|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
SZUKAM W MAJU :) proszę zerknij :)
nieaktualne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nowy wątek ![]() Edytowane przez lilkana Czas edycji: 2013-06-09 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: SZUKAM W MAJU :) proszę zerknij :)
Zajrzyj do pierwszego postu mojego kosmetycznego, jeśli znalazłabyś coś z moich poszukiwanych to mam So Elixir i kremy z Yves Rocher, w wątku niestety nic za nie widzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jeśli masz bluzki w kolorze turkusowym lub chabrowym to spójrz do mnie, mam prawie wszyztko z Twojej chciej listy w watku lub poza
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Moze spodoba ci sie cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
- podkładów matujących, kryjących, długotrwałych mogę Ci zrobic odlewki dwóch długotrwałych podkładów: Revlon ColorStay - średniokryjący i MaxFactor Long Lasting - intensywnie kryjący, mam też kilka próbek
-pilników do paznokci - znajdzie sie -masek, szamponów, odżywek do włosów zniszczonych, farbowanych, - mam jedwab do włosów fabowanych -Tuszu Max Factor 2000 Calorie - mam poza wątkiem, zostało około 20-30% jeśli masz coś z mojej wishlisty -płynów do higieny intymnej - mam poza wątkiem, oddam za coś z wishlisty -kremów na noc/dzień 30+ chętnie przeciwzmarszczkowych - mam dwie miniaturki Eucerinu
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Mam mleczko ogórkowe Ziaja poza watkiem (cudowne) i kilka raczy z Twojej wish w watku
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:50.