|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
co to było??dziwne zachowanie chłopaka
Opiszę Wam dzisiejszą sytuację, która zwaliła mnie z nóg. Mój TŻ gra w piłkę nożną. Na zakończenie sezonu organizowana jest impreza, na która mnie zaprosił. Miała odbyć się w eleganckiej restauracji. Dlatego też wybrałam na tę okazję pachnącą nowością sukienkę, szpilki i do boju. Stroiłam się przed lustrem godzinami. I nadeszła chwila kiedy mój facet podjechał pod mój dom.
wsiadłam do samochodu a pierwsze co usłyszałam to ,, gdzie masz jeansy?!" myślałam, że to jakiś żart. On na to, że to nie jakaś kolacja, że woli mnie ubraną tak jak na piwie ze znajomymi( tzn. spodnie koszulka). najlepsze jest to, że uznał że na juwenalia przyjedzie w garniturze skoro ja mu taki ,, obciach" robię nie mam pojęcia co o tym myśleć, zrobiło mi się totalnie głupio, szczególnie, że do tej pory kiedy tak się ubierałam jego oczy lustrowały mnie z góry na dół...a to dziś....o co może chodzić?;/ |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: co to było??dziwne zachowanie chłopaka
A inne Kobiety jak były ubrane???
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dziwne zachowanie.
Byłam na takiej samej imprezie i wszystkie dziewczyny / żony byłyśmy w małych czarnych lub innych sukienkach. Szczerze mówiąc nie rozumiem kompletnie jego reakcji. W eleganckiej restauracji "to nie jakaś kolacja"? No chyba do takich miejsc nie chodzi się na piwo. A jak były ubrane inne dziewczyny?
|
|
#4 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
mam wrażenie, że koleś nie chciał co by inni faceci ślinili
się na Twój widok. Naprawdę, nikt nikomu nie broni przyjść w sukience i szpilkach nawet i na piwo do klubu. To nie jest rajd na orientację po lesie; a i nowa sukienka to nie jest skafander kosmiczny. A niech idzie na juwenalia w garniturze, obciachu jak już to narobi sobie a nie Tobie.
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2013-04-26 o 21:24 |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Dalej było tak, że okazało się iż nie jedziemy di restauracji a do knajpy, ale równie eleganckiej
w każdym razie była jeszcze jedna kobieta ( w spódnicy ołówkowej i bluzce). Natomiast inni mężczyźni byli wręcz zachwyceni, chętnie podchodzili, przedstawiali mi się chcieli rozmawiać, co doprowadziło do tego, że wyszliśmy stamtąd po godzinie :O i oczywiście powiedział na koniec, ze jest mu głupio, że tak do mnie zagadał, ale no to nie oczyści go z zarzutów:P
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Kocurasek:Było pisane w żartach
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A po czwarte elegancja zawsze mile widziana, nawet ta na luzie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
watek typu : zobaczcie bylam w restauracji i wypadlam swietnie majac fajnego chlopaka
super co?
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
j.w. i jak wyżej-wyżej
|
|
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

On na to, że to nie jakaś kolacja, że woli mnie ubraną tak jak na piwie ze znajomymi( tzn. spodnie koszulka). 

http://ive85.blogspot.com
Byłam na takiej samej imprezie i wszystkie dziewczyny / żony byłyśmy w małych czarnych lub innych sukienkach. Szczerze mówiąc nie rozumiem kompletnie jego reakcji. W eleganckiej restauracji "to nie jakaś kolacja"? No chyba do takich miejsc nie chodzi się na piwo. A jak były ubrane inne dziewczyny?

się na Twój widok.