|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Calphalon - garnki, patelnie
Witam,
Chciałam zapytać czy znacie taką firmę Calphalon z garnkami, patelniami itp. i co o niej myślicie? Mam okazję kupić taki zestaw, ale jest drogi, nie wiem do końca czy warto inwestować pieniądze.. czy to porządna firma? czy nie będę musiała wyrzucić garów za trzy lata, bo sie nie da odkleić od nich makaronu itp? :P z tego co widziałam to wykonanie jest bardzo solidne, patelnie ciężkie, wolę jednak się oprzeć na opinii użytkowników ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Calphalon - garnki, patelnie
A czy to garnki nie te z wizyt domowych(prezentacji) rodzinnych, co osoba przyjeźdża do domu i prezentacje robi? Bo ja miałam okazję takie kupić z czegoś takiego ale cena 2000 tys złotych niestety mnie zniechęciła .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Calphalon - garnki, patelnie
Cytat:
Na Amazonie jest mnóstwo opinii o nich - wystarczy poczytać. Z reguły to dobre opinie, tylko ceny (w niektórych przypadkach) z księżyca (dla przeciętnego ludzia z Polski). Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2013-08-04 o 12:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.