|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak zablokować widoczność swoich postów dla konkretnej osoby na wizażu?
Mam ważne pytanie - w jaki sposób mogę zablokować konkretnemu użytkownikowi forum oglądanie moich postów? Chcę po prostu odciąć pewnemu prześladowcy z realnego świata, możliwość czytania moich postów na wizażu (niestety, jest to osoba z mojego bliskiego otoczenia która ma chyba jakąś obsesję na moim punkcie, strasznie to przykre bo nie mam nigdzie dla siebie prywatności nawet na forum w internecie
![]() Znam nick tej osoby, nie mogę jednak znaleźć takiej opcji w ustawieniach i trochę mnie to zdziwiło, jest tylko opcja dodania kogoś do ignorowanych tak bym to ja nie widziała czyichś postów, a mi chodzi o coś zupełnie odwrotnego... Drodzy moderatorzy proszę o pomoc, bo nie chcę się rozstawać z wizażem, ale nie mogę się swobodnie poruszać po forum wiedząc że mam "towarzystwo" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Copyraptor
|
Dot.: Jak zablokować widoczność swoich postów dla konkretnej osoby na wizażu?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak zablokować widoczność swoich postów dla konkretnej osoby na wizażu?
Według mnie powinna być opcja ukrywania napisanych postów. Nie chodzi mi o kasowanie ich, ale z jakiej racji każdy może sobie je wyszukać i przeczytać?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.