Balsam do prostowania w³osów - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2012-06-08, 06:53   #1
venilaaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 164

Balsam do prostowania w³osów

Witajcie Wiza¿anki!

Kilka lat temu by³am u fryzjerki, która wyprostowa³a moje krêcone w³osy nie u¿ywaj±c prostownicy. Prostowa³a je na szerokiej szczotce u¿ywaj±c jakiego¶ balsamu (od¿ywki) po której moje lekkie i pusz±ce siê w³osy sta³y siê sprê¿yste, ciê¿kie, idealnie proste. Nie reagowa³y nawet na deszcz, nie zawija³y siê, nie puszy³y. Wtedy niestety nie zapyta³am co to by³ za balsam.

Ostatnio inna fryzjerka prostowa³a mi w³osy na jakim¶ innym specyfiku i efekt by³ taki jaki osi±gam sama prostuj±c w domu, czyli "na chwilê".

Chcia³abym kupiæ taki dobry balsam, profesjonalny, fryzjerski ale nie mam pojêcia który da mi taki efekt. Czy mo¿e która¶ z Was spotka³a siê z czym¶ takim? Cena nie gra roli, wa¿ne, by moje w³osy zrobi³y siê ciê¿sze, idealnie proste i sprê¿yste.

Pozdrawiam i liczê na Wasz± pomoc, bo ju¿ sobie z moimi w³osami nie radzê.

veni-fashion.blogspot.com trochê mody
wypchana-marzeniami.blogspot.com ¿yjê zdrowo - mój motywator do zmian na lepsze
venilaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-06-08, 07:17   #2
Inspire
Ku¼nia inspiracji

Wiadomo¶ci: 30 446
Dot.: Balsam do prostowania w³osów

Mia³am podobny efekt po takim czym¶:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ht.html&next=1

WYMIANA
Inspire jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-07-05, 08:13   #3
Soulfly
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 622

Goldwell - flat marvel

Take me to the magic of the moment...

Soulfly jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-10, 13:50   #4
pasjonautka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 77

Te¿ szukasz czego¶ takiego, nie wiecie mo¿e jaka jest cena ?
Stary 2013-05-14, 20:18   #5
guacamole
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 007

Ja uzywam tego:

http://www.lookfantastic.com/bumble-...l?ProdDetail=2

Troche to drogie, ale idealnie uklada wlosy. Tzn, wpierw susze na okraglej szczotce, a potem na prawie suche przeciagam reka wymazana tym balsamem i znowu troche podmucham cieplem i poroluje szczotka. Efekt cudny, prosto, trwale, nie tlusto, cudnie pachnie i daje odzywienie. Koncowki cudne. Bardzo wydajny produkt. Mam tubke 60 ml i uzywam jej regularnie od 4-5 miesiecy.

guacamole jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Fryzury i styling

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.