|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
mój makijaż codzienny-tusz i kredka
tak wszyscy robia sobie odjechane makijaze na wieczor..a ja jako moj debiut na forum wybralam moj zwykly makijaz codzienny...
![]() uzylam tylko czarnego tuszu oriflame long lash mascara i czarnej kredki..nie wiem jakiej firmy bo juz starta nazwa :P a jesli bede miala jeszcze cyfrowke w domu (bo to brata :P) to zrobie sobie jakis odjazdowy wieczorowy ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: mój makijaż codzienny-tusz i kredka
Pasuje do oczka
![]() ![]() ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
W końcu coś, co dam radę wypróbować na moich oczkach
![]() widać, że ccesz powiększyć oczka - prawidłowo. Ogólnie makijaż bez zarzutu, bardzo ładny na co dzień ![]() ![]() Więc makijaż wieczorowy zapowiada się interesująco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
A ja rozpoczne pianie na temat twojego koloru oczu! Niesamowity zielony odcien, taki czysty i mocny
![]() Witaj na forum i pokazuj sie jak najwiecej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
masz ładne oczy
czekamy na więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hihi dziekuje za wszystkie opinie...jak dobrze ze pozytywne
![]() co do brwi to ja wciaz z nimi eksperymentuje..z natury mam dosc szerokie i tak wyrywam i wyrywam wciaz i sa coraz ciensze :P a kolor oczu naturalny...i jestem z niego cholernie dumna...w ogole mam bzika na punkcie zieleni :P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.