|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wysyłka listu poleconego a brak numeru przesyłki na potwierdzeniu nadania
Wysyłałam dziś list polecony do Chin i dopiero w domu zorientowałam się, że na potwierdzeniu nadania nie ma numeru przesyłki, którego osoba do której wysyłałam paczkę chciała, aby móc ją śledzić. Zawsze gdy wysyłałam za granicę to pani w okienku na potwierdzeniu numer wpisywała odręcznie, a nie (tak jak jest to w przypadku listów poleconych krajowych) nalepiała naklejkę z numerem, a teraz poszłam na inną pocztę i tego numeru nie mam. Mam to potwierdzenie nadania, tzn. wpisanego nadawcę, adresata i pieczątkę poczty wraz z datą i podpisem, ale tego numeru niet. I teraz wystarczy po prostu iść na pocztę i na jakieś podstawie pani wyszuka ten list i numer dostanę czy raczej nie ma co liczyć i mogę liczyć się z tym, że jak przesyłka nie dojdzie albo się zagubi to nic nie będę mogła z tym zrobić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wysyłka listu poleconego a brak numeru przesyłki na potwierdzeniu nadania
pani powinna mieć to zanotowane w czymś 'ala książka nadawcza, więc powinni Ci to wpisac bez problemu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wysyłka listu poleconego a brak numeru przesyłki na potwierdzeniu nadania
Oddział/punkt musi mieć numer przesyłki
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.