|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
leki zza granicy
Czy orientuje sie ktos, czy przesylka lekow z Niemiec do Polski jest legalna? Chodzi mi o leki nie na recepte ( a dokladnie o masc). Szukalam w necie, ale nic konkretnego nie znalazlam.
Bede wdzieczna z odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: leki zza granicy
Ja juz nieraz posylalam,tyle ze nie przez poczte,tylko w paczce przez dowoznikow.Nie wiem jak tam u ciebie czy macie tez takie samochody co woza paczki do Polski,prosto pod wskazany adres.Ja tak zawsze posylam i nie mam nigdy problemow.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzieki sr.johanna za szybka odpowiedz.
W sumie nie mam pojecia, czy u nas tez jezdza takie samochodziki, ale jakbys mi podala nazwe firmy, sprawdzilabym to. A czy drogie sa takie przesylki? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ok, sprawdze na ich stronie internetowej, czy tez u mnie gdzies w poblizu.
Tylko nie moge jakos cennika znalezc, ale poszukam jeszcze. Jeszcze raz dzieki ![]() Acha, czy placi sie jeszcze clo na granicy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Niestety nie znalazlam w necie zadnych informacji
![]() Jesli inne osoby znaja jeszcze jakies firmy, bardzo prosze o informacje. Teraz zmykam do pracy. Pa Milego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
czesc beata-agnieszka,wlasnie przegladalam watek co kupujecie w polsce i tam dostrzeglam post nr.219 na ostatniej stronie,gdzie dziewczyna opisuje gdzie takie samochody stawaja,o ktorych ci pisalam.Pisze,ze sa tez w stutgacie i jest nr telefonu z centrali,wiec moze skorzystasz.Mysle,ze jakos moglam ci pomoc.Pozdrawiam i
![]() Daj znac,jak sie wszystko potoczylo.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dzieki
![]() w sumie ja mieszkam ok.30km od Stuttgartu, wiec gdybym cos chciala wyslac ze Stuttgartu wlasnie, to mi sie i tak nie kalkuluje (ponad 10€ dojazd), ale byc moze kiedys skorzystam, na razie musze pozostac przy Deutsche Post ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.