|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 164
|
Balsam do prostowania w³osów
Witajcie Wiza¿anki!
Kilka lat temu by³am u fryzjerki, która wyprostowa³a moje krêcone w³osy nie u¿ywaj±c prostownicy. Prostowa³a je na szerokiej szczotce u¿ywaj±c jakiego¶ balsamu (od¿ywki) po której moje lekkie i pusz±ce siê w³osy sta³y siê sprê¿yste, ciê¿kie, idealnie proste. Nie reagowa³y nawet na deszcz, nie zawija³y siê, nie puszy³y. Wtedy niestety nie zapyta³am co to by³ za balsam. Ostatnio inna fryzjerka prostowa³a mi w³osy na jakim¶ innym specyfiku i efekt by³ taki jaki osi±gam sama prostuj±c w domu, czyli "na chwilê". Chcia³abym kupiæ taki dobry balsam, profesjonalny, fryzjerski ale nie mam pojêcia który da mi taki efekt. Czy mo¿e która¶ z Was spotka³a siê z czym¶ takim? Cena nie gra roli, wa¿ne, by moje w³osy zrobi³y siê ciê¿sze, idealnie proste i sprê¿yste. Pozdrawiam i liczê na Wasz± pomoc, bo ju¿ sobie z moimi w³osami nie radzê.
![]() |
#2 |
Ku¼nia inspiracji
Wiadomo¶ci: 30 446
|
Dot.: Balsam do prostowania w³osów
Mia³am podobny efekt po takim czym¶:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ht.html&next=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 622
|
Goldwell - flat marvel
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 77
|
Te¿ szukasz czego¶ takiego, nie wiecie mo¿e jaka jest cena ?
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 007
|
Ja uzywam tego:
http://www.lookfantastic.com/bumble-...l?ProdDetail=2 Troche to drogie, ale idealnie uklada wlosy. Tzn, wpierw susze na okraglej szczotce, a potem na prawie suche przeciagam reka wymazana tym balsamem i znowu troche podmucham cieplem i poroluje szczotka. Efekt cudny, prosto, trwale, nie tlusto, cudnie pachnie i daje odzywienie. Koncowki cudne. Bardzo wydajny produkt. Mam tubke 60 ml i uzywam jej regularnie od 4-5 miesiecy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.