobrymi kolezankami... ale teraz w takich miejscach wole isc z nim potanczyc. Czy to dziwne? (chce obiektywnej oceny) Teraz od kiedy jestem w zwiazku, nie udaje mi sie namowic zadnej z kolezanek, szczegolnie tych samotnych na wyscie gdzies wspolna paczka ( nie tylko ja i chlopak ale takze pare innych naszych wspolnych znajomych). Oczywiście ze spotykam sie z nimi od czasu do czasu sam na sam, w babskim gronie. Ale mimo to jest mi z tego powodu przykro. Szukam z nimi kontaktu, a czuje sie olewana. Mój chlopak jest otwarty, bardzo towarzyski nie sadze zeby az tak nie przypadl im do gustu...
Jeśli spotykamy sie wspólnie np dwie pary to oczywiscie sytuacja wyglada zdecydowanie lepiej. Nie ma takich komplikacji
Z czego ta sytuacja moze wynikac? Czy mozna cos z tym zrobić?Czy przyjazn moze sie rozpasc z takiego powodu...
Ja nie targam ze sobą faceta na babskie spotkania. Nieważne, czy to zwykła posiadówka w domu przy piwie, wypad do pubu czy do klubu.

Może koleżanki nieswojo czują się w towarzystwie par? Może myślą, że będziecie się obściskiwać etc. i postawicie je w niezręcznej sytuacji?

Kiedyś na imprezkę z pracy koleżanka wzięła faceta- nie mógł złapać z nami wspólnego języka, nie był w temacie, jak o czymś gadaliśmy, więc zaczął się lepić do koleżanki, że nawet ona nie miała jak z nami pogadać, była dosłownie przez niego osaczona.

W każdym razie- jak następnym razem odmówią spotkania, to spróbuj wyciągnąć, czemu. Czy chodzi o twojego chłopaka, co im przeszkadza. Albo na takim babskim spotkaniu poproś o szczerość.

Może też z ich perspektywy to wyglądać tak, że odkąd masz faceta, to jesteście jak papużki-nierozłączki, i brakuje im wspólnych babskich wypadów, bo ty wszędzie chcesz ciągnąć za sobą faceta.
W takiej sytuacji to nic dziwnego, że się od siebie oddalacie.
*o włosy dbam i zapuszczam!

Edytowane przez leniwca
Czas edycji: 2013-04-25 o 18:53
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-25, 19:33   #4
klaudi011
Przyczajenie

Dzięki za odpowiedzi

Cytat:
Napisane przez Polly Inn Pokaż wiadomość
oczywiscie, ze przyjazn moze sie rozpasc, jesli Twoje kolezanki nie chca spedzac czasu z Twoim chlopakiem to umow sie z nimi sama, niekoniecznie na dyskoteke. dbaj o przyjazn bo na koniec zostaniesz tak jak ja z chlopakiem a bez przyjaciolek
napisałam powyzej w moim poscie ze nie 'tagam wszedzie ze soba faceta' ale umawiam sie z nimi na piwo sam na sam.

staram sie utrzymywac z nimi kontakt, ale zauwazylam ze to glownie ja wychodze z inicjatywa....

Cytat:
Napisane przez leniwca Pokaż wiadomość
Ja nie targam ze sobą faceta na babskie spotkania. Nieważne, czy to zwykła posiadówka w domu przy piwie, wypad do pubu czy do klubu.

Może koleżanki nieswojo czują się w towarzystwie par? Może myślą, że będziecie się obściskiwać etc. i postawicie je w niezręcznej sytuacji?

Kiedyś na imprezkę z pracy koleżanka wzięła faceta- nie mógł złapać z nami wspólnego języka, nie był w temacie, jak o czymś gadaliśmy, więc zaczął się lepić do koleżanki, że nawet ona nie miała jak z nami pogadać, była dosłownie przez niego osaczona.

W każdym razie- jak następnym razem odmówią spotkania, to spróbuj wyciągnąć, czemu. Czy chodzi o twojego chłopaka, co im przeszkadza. Albo na takim babskim spotkaniu poproś o szczerość.

Może też z ich perspektywy to wyglądać tak, że odkąd masz faceta, to jesteście jak papużki-nierozłączki, i brakuje im wspólnych babskich wypadów, bo ty wszędzie chcesz ciągnąć za sobą faceta.
W takiej sytuacji to nic dziwnego, że się od siebie oddalacie.
tak jak napisalam babskie spotkania sie odbywaja i nie targam tam ze soba faceta. do klubu tez chodza inni znajomi, plci meskiej rowniez.

Własnie takiego 'wrazenia' chcialam uniknać, bo nie jestem zwolenniczka teorii "ma chlopa to olewa przyjaciolki''. wrecz przecwnie, proponuje wspolne wyjazdy np na majowke ( rowniez w wiecej osob), wypady ale odpowiedz jest zwykle wymijająca.

Po prostu odczuwam lekka niewyrozumiałość z ich strony.

Dlatego chce sie dopytac czy u Was tez to tak wyglada. Czy na spotkania gdzie zabieracie chlopaka to tylko wybieracie sie tylko z parami?

Czas edycji: 2013-04-25 o 19:37
Stary 2013-04-25, 19:44   #5
Gwiazdeczka223
Zakorzenienie

Może go nie lubią? Albo Ci go zazdroszczą?
Stary 2013-04-25, 19:51   #6
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Może faktycznie go nie polubiły? Może czują się niezręcznie? Nie wiadomo, ja bym po prostu spytała, by wyjaśnić całą sytuację.
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-25, 21:24   #7
chwast
Zakorzenienie

a co to już sama się nigdy z nimi nie spotkasz, zawsze z chłopakiem? ja p.... przestałabyś być moją koleżanką gdybyś nią była
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-25, 22:52   #8
klaudi011
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka223 Pokaż wiadomość
Może go nie lubią? Albo Ci go zazdroszczą?
Cytat:
Napisane przez niebieskie_oczko Pokaż wiadomość
Może faktycznie go nie polubiły? Może czują się niezręcznie? Nie wiadomo, ja bym po prostu spytała, by wyjaśnić całą sytuację.
nie chcialabym zeby tak było, ale to jest jakas wersja.

mysle ze nie powiedza mi wprost 'hej, wiesz co ten twoj chlopak jest jakis nie bardzo'

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
a co to już sama się nigdy z nimi nie spotkasz, zawsze z chłopakiem? ja p.... przestałabyś być moją koleżanką gdybyś nią była
chyba zbyt sobie pochlebiasz

P.S przeczytaj moze wczesniej posty zanim cos skomentujesz

Czas edycji: 2013-04-25 o 22:54
Stary 2013-04-25, 23:05   #9
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudi011 Pokaż wiadomość
nie chcialabym zeby tak było, ale to jest jakas wersja.

mysle ze nie powiedza mi wprost 'hej, wiesz co ten twoj chlopak jest jakis nie bardzo'

chyba zbyt sobie pochlebiasz

P.S przeczytaj moze wczesniej posty zanim cos skomentujesz
nie pochlebiam sobie po prostu dałam przykład sytuacji - gdyby babcia miała wąsy, gdybyś nią była, gdyby wziął parasol itd... ale spoko
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-26, 08:23   #10
Dotka90
Zakorzenienie

Ja się koleżankom wcale nie dziwię.
Jak chcę iść na BABSKĄ imprezę, to idę, nie biorę TŻta ze sobą, bo PO CO?
Chyba, że jest to impreza mieszana, jest więcej facetów, to jasne. Ale same koleżanki i mój facet? Dla mnie byłoby to dziwne

A przecież do klubu potańczyć też można iść bez faceta i wcale nie musi się to równać od razu zdradzie, obściskiwaniu sie z obcymi chłopami na parkiecie i nie wiadomo co.
Nieraz chodząc na babskie imprezy, po prostu tańczymy sobie każda 'solo', ale w swoim gronie. Jak któraś chce zatańczyć z jakimś facetem, no to jasne, droga wolna, ale ja nie muszę.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-26, 09:54   #11
natash88
Wtajemniczenie

Daj spokój, laski są po prostu zazdrosne i zawistne, że Ty faceta masz, a one nie. W d* bym takie 'przyjaciółki' miała.

natash88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-26, 10:07   #12
wlosomaniaczkaaa
Zakorzenienie

Dziwne, że nie wpadłaś na pomysł, że singielki mogą źle się czuć w obecności zakochanej pary.
wlosomaniaczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-26, 10:16   #13
verumka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wlosomaniaczkaaa Pokaż wiadomość
Dziwne, że nie wpadłaś na pomysł, że singielki mogą źle się czuć w obecności zakochanej pary.
Otóż to.

Poza tym zarówno Twoi znajomi, jak i Twój chłopak mogą czuć się nieswojo i niekomfortowo w swoim towarzystwie. Nie muszą przepadać za sobą, ale to nie oznacza, że musisz zrywać z nimi kontakt

Nie widzę nic złego w tym, że czasem wyjdziesz gdzieś sama, ze znajomymi. Ja wychodzę z założenia, że każdy, nawet jak jest w szczęśliwym związku, powinien mieć swoją grupę znajomych, albo przynajmniej jednego znajomego.

verumka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-26, 11:05   #14
Clemence
Zakorzenienie

A ja wiem "?

tak jakby kula jakas wrozyc "a czemu"?
Przecuiez my w iuch łebki nie powchodzimy i nie wyjasnimy Ci tego czy tamtego :P

Ja to jak mi zalezy ,staram sie walic prosto z mostu,przynajmniej do przyjaciol,ale tez dosyc delikatnie.

A na imprezy bez faceta?
CHETNIE;D moze nie czesto ,ja to w ogole nie chodze,ale czemu by nie?

I oczywiscie tanczyc w kolezanek gronie.Przynajmniej ja bym tak zrobila

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-26, 11:42   #15
verumka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Clemence Pokaż wiadomość

A na imprezy bez faceta?

Otóż to.

Mi zdarzało się chodzić na imprezy bez mojego chłopaka (teraz już męża). Rzadko, bo nie przepadam za tym rodzajem rozrywki, ale zdarzyło się parę razy. Oczywiście on o tym wiedział i nie robił mi żadnych wymówek z tego powodu Nie robiłam na tych imprezach nic, co mogłoby w jakiś sposób zaszkodzić naszemu związkowi.

Teraz już rzadziej tak robię, mam mniej czasu, zaczęłam pracować więc mam więcej obowiązków. Poza tym zmieniłam miejsce zamieszkania, mam w tym nowym mieście mniej bliższych znajomych. Ale jak mam ochotę wyjść gdzieś to idę.

verumka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-26, 12:27   #16
klaudi011
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Ja się koleżankom wcale nie dziwię.
Jak chcę iść na BABSKĄ imprezę, to idę, nie biorę TŻta ze sobą, bo PO CO?

Chyba, że jest to impreza mieszana, jest więcej facetów, to jasne. Ale same koleżanki i mój facet? Dla mnie byłoby to dziwne
Nigdzie nie napisalam ze biore faceta na babskie spotkania.
A widze, ze wiekszosc z Was wlasnie tak pisze...

Mialam na mysli imnprezy w gronie mieszanym

Cytat:
Napisane przez Clemence Pokaż wiadomość
A ja wiem "?

tak jakby kula jakas wrozyc "a czemu"?
Przecuiez my w iuch łebki nie powchodzimy i nie wyjasnimy Ci tego czy tamtego :P

Ja to jak mi zalezy ,staram sie walic prosto z mostu,przynajmniej do przyjaciol,ale tez dosyc delikatnie.

A na imprezy bez faceta?

Kochana nie prosze o wrozenie ze szklanej kuli tylko wypowiedzenie sie w tej sprawie, osob ktore byc moze mialy podobna sytuacje lub jak u nich to wyglada kiedy sa w zwiazku

A co jesli nie mam ochoty chodzic na dyskoteki bez faceta? Nie kadzy tak lubi bo na brak powodzenia nie narzekam (nie pisze tego chwaląc sie) i zawsze ktos sie do mnie przyczepi. Dla mnie to nic fajnego taka impreza. I tutaj widze brak zrozumienia tego przez kolezanki...

Dzieki Wam za odpowiedzi.

Czas edycji: 2013-04-26 o 12:26
Stary 2013-04-26, 12:35   #17
Lemmy is God
Wtajemniczenie

Też miałam takie koleżanki i dziekuję sile wyżej że już nimi nie są. Serio nie czaję robienia przez nie problemu, żeby wyjść większą grupą razem z twoim facetem. Odbieram to tak jakbyś przedtem była dla nich tłem przy którym one lepiej wypadały, bo gdyby było inaczej i liczyłoby się twoje towarzystwo to by dalej się chciały z tobą spotykać (zwłaszcza że nie bardzo rozumiem, co by miał przeszkadzać twój facet w wyjściu do klubu w większym gronie).
Lemmy is God jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-26, 12:38   #18
jaksy
Zasiedzenie

Dziewczyny (oczywiście nie wszystkie) czy Wy w ogóle czytacie co pisze autorka? Przecież napisała już kilka razy, że nie zabiera na wszystkie spotkania chłopaka, a na pewno nie na babskie.

W temacie: jeśli odmawiają za każdym razem, to z jakiegoś powodu unikają jego towarzystwa. Albo za nim nie przepadają (może jest bucem, nie wiem) albo zwyczajnie nie potrafią się dostosować do nowej sytuacji - jak dla mnie to w przyjaźni obie strony powinny dawać coś od siebie i jeśli jedna ma partnera, to miło jak jest chęć też z drugiej strony, żeby go poznać i trochę w wspólnym gronie czasu spędzić.
Stary 2013-04-26, 12:45   #19
SverigeMyLove
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Ja też już prawie nie mam koleżanek odkąd mam faceta, zresztą odkąd one też mają to również przestało im się chcieć wychodzić na babskie wieczory. Może tak to już jest? Może w końcu się z tego wyrasta? A może po prostu zaczyna się mieć inne priorytety, plany, marzenia...?
SverigeMyLove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-26, 13:18   #20
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a
Konto usunięte

U mnie jest jeszcze inaczej: kiedy mam faceta, zdecydowanie wole spotykać się z nim osobno, a ze znajomymi osobno. Siłą rzeczy spotkań z przyjaciółmi jest wtedy mniej, ale i tak zawsze mam dla nich czas, kiedy mnie potrzebują. Poza tym częściej np. do siebie wtedy piszemy.

Dwa razy w życiu poznałam swoich chłopaków z przyjaciółmi i rodziną, i za każdym razem żałowałam. Też co innego, kiedy jest się z chłopakiem przez kilka lat i związek jest naprawdę poważny. Ale po kilku miesiącach... zdecydowanie dla mnie jest na to za wcześnie. "Koleżanki" często po prostu uwodzą mojego chłopaka, albo za bardzo mieszają się w moje prywatne sprawy: coś radzą, coś odradzają... To wprowadza tylko ferment i zamieszanie.

Innymi słowy: w związkach, które są cały czas świeże, ja liczę na to, że chłopakowi wystarczy moje towarzystwo. W tym czasie spotykam się ze swoimi znajomymi sama. I tyle.
A kiedy związek okaże się stabilny i przetrwa dłuższy okres czasu, wtedy możemy spędzać czas z moimi znajomymi lub rodziną.

Czasem faktycznie znajomi nie akceptują naszego chłopaka. Wtedy warto... po prostu dać im czas. Spotykać się raz tylko z nimi, a raz z nimi i chłopakiem.
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-26, 13:25   #21
Lemmy is God
Wtajemniczenie

[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;40505921]U mnie jest jeszcze inaczej: kiedy mam faceta, zdecydowanie wole spotykać się z nim osobno, a ze znajomymi osobno. Siłą rzeczy spotkań z przyjaciółmi jest wtedy mniej, ale i tak zawsze mam dla nich czas, kiedy mnie potrzebują. Poza tym częściej np. do siebie wtedy piszemy.

Dwa razy w życiu poznałam swoich chłopaków z przyjaciółmi i rodziną, i za każdym razem żałowałam. Też co innego, kiedy jest się z chłopakiem przez kilka lat i związek jest naprawdę poważny. Ale po kilku miesiącach... zdecydowanie dla mnie jest na to za wcześnie. "Koleżanki" często po prostu uwodzą mojego chłopaka, albo za bardzo mieszają się w moje prywatne sprawy: coś radzą, coś odradzają... To wprowadza tylko ferment i zamieszanie.

Innymi słowy: w związkach, które są cały czas świeże, ja liczę na to, że chłopakowi wystarczy moje towarzystwo. W tym czasie spotykam się ze swoimi znajomymi sama. I tyle.
A kiedy związek okaże się stabilny i przetrwa dłuższy okres czasu, wtedy możemy spędzać czas z moimi znajomymi lub rodziną.

Czasem faktycznie znajomi nie akceptują naszego chłopaka. Wtedy warto... po prostu dać im czas. Spotykać się raz tylko z nimi, a raz z nimi i chłopakiem.[/QUOTE]

Współczuje koleżanek i na twoim miejscu zastanowiłabym się nad sensem takich znajomości.
Dla mnie to jest oczywiste że jak zaczynam być w związku to poznaje swoich znajomych z facetem (tak zrobiłam 11 lat temu i przekonałam się że niektórzy ludzie nie zasługują nawet na miano znajomych).
Jeśli zaś chodzi o ludzi wtrącających się w cudze związki to przekonałam sie że takich osobników trzeba bezwzględnie odseparować od siebi i swoich problemów.
Lemmy is God jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-26, 13:40   #22
baby91
Raczkowanie

Przeczytałam wiele odpowiedzi i załamałam się, bo chyba wiele z Was ma problem z czytaniem ze zrozumieniem. Autorka podkreśliła, że na babskie spotkania nie bierze ze sobą faceta (co jest zrozumiałe), ale jej problemem jest to, że na wypady w mieszanym gronie + jej facet, 'przyjaciółki' reagują niezbyt chętnie.

Cóż, albo się z tym pogodzisz, albo na drzewo z takimi KOLEŻANKAMI. Też miałam ten sam problem swego czasu, bo częśc mojego babskiego grona miała facetów, jednak każda moja propozycja, by wyjśc gdzieś wszyscy razem (po prostu aby poznac ich połówki, bo tyle się o nich mówiło), kończyła się fiaskiem -> w końcu dałam sobie siana. Jak mam ochotę iśc na imprezę czy na drina, to idziemy np. z Moim sami i się bawimy najlepiej na świecie. A koleżanki po czasie pokazały swoje prawdziwe 'ja'.

Autorko, porozmawiaj z nimi szczerze, a jeśli to nie przyniesie skutku, no to daj z tym spokój, nikogo nie uszczęśliwisz na siłę.

Edytowane przez baby91
Czas edycji: 2013-04-26 o 13:42
baby91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości