|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wejście do pochwy-pęknięcia
Hejo wszystkim.Na początku napiszę ,że na prawdę mnóstwo tematów przeczytałam i wyszukałam,ale nie mogę znaleźć nic dla mnie odpowiedniego i chcę Was prosić o pomoc,a to mój bolesny problem :
![]() Mam 21 lat i problem... Mam partnera od dwóch lat lecz nie uprawiamy stosunków regularnie.Problem polega na tym,że gdy chcemy się kochać odczuwam straszny ból przy wkładaniu penisa,jak i w trakcie,a chodzi dokładnie o miejsce wejścia do pochwy w stronę odbytu,o tą skórę która mi po prostu pęka.Byłam z tym u gin. i potwierdziła że mam tam bliznę po pęknięciu , ale okazało się też że mam mały problem z grzybicą i dała mi tabletki dopochwowe.Wszystko super przeszło,ale następny stosunek był również bolesny i problematyczny.oczywiście wg zaleceni pani dr. stosuję żel provag jako nawilżenie,ale nie odczuwam zbyt dużej pomocy..Więc gdy stwierdziłam że mi to nie pomaga-bo przecież dalej boli przy stosunku , poszłam znów do tej pani,ale wszystko w porządku,dziewczyna na 6 . Stąd moje pytanie , co mogę zrobić,by ta skóra mi nie pękała? Boli TYLKO przy wejściu a po stosunku widzę przebarwienia krwi na papierze Jest to dość bolesny problem , liczę na Waszą odpowiedź i pozdrawiam-Aneta.PS. wcześniej było wszystko super,z tym samym partnerem i to w każdych pozycjach -teraz boli nawet w najnormalniejszych |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wejście do pochwy-pęknięcia
ja tak mialam przy grzybicy, zmien lekarza, zmien leki, powinno przejsc. u mnie to trwalo z miesiac, moze dluzej. wyleczylam grzybice, skora przestala pekac.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

Jest to dość bolesny problem
, liczę na Waszą odpowiedź i pozdrawiam-Aneta.