|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Ois
Zastanawiam się nad wyjazdem z tego biura (kusząca cena
![]() Był ktoś? Jakie są Wasze wrażenia?
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ois
ale to jest oferta obozu czy wczasow?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja też właśnie planuję z nimi jechać, więc chętnie poczytam... A Ty gdzie się wybierasz i kiedy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Też nad nimi się zastanawiałam, ale nie są wpisani do rejestru, więc taki wyjazd to pewnie będzie ryzyko. Jak kto lubi
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Myślałam o Chorwacji albo Czarnogórze. Trochę się boję z nimi jechać, bo w internecie jest pełno negatywnych opinii, a pozytywnych praktycznie nie ma. Chyba nie będę ryzykować
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Zobacz sobie na www.ois.pl
Ceny nie są wcale takie super, po doliczeniu ubezpieczenia i dopłaty za dojazd (nawet do 120zł za dojazd z Gdańska) wyjdzie z 1000zł bez wyżywienia. To właściwie nie są obozy tylko zwykłe wczasy dla młodych ludzi, to się nazywa chyba Odjazdowe Lato Akademickie. Opiekunów żadnych nie ma, zwykły wyjazd jak z każdego biura podróży tylko, że przeznaczony raczej dla młodych ludzi.
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
To jakie inne biuro polecasz? Pytam tak bo sama też chcę się wybrać, nie żeby Cię męczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
No właśnie nie, liczyłam, że ktoś mi tutaj doradzi
![]() ![]() OIS nie ma zbyt dobrych opinii, ceny też nie są rewelacyjne, więc nie ma raczej sensu ryzykować i wydawać tyle kasy, żeby później żałować.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
A orientujesz się w jakim wieku jeżdżą ludzie? Tzn. jest dużo 18-19?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja jadę z OISem do Biogradu za 2 tygodnie. Zaryzykowałam... Mam nadzieję, że się nie zawiodę.
Luksusów nie oczekuję i tak najważniejsze jest towarzystwo. Wymagam tylko, żeby mnie tam szczęśliwie dowieźli i zapewnili dach nad głową... pod którym i tak pewnie za często nie będę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
To napisz nam później tutaj jak było, ok?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Powiedz tylko do ilu zł chcesz miec ofertę to spróbuje wam czegos poszukac z innego biura
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Ja tam bym chciała do 1300 z jedzeniem;pp A w ogóle najlepiej jak najtaniej. I żeby wyjazd był z Lublina albo Rzeszowa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Widze że masz 18 lat , moga być wczasy ? W sumie to chyba lepiej jak dla Ciebie bo bez opiekunów..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie mogłoby być, tylko muszę szukać towarzyszki;P No i jak wczasy to 10-14 dni, bo 7 za krótko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
http://www.almatur.pl/lista_lato.php?nr=PESC~LDMSR Ceny po prawej stronie na dole są , te na studencki
![]() http://www.almatur.pl/lista_lato.php?nr=KROS ostatni termin, ale nie wiem czy bedzie Ci pasowało bo jest we wrześniu ;p wyzywnienie 2 x dziennie FunClub , Tu nie ma wyjazdów z Rzeszowa ani Lublina ale moze komuś innemu sie przyda ![]() http://piotrodwakacji.pl/oferty/jama...html?label=373 Tutaj bez wyzywienia , ale cena jest od 509 zł do 679 zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Dzięki, kochana jesteś ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Hej. Tzn jedziesz od 14stego do 25.07.11? Ja właśnie jadę w tym terminie z koleżanką ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Był ktoś może gdzieś w ostatnim czasie z tym biurem? Planuję wybrać się z Nimi, jednak po przeczytaniu paru niekorzystnych opinii trochę się waham...więc każda wskazówka mile widziana
![]()
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Byłam w tamtym roku z tego biura w Biogradzie. Miejsce przepiękne, jak w bajce, pogoda rewelacja. Na stronie OIS było napisane, że to wyjazd dla ludzi młodych itp, jednak połączyli nas z rodzinami, osobami starszymi...iii w sumie tych młodych to zaduzo nie było :P mozliwe, ze trafiłam na taki czas...ogolnie duza swoboda, rezydent w porzadku...trochę męcząca podróz bo 20h, ale wszystko da sie przeżyć
![]() W moim przypadku , musialam dojechać do katowic, skad był odjazd, ale pieniadze zostały mi zwrócone za dojazd(rownowartosc biletu za pociag)..potrzebowałam tez fakture, wiec tez nie bylo problemu, żeby takową dostać ![]() Ogólnie byłam zadowolona z wyjazdu (gdyby nie to że tak malo było osob w moim wieku) :P alleeee pojechałam tak głownie, żeby odpocząc i tak też było..całe dnie na plaży ![]() ......także jeśli chodzi o mnie to byłam zadowolona i polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Ja tez jestem bardzo zadowolony z wyjazdow z OIS. Byłem w tamtym roku na nartach, super bylo w Livigno. Latem wybieram się do Bułgarii. Dobrze wspominam rezydentke i ekipe, ktora poznalem. Biuro godne polecenia, szeroka oferta w przystępnych cenach., nie zdzieraja kasy jak inne biura. Nie warto słuchac złych opinii, lepiej samemu sie przekonać bo warto. Pozdro
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Jade na narty na Slowacje z OIS w lutym!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Ktoś jeszcze wybiera się na narty? Fajnie byłoby zebrać jakaś większą ekipę
![]()
Kochać i być kochanym to tak jak z obu stron grzało nas słońce ![]() ![]() Edytowane przez Klaudyjka007 Czas edycji: 2013-01-15 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.